Citat:
In primul rand,da,nu am ce face pt ca sunt in vacanta dupa sesiune si chiar e plictiseala mare iar in al doilea rand sunt ''moarta'' dupa rochitze de mireasa si chiar de as proba acum toate rochitzele din Pitesti tot nu m-as plictisi si as fi la fel de incantata asa ca nu-mi fac probleme ca peste 2 ani n-o sa mai fiu asa incantata....atunci o sa fiu in culmea fericirii si o sa fiu si mai si decat sunt acum pt ca stiu ca o sa o port o zi intreaga si o sa mi se ia de ea.Cunosc fete care si dupa ce s-au casatorit ar mai fi probat rochii de mireasa alea cum sunt daca eu sunt ''obsedata de rochii de mireasa?''.Cel putin eu ma imbrac acum,ma mai imbrac la nunta(atunci va fi punctul culminant) si imi va trece ''chestia'' asta cu siguranta pt ca o sa devina ceva obisnuit.Si oricum,nu strica deoarece poate fac cum a facut o prietena de-a mea....si-a luat rochie de mireasa si a pus un voal portocaliu peste desi ea doar s-a logodit,abia anul acesta se casatoreste.Asa ca poate ca o sa fac si eu la fel...nush...ma mai gandesc...Dar daca nu o sa-mi gasesc cel mult pana in luna mai o rochita frumoasa pt logodna de la biserica,cred ca o sa-mi iau o rochie de mireasa si o sa-mi pun peste partea de jos (peste fusta) un material frumos de alta culoare.Sau poate imi iau o rochie de mireasa crem(eu oricum vreau rochie alba la cununie).V-am lamurit acum?
Nu are nici o legatura cu superstitia,dar nu prea vad sensul sa probezi rochia de pe acuma(X)...daca tie iti face placere ....atunci fa-o...
dar la cat sunt eu de pretentiosa, m-am dus la salonul de rochii, am probat o singura rochie, si pe aia am ales-o , iar daca te incearca sentimentul ca nu vrei sa o mai dezbraci ... aia este...eu nu mai am rabdare ..abia astept sa o imbrac iar...
tu ce te faci 2 ani????????
si plus alte modele...daca vrei sa pierzi timpul in felul asta...:ermm: