fetelor, mi-am facut si eu o proba la coafura... am avut o nunta sambata si m-am dus frumusel la coafeza, i-am zis ca vreau bucle mari si naturale, mi-a zis ca daca le pune pe bigudiuri mari nu rezista, am zis ok, sa incercam cum zice ea, si desi am fugit de spirale, tot la ele am ajuns, pardon, cu ele in cap. astfel ca aratam ca o papusa la par (nu ma refer decat la parul artificial al unei papusi). cand am ajuns acasa, am socat pe toata lumea, inclusiv pe mine hihi dar acum m-am obisnuit. DAR toata lumea m-a admirat si nu se mai opreau cunostintele din a ma complimenta (la nunta) spre marea mea surprindere :rolleyes::mellow: chiar si vecinii si dra stomatolog m-au admirat

:rolleyes::wacko::lol:
asa ca, am pus poze (multe) la instrumente, astept sa fie aprobate si astept parerile voastre, va rog.
ps: l-am lasat coafat 3 zile sa se lase, sa ajunga la stadiul pe care mi-l doream initial si veti vedea cum arata in a treia zi, dupa 2 ture de somn

nu se lasa!!!

deci pot face urmatoarea proba (de ziua mea

;);) ) cu bigudiuri mari hihihi abia astept! daca sunteti oripilate, nu va impacientati, fac vreo 3 probe ca sa am de unde sa aleg

pupici