Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 18:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: filme si carti
MesajScris: 25 Ian 2007, 23:34 
Diva

Citat:

ApocalypTo !!
Da, e super filmul. Foarte dur, cine stie ca are probleme cu sangele si cu efectele speciale f f dure ar fi bine sa se uite doar cu coada ochiului la film cand se "pregateste" cate ceva. Dar per total filmul este extraordinar si respecta istoria intocmai (asa cum ne-a obisnuit mel gibson si la filmul cu isus).

are mult dialog?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2007, 00:35 
Veteran

Citat:

babel e interesant! iar de apocalypto am auzit din mai multe surse ca merita vazut!!! da' e vorbit in mayasa:wacko: si mi-e ca n-o sa inteleg subtitrarea in franceza:( cu atat mai putin in olandeza:lol: tre sa mai am rabdare:unsure:

Babel...Brad Pitt...:love::neyes::heart::food::~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2007, 10:31 
Diva

Citat:

babel e interesant! iar de apocalypto am auzit din mai multe surse ca merita vazut!!! da' e vorbit in mayasa:wacko: si mi-e ca n-o sa inteleg subtitrarea in franceza:( cu atat mai putin in olandeza:lol: tre sa mai am rabdare:unsure:
eu l-am vazut cu subtitrarea in romana... dar eragon l-a vazut cineva? mie una mi-a placut f mult:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2007, 13:47 
Diva

am vazut blood diamond....si-l recomand!! e foarte interesant! m-a impresionat aproape la fel de tare ca hotel rwanda...trist, dar adevarat:((
cat despre apocalypto...aici nici n-a aparut:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2007, 14:04 
Veteran

Citat:
am vazut blood diamond....si-l recomand!! e foarte interesant! m-a impresionat aproape la fel de tare ca hotel rwanda...trist, dar adevarat:((
cat despre apocalypto...aici nici n-a aparut:(

si eu am vazut blood diamonds! F bun! Apocalypto il am si eu. dar cu ttrarea in engleza-ceea ce e mai mult decta ok- dar nu stiu cand voi avea timp in urmatoarele sapt sa-l vad.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2007, 17:22 
Diva

Citat:

si eu am vazut blood diamonds! F bun! Apocalypto il am si eu. dar cu ttrarea in engleza-ceea ce e mai mult decta ok- dar nu stiu cand voi avea timp in urmatoarele sapt sa-l vad.

am vazut the grudge 2. mare tampenie...nu-l recomand decat dc va plictisiti rau de tot!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2007, 14:37 
Diva

eu de vreo luna jumate ma uit la filmul vietii mele ...si mi se pare super! nu mai am timp sa ma uit la TV, sa merg la cinema sau sa downloadez filme de pe net! Nici pe Ghid nu am timp sa intru!:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2007, 19:55 
Veteran

Citat:
eu de vreo luna jumate ma uit la filmul vietii mele ...si mi se pare super! nu mai am timp sa ma uit la TV, sa merg la cinema sau sa downloadez filme de pe net! Nici pe Ghid nu am timp sa intru!:wacko:

Eu recitesc 1984. Nu de alta dar l-am studiat si in facultate...iar acum parca il vad pt prima oara. Ce ti-e si cu memoria asta...:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2007, 15:37 
Veteran

Am vazut Apocalypto. Un film bun dar sangeros. Nu inteleg obsesia asta a lui Gibson pt violenta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2007, 16:42 
Diva

Eu am fost in week-end la "Ai incredere in barbati!", o comedie romantica. Recomad acest film in special pentru relaxare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2007, 15:16 
Diva

Citat:
Eu am fost in week-end la "Ai incredere in barbati!", o comedie romantica. Recomad acest film in special pentru relaxare.

eu mi-am cumparat jocul desperate housewives si nu pot sa-l instalez:(( da' rezolv eu saptamana asta si va spun dc merita:lol: n-am mai fost asa interesata de un joc din clasa a 11-a:lol::wacko:
in rest, ma uit la un serial care se numeste heroes si inca o miniserie the lost room. simpatice...daca vreti sa pierdeti timpul aiurea:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2007, 16:44 
Diva

Citat:

eu mi-am cumparat jocul desperate housewives si nu pot sa-l instalez:(( da' rezolv eu saptamana asta si va spun dc merita:lol: n-am mai fost asa interesata de un joc din clasa a 11-a:lol::wacko:
in rest, ma uit la un serial care se numeste heroes si inca o miniserie the lost room. simpatice...daca vreti sa pierdeti timpul aiurea:D
si eu ma uitam la heroes , dar IV , nu III sau V.... IIII e prea mos si V e prea futurist! Din pacate acum am pierdut rau de tot episoadele :nscmoll::(:(:( nu m-am mai jucat cam de jumate de an! e o tragedie .... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 00:20 
Diva

Citat:
si eu ma uitam la heroes , dar IV , nu III sau V.... IIII e prea mos si V e prea futurist! Din pacate acum am pierdut rau de tot episoadele :nscmoll::(:(:( nu m-am mai jucat cam de jumate de an! e o tragedie .... :(

ce heroes IV? sunt 5 serii?! nu e o tragedie ca nu te-ai mai jucat...mie, sincer, mi se pare o pierdere de vreme..la fix ca week endul sa vina mai rpd in cazul meu:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 14:28 
Diva

Citat:

ce heroes IV? sunt 5 serii?! nu e o tragedie ca nu te-ai mai jucat...mie, sincer, mi se pare o pierdere de vreme..la fix ca week endul sa vina mai rpd in cazul meu:lol:

DA sunt 5 serii! Nu am jucat ever heroes 1 sau 2 ..... am jucat in schimb si 3 si 4 si 5 ....am ramas fidela heroes 4, desi toti impatimitii adora heroes 3(nu stiu de ce?) Aseara am jucat NFS Most Wanted... :devil: nu mi-am pierdut indemanarea!!:nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 14:32 
Diva

revenind la filme ...Night at the museum e super ...o caricatura de film .... Diseara am in plan The Queen (cred ca e dragut). De asemenea pe lista de asteptare: Happy Feet (chiar daca toti spun ca e un kkt de film), Epic Movie,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 14:57 
Veteran

'Noroc' ca ma chinui cu o viroza severa de peste o saptamana si nu pot face altceva decat sa stau in pat si sa ma uit la Tv ca asa ma recuperez si eu la filme. Sunt in medical.
Asa am avut si eu timp de Apocalypto si de butonat de pe un canal pe altul.
:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 15:31 
Diva

Citat:

DA sunt 5 serii! Nu am jucat ever heroes 1 sau 2 ..... am jucat in schimb si 3 si 4 si 5 ....am ramas fidela heroes 4, desi toti impatimitii adora heroes 3(nu stiu de ce?) Aseara am jucat NFS Most Wanted... :devil: nu mi-am pierdut indemanarea!!:nlol::nlol:

eu vorbeam de un serial tv, nu de joc:) da' ar fi interesant sa vad cum e jocul....abia astept sa-mi instalez desperate housewives:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2007, 19:40 
Diva

Citat:

eu vorbeam de un serial tv, nu de joc:) da' ar fi interesant sa vad cum e jocul....abia astept sa-mi instalez desperate housewives:lol:
nici nu mi-a trecut prin cap ca e serial TV! Se difuzeaza in RO? :drool::drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Feb 2007, 10:51 
Diva

Citat:

eu am inceput sa joc nfs carbon si mi se pare mult mai super decat most wanted. sa-l incerci!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]