Citat:
da, e manadasu` mic:)sala mica e putin diferita de cea mare, e oarecum despartita in doua. nici mie nu mi-au convenit chiar toate aici, dar... asta e, ne pregatim sa facem o nunta mai maricica si nu prea avem de ales. Insa, ce imi place foarte mult e ca mesele sunt rotunde, desi culoarea fetelor de masa ar fi putut fi alta:nscmoll::nscmoll: ( e cam movulie dupa gustul meu). Te-ai miscat foarte bine cu pregatirile, e bine ca le-ati facut pe toate din timp si nu v-au ramas multe de facut. Invitatiile din Mures ti le-ai comandat?
asta cu mesele rotunde mi-a placut si mie cel mai mult. fetele de masa sunt mov? sala mare e cu portocaliu. daca e cu mov, sa stii ca e super combinatia de alb cu mov (chiar am vazut o astfel de amenajare la cj la targ)

invitatiile le-am comandat de la tipografia din 7 noiembrie.are un pct de lucru in curte la Predeal (prima pe dreapta), dar acolo nu sunt toate.doar la tipografie gasesti un "album" cu modele.sunt dragute, ai de unde alege, si sunt ieftine. incerca acolo cand te hotarasti sa le faci.
m-am miscat destul de bine....

...am respectat lista de sarcini.

O:)(})