Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 23:49

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 30 Iul 2006, 11:17 
Senior

eu cred ca ma voi machia singura. cu coafatul inca nu m-am hotarat. mi-as lasa parul liber, ca nu este prea mare, si o floare in par.... ceva de genul asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2006, 22:48 
Diva

pai atunci de ce mai pierzi timpul pe aici? reclama costa bani, nu e moca ):(

bine ca ati vazut mesajele!!! mi-e sila :x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2006, 22:59 
Nou Venit

Citat:

pai atunci de ce mai pierzi timpul pe aici? reclama costa bani, nu e moca ):(

bine ca ati vazut mesajele!!! mi-e sila :x

Multumim pentru ca ne luati apararea
Si tie Gina_d ti-am modificat putin mesajul...doar cat sa sterg reclama aia de tot.:flowers::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Aug 2006, 23:01 
Diva

Citat:

Multumim pentru ca ne luati apararea
Si tie Gina_d ti-am modificat putin mesajul...doar cat sa sterg reclama aia de tot.:flowers::flower:

mi se pare normal :D :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: machiaj
MesajScris: 14 Aug 2006, 20:27 
Diva

Citat:
Multumesc! e o idee buna, o notez si o aplic sa vad cum iese!
Nu folosesc negru deloc, doar rimelul! nu imi place contur negru ca micsoreaza ochii!

eu as zice maro inchis si auriu sau crem. toate sidefate! combinatia asta cred ca ti-ar veni cel mai bine:)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: proba la coafura
MesajScris: 22 Sep 2006, 12:02 
Diva

Citat:
asa ca, am pus poze (multe) la instrumente, astept sa fie aprobate si astept parerile voastre, va rog.

Am vazut si eu pozele... mi-a placut mai mult a treia zi. In prima zi prea erai... scoasa din cutie. Sa pui poze si cand iti faci bucle mai mari un pic, cred ca ar fi ideale...
A, si daca mai e loc de o propunere... nu te-ar tenta sa incerci niste... highlights? Parca asa se cheama cand faci suvite de mai multe nuante de blond. Eu am vazut la televizor niste "before and after" si mi s-a parut ca dau o textura super parului. Adica pare un blond mai natural...
:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 14:16 
Diva

Citat:
fetelor, mi-am facut si eu o proba la coafura... am avut o nunta sambata si m-am dus frumusel la coafeza, i-am zis ca vreau bucle mari si naturale, mi-a zis ca daca le pune pe bigudiuri mari nu rezista, am zis ok, sa incercam cum zice ea, si desi am fugit de spirale, tot la ele am ajuns, pardon, cu ele in cap. astfel ca aratam ca o papusa la par (nu ma refer decat la parul artificial al unei papusi). cand am ajuns acasa, am socat pe toata lumea, inclusiv pe mine hihi dar acum m-am obisnuit. DAR toata lumea m-a admirat si nu se mai opreau cunostintele din a ma complimenta (la nunta) spre marea mea surprindere :rolleyes::mellow: chiar si vecinii si dra stomatolog m-au admirat :unsure::rolleyes::wacko::lol:
asa ca, am pus poze (multe) la instrumente, astept sa fie aprobate si astept parerile voastre, va rog.
ps: l-am lasat coafat 3 zile sa se lase, sa ajunga la stadiul pe care mi-l doream initial si veti vedea cum arata in a treia zi, dupa 2 ture de somn :-` nu se lasa!!! :mellow: deci pot face urmatoarea proba (de ziua mea ;););) ) cu bigudiuri mari hihihi abia astept! daca sunteti oripilate, nu va impacientati, fac vreo 3 probe ca sa am de unde sa aleg :ok: :-` pupici :lips:

eu zic sa mergi pe bigudiuri mari! parerea mea:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 17:20 
Senior

Citat:
fetelor, mi-am facut si eu o proba la coafura... am avut o nunta sambata si m-am dus frumusel la coafeza, i-am zis ca vreau bucle mari si naturale, mi-a zis ca daca le pune pe bigudiuri mari nu rezista, am zis ok, sa incercam cum zice ea, si desi am fugit de spirale, tot la ele am ajuns, pardon, cu ele in cap. astfel ca aratam ca o papusa la par (nu ma refer decat la parul artificial al unei papusi). cand am ajuns acasa, am socat pe toata lumea, inclusiv pe mine hihi dar acum m-am obisnuit. DAR toata lumea m-a admirat si nu se mai opreau cunostintele din a ma complimenta (la nunta) spre marea mea surprindere :rolleyes::mellow: chiar si vecinii si dra stomatolog m-au admirat :unsure::rolleyes::wacko::lol:
ps: l-am lasat coafat 3 zile sa se lase, sa ajunga la stadiul pe care mi-l doream initial si veti vedea cum arata in a treia zi, dupa 2 ture de somn :-` nu se lasa!!! :mellow: deci pot face urmatoarea proba (de ziua mea ;););) ) cu bigudiuri mari hihihi abia astept! daca sunteti oripilate, nu va impacientati, fac vreo 3 probe ca sa am de unde sa aleg :ok: :-` pupici :lips:

foarte mmisto buclele tale! si te prind foarte bine! si eu as fi vrut par ondulat sau macar sa mi-l ondulez acum, dar nu am rabdare sa imi creasca ... (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Sep 2006, 18:56 
Diva

Citat:

eu te sfatuiesc sa incerci niste bigudiuri mai mari... mi se par artificiale buclele asa stranse :-`... buclele mari arata cu mult mai natural si mai sexy B)... asta daca nu cumva iti doresti o imagine de papusica barbie (na, acum, gusturile fiecaruia... :p)... sincer, mi se pare ca nu ti se potrivesc :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2007, 01:45 
Veteran

miresici in 2007 hai sa discutam si la subiectele astea nu doar la cele de pe 1 pagina....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2007, 01:46 
Veteran

eu mi-as dori ceva lejer, poate niste bucle, dar m-a tuns o tampita mult prea mult cand eu ii zisesem sa imi tunda doar varfurile asa ca o sa-mi pun extensii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 15:43 
Nou Venit

Citat:
eu mi-as dori ceva lejer, poate niste bucle, dar m-a tuns o tampita mult prea mult cand eu ii zisesem sa imi tunda doar varfurile asa ca o sa-mi pun extensii

anu asta dupa cum am vazut o sa fie la moda coafurile lejere eu inca nu stiu ce o sa fac cu parul meu dar oricum pana atunci am sa ma mai documentez si o sa fac cateva probe sa vad ce coafura o sa ma avantajeze mai mult:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]