...si intr-un final le-am luat.joi am fost la un hipermarket in afara Bucurestiului.ne suna unul 'x' de la restaurant ca noi nu mai trecem pe acolo, ca el vrea sa stie....i-am spus ca aranjasem sa venim a doua zi pt ca am vorbit cu 'y'(tipul cu care am mentinut permanent legatura).incepe atunci si da telefoane peste telefoane, ce sa ne linistim ca parca a turnat gaz pe noi si ne-a dat foc.vino fuga acasa , lasa masina la socru si hai cu el la 'x-ulescu' sa vedem ce vrea de la viata noastra.cand am ajuns la locul cu pricina ii explicam ca avem atatia invitati. nu si nu ,nu incap.cum sa nu incapa am facut si schita si bineinteles ultima bomba la ora 11 ne da afara ca nu poate sa tina oamenii peste program.ne-am ridicat calmi si am plecat(revin, asta se intampla joi dupamasa la 16.30 ca atunci am ajuns la destinatie si noi sambata aveam nunta).

(:((:(( ma apusa toate cele mi se inmuiasera picioarele, ma chinuiam sa fiu tare si pe pozii, plansul imi statea in gat.ne-a venit o idee hai in Herastrau ca acolo au multe saloane.zis si facut. pe la 18.00 am ajuns acolo, vazand holul de la intrare am zis ca daca ne dau niste mese le pun aici si tot fac nunta.norocul de sus ca era o sala libera exact pt numarul de invitati, mai venise cineva cu o zi inaintea noastra, dar erau prea multi si nu incapeau.pana la 20.00 am incheiat contractul, ne-am scotocit toti trei ca sa scoatem avansul cerut(mancare,aranjamente), pt ca nu eram pregatiti.cine sa stie si sa prevada ca se va intampla asa ceva?seara da telefoane la toti si anuntai de schimbare.pana vineri la 12 stiau toti.ce e drept nu am fost multi.vineri mergi iar in M si i-a fruncte, sucuri, bauturi.seara la 20.00 am ajuns acasa la mama si pregateste-te pt a doua zi.a doua zi de dim s-a dus tata cu al meu pe o ploaie.. sa i-a florile.ploaia intre timp s-a potolit si s-a si zvantat asfaltul.de emotii nu am avut timp deloc.pe ziua respectiva nu mancasem decat o felie de paine goala cand am iesit pe usa sa mergem la primarie.
la biserica mi-a zis preotul sa-i spun mamei sa-mi dea sa mananc(nu am sa uit treaba asta cate zile oi avea).sala, mancarea, muzica au fost cum nu am visat, am dansat, am ras toata noaptea.o clipa nu am stat jos.de mancat nu prea am putut, decat cativa cartofi, o imbucatura de peste(ca sa zic ca am mancat peste si cam atat).asta a fost toata manacarea mea.
in final...a fost cum ne-am dorit de la inceput, am fost:nmarried: fffffff fericiti.totul chiar totul a fost nesperat.
fetelor, viitoare miresici fiti atente ce faceti cu restaurantele, tineti permanent legatura cu ei, nu-i slabiti deloc
cam asta a fost, am fost in al noualea cer:ndance::ndance::ndance: am fost asa cum sufletul meu si-a dorit , dar nu isi putea imagina realitatea

:ncouple: