Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 19:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 08 Feb 2007, 20:56 
Nou Venit

Citat:
Draga Malinka prin aceeasi problema am trecut si eu.Am luat pe o prietena dupa mine sa ma decid la model si ea sa uita nu mai dupa ce ii placea ei si mie nu si ce imi placea mie zicea ca sunt urate.Mi-au venit bazdacii si am zis nu ma ami duc cu nimeni.M-am dus mi-am facut una pe comanda o sa va arat poze dupa nunta(19.08), nu de alta dar nu am adus-o acasa , este la magazin impachetata.Lao proba m-am mai dus cu alta prietena care si aia la fel, ca e nu stiu cum ca parca ar mai trebui nu stiu ce, m-am dezbracat si am zis este rochia mea mie subliniez trebuie sa imi placa ca eu o port, ma simt superb in ea si mi se pare cea mai frumoasa.Asa ca restul nu au vazut-o o s-o iau cu o saptamana si o s-o duc la altcineva ca trebuie sa stea desfacuta si toata lumea o s-o vada in ziuan nuntii si daca le place bine daca nu nu ma intereseaza.Stiu ca sunt mai drastica dar daca stateam sa ascult parerile tutror de cand cu nunta ajungeam la nebuni.Sunt sigura ca vei fi o mireasa superba, trebuie sa te simti asa, gandeste-te ca este seara ta si numai a ta.Pupici.

asa o sa fac si eu: nu o sa iau pe nimeni cu mine sau,in cel mai rau caz pe prietena mea si nu ca sa-i cer parerea ci doar ca sa ma insoteasca:wok:pe bune!daca as lua in seama preferintele tuturor risc sa iau ceva ce mie nu-mi place,asa ca....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2007, 12:48 
Veteran

Citat:
Cred ca cea mai buna alegere ar fi pantofii, pt ca sunt mult mai eleganti decat sandalele!!! Sincer sandalele nu mi se par o alegere buna! Dar acum faci cum vrei!
Cel mai important este ca rochia sa-ti placa tie! Eu vreau o rochie ca de printesa dar mama spune ca e prea mare, si tot asa... fiecare are ceva de comentat... si ca sa evit atatea pareri o sa ma duc cu o prietena, o iau si gata, nu o sa mai aiba nimeni nimic de zis!
Cand ar trebui sa ma duc sa-mi caut rochie dc am nunta pe 1 sept??:njump:

(X)...
Depinde de pantofi...
Eu am avut sandale din matase, cu tocul imbracat tot in matase si batute cu cristale Swarovski...deci mult mai elegante decat pantofii.
Acum depinde de anotimp...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2007, 13:46 
Veteran

Citat:
Cred ca cea mai buna alegere ar fi pantofii, pt ca sunt mult mai eleganti decat sandalele!!! Sincer sandalele nu mi se par o alegere buna! Dar acum faci cum vrei!
Cel mai important este ca rochia sa-ti placa tie! Eu vreau o rochie ca de printesa dar mama spune ca e prea mare, si tot asa... fiecare are ceva de comentat... si ca sa evit atatea pareri o sa ma duc cu o prietena, o iau si gata, nu o sa mai aiba nimeni nimic de zis!
Cand ar trebui sa ma duc sa-mi caut rochie dc am nunta pe 1 sept??:njump:

:nblink:sunt de acord cu tine
eu m-am dus singura sa imi iau rochita, care e asa cum vreau eu...sa nu bata nimeni la cap, sau sa ma influenteze, fusta e f ampla, si intr-adevar nu e comoda, daca stau si ma gandesc ca ar trebui sa dansez nu sce populara...dar ce conteaza asta...e cum am vrut-o eu, si prima pe care am probat-o..si daca ma gandesc bine poate imi fac si o fusta scurta ca sa sochez lumea

cu 2 -3 luni inainte daca te hotarasti e bine sa ti-o comanzi, acuma depinde si de unde o iei???
asa ca spor la pregatiri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2007, 14:06 
Veteran

si inca un aspect bun..in cazul meu...
doamna care prelua comenzile de la rochii, deja avea o experienta, eu am fost o singura data inainte de vizita in care mi-am si ales modelul, i-am explicat ce vreau , cam cum e nunta...
a doua oara am venit cu pantofii pe care mi i-am cumparat si am probat o rochie, ea a stiut f bine ce sa imi aleaga sa imi placa mie, nu ei, si sa stea bine pe mine....
la cate mirese a vazut , cu siguranta a fost un martor mult mai bun,decat mama, sau orice alta prietena

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2007, 12:53 
Veteran

Citat:

Vrem si noi poze, sa ne putem spune parerea.
Poate te vor ajuta si parerile noastre.

intrebare pt oana25, am rochita , de fapt fusta , cam ca a ta, de fapt de la aceeasi casa de moda, ca le recunosc de la o posta:drool:
ai avut un fel de crinolina pe dedesupt??..si zi-mi daca fusta ta a fost comoda???...cred ca da , daca ai facut si 2 nunti...
a mea e ampla rau tare, si am simtit ca mai am si 2 kg in plus cu ea...oricum nu renunt la ea, ca imi place prea mult, dar vreau sa stiu la ce sa ma astept in timpul dansului:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2007, 14:33 
Diva

Citat:
intrebare pt oana25, am rochita , de fapt fusta , cam ca a ta, de fapt de la aceeasi casa de moda, ca le recunosc de la o posta:drool:
ai avut un fel de crinolina pe dedesupt??..si zi-mi daca fusta ta a fost comoda???...cred ca da , daca ai facut si 2 nunti...
a mea e ampla rau tare, si am simtit ca mai am si 2 kg in plus cu ea...oricum nu renunt la ea, ca imi place prea mult, dar vreau sa stiu la ce sa ma astept in timpul dansului:D

Buna, rochita mea, a avut cercuri si nu a fost nici f. grea. M-am descurcat super cu ea la ambele nunti. Trimite-mi o poza cu rochita ta, sper sa-ti pot da un sfat. Rochita mea nu a fost f. ampla, nu stiu ce consideri tu f. ampla. Am poza cu rochita la instrumente.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2007, 00:26 
Veteran

Citat:

Buna, rochita mea, a avut cercuri si nu a fost nici f. grea. M-am descurcat super cu ea la ambele nunti. Trimite-mi o poza cu rochita ta, sper sa-ti pot da un sfat. Rochita mea nu a fost f. ampla, nu stiu ce consideri tu f. ampla. Am poza cu rochita la instrumente.

tocmai ca ti-am vazut rochita , te-am intrebat, eu nu am poza cu a mea, doar ca crinolina mea nu e pe cercuri, e ca o fusta cu mai multe randuri de voal, sau tull , ce-o fi ala....nu e fff ampla..dar e mare asa, si cu multe pe dedesupt..abia pe 14 martie ma duc la o proba , si poate fac atunci o poza si mai vad atunci cum sta treaba ..
oricum multam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2007, 00:43 
Veteran

Citat:

Eu stiu ca nu este elegant "sa ti se vada degetele" la o rochie eleganta! Pot sa aiba sandalele cristale Swarovski si pe talpa si tot nu mi se par potrivite pentru o rochie de mireasa! Dar fiecare cu gusturile lui!!!

Depinde ce intelegi prin rochie elganta...:-`
Daca rochita e vaporoasa si "de vara"...pantofii pot parea mult prea compacti...
Sandalele sunt mult mai sexi... iar daca ai o pedichiura perfecta si degete frumoase nu stiu care e problema...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Feb 2007, 20:52 
Veteran

Citat:
Depinde ce intelegi prin rochie elganta...:-`
Daca rochita e vaporoasa si "de vara"...pantofii pot parea mult prea compacti...
Sandalele sunt mult mai sexi... iar daca ai o pedichiura perfecta si degete frumoase nu stiu care e problema...

eu sunt de aceeasi parere cu tine alex si nu am mai auzit pana acum de partea cu vazutul degetelor la o rochie eleganta, its a bulshit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2007, 13:38 
Junior

Buna fetelor!Am si eu o ''problema'' si as vrea sa ma sfatuiti si pe mine.Eu am 20 ani,si la vara as vrea sa ma logodesc la biserica.Insa m-am gandit acum cateva zile sa ma duc cu o colega de-a mea sa probez niste rochitze de mireasa chiar daca nu cumpar si chiar daca nunta o sa fie peste 2 ani.Faza este ca nu prea par de 20 ani...lumea imi da 16-17 si mi-e ca nu o sa ma creada vanzatoarea ca am 20.Voi credeti in superstitia aceea care spune ca daca imbraci o rochie de mireasa pana sa te casatoresti nu te vei mai casatori niciodata?Si mai am o intrebare pentru cele care si-au luat deja rochitza:cand ati fost intr-un magazin ati probat mai multe modele?Eu as vrea sa probez mai multe modele,sa-mi fac poze si apoi sa merg la alte magazine si tot asa.Zic ceva vanzatoarele daca probezi mai multe rochii si nu cumperi nici una (eu o sa le zic ca imi place un anumit model si ca ma mai gandesc,s-ar putea sa vin inapoi sa iau una din ele)?Si mai am o intrebare:cand ma duc sa probez cum ma imbrac,adica trebuie sa-mi iau lenjerie de corp de culoare alba,nu?Astept parerile voastre cat mai repede pentru ca maine sau poimaine ma duc la probat.Va pup dulce!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Feb 2007, 18:03 
Diva

pentru cele care cauta si nu gasesc :

" Daca nu v-ati gasit rochie pana in prezent si sunteti dispuse sa platiti oricat pe ea, creatorul japonez Yumi Katsura va sare in ajutor. El a creat o rochie fabuloasa,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2007, 11:19 
Junior

Ieri am imbracat pt prima data rochia de mireasa...am fost in mai multe magazine dar numai in unul am probat o rochita (pe care am pus-o la galerie) pt ca unele magazine erau inchise,in altele am intrat dar aveau rochite scumpe si au zis ca nu ma lasa sa probez decat daca vreau sa cumpar...si pana la urma k sa imi indeplinesc dorinta am intrat intr-un magazin cu rochite mai ieftine si am probat una care imi placea...ati avut dreptate,am avut senzatia aceea...nu-mi mai venea sa o dau jos de pe mine...insa am dat-o cu gandul ca peste 2 ani o sa apara niste rochite de 10 ori mai frumoase.O sa ma mai duc si maine pt ca mai am de vizitat vreo 4 magazine si poate mai probez ceva...:ndance:..si am auzit ca in martie o sa fie targ de rochii de mirese la Pitesti asa ca o sa ma duc ca doar e la mine in oras....:ndance:.Abia astept.Va pup dulce!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2007, 17:06 
Diva

gagici!!! Ma uit uneori la Galerie - Rochii de mireasa .. si de fiecare data ma minunez ! Postati o multime de rochii luate aiurea de pe diverse site-uri din strainatate ... cica va inspirati! Bun! Cum se face ca, in momentul in care mergeti prin magazinele noastre si probati o rochie, o alegeti pe cea mai nasoala? Postati rochii superbe de afara .. iar cand vine vb sa aratati ce vreti sa va cumparati produceti un shoc total! Nu am gasit decat trei explicatii :
1. voi postati pozele cu rochii superbe purtate de manechine superbe pt ca asa ati vrea si voi sa aratati ...dar nu aveti cu ce ...... ori
2. voi sunteti niste tipe super hot ... dar aveti gusturi proaste si alegeti rochii care va dezavantajeaza si
3. piata rochiilor de mireasa din Romania este de 2 bani ... rochiile sunt nasoale .. iar cele dragutze sunt scumpe si proaste calitativ!

Alegeti fiecare categoria in care va incadrati ... eu una nu va inteleg .... visati nunti de poveste ... vorbiti despre ele .... insa cand vine momentul scadentei ... si aratati pozele de la nunta proprie ... sunteti total sub asteptari! :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2007, 21:53 
Veteran

Citat:
gagici!!! Ma uit uneori la Galerie - Rochii de mireasa .. si de fiecare data ma minunez ! Postati o multime de rochii luate aiurea de pe diverse site-uri din strainatate ... cica va inspirati! Bun! Cum se face ca, in momentul in care mergeti prin magazinele noastre si probati o rochie, o alegeti pe cea mai nasoala? Postati rochii superbe de afara .. iar cand vine vb sa aratati ce vreti sa va cumparati produceti un shoc total! Nu am gasit decat trei explicatii :
1. voi postati pozele cu rochii superbe purtate de manechine superbe pt ca asa ati vrea si voi sa aratati ...dar nu aveti cu ce ...... ori
2. voi sunteti niste tipe super hot ... dar aveti gusturi proaste si alegeti rochii care va dezavantajeaza si
3. piata rochiilor de mireasa din Romania este de 2 bani ... rochiile sunt nasoale .. iar cele dragutze sunt scumpe si proaste calitativ!

Alegeti fiecare categoria in care va incadrati ... eu una nu va inteleg .... visati nunti de poveste ... vorbiti despre ele .... insa cand vine momentul scadentei ... si aratati pozele de la nunta proprie ... sunteti total sub asteptari! :-`

superrrr tare ...ca de obicei:ok:
Parerea mea e ca 2-ul face legea...ca asa-i lumea de pe aici prin Romanica
:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2007, 23:58 
Diva

Citat:

cat esti de tare!!!!!!!!!!!!:nlol::nlol: cum le spui tu pe nume:)
la chestia cu gusturile proaste as mai aduga o chestie care pe mine ma nedumereste...de ce le place romancelor sa se impopotoneze ca niste sorcove?! pe mine ma oboseste numai imaginea unei rochii cu broderie, dantela, flori, creturi in exces..

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]