Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 18:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: AM EMOTII MARI!! Confesiuni...
MesajScris: 24 Aug 2006, 20:51 
Diva

Citat:
Mai, asa ma gandesc si eu, ca ar trebui sa fie o senzatie placuta, cu toate ca nici o emotie nu cred ca poate sa fie placuta. Cert este ca eu am avut si niste probleme de sanatate de vreo 4 luni incoace si sunt "mai sensibila" sa zic acum, pt ca inca nu sunt pe deplin vindecata si acum si cu emotiile astea......
Dar lasa ca trece si asta si dupa aia cand o sa imi aduc aminte ce stresata eram o sa ;). Mersi mult oricum pt incercarea ta de a ma linisti. Dar sa stii ca emotiile melenu se manifesta prin.....ce ai zis tu. Doar o stare de agitatie, nervozitate si o senzatie ciudata in stomac....:(

e normal sa fii nelinistita la gandul ca incepi o viata noua: un nou statut- de nevasta(X), o noua casa, si un nou coleg de camera:) cred ca ar fi fost bine sa fi stat impreuna inainte de acest eveniment, sa va obisnuiti unul cu altul...dar nu e un must, imi inchiui ca dc ati decis sa va casatoriti va cunoasteti suficient de bine:) peste cateva luni o sa radeti impreuna de certurile legate de cine spala vasele azi, cine aduna sosetele cui..toata lumea trece prin asta, nu-ti bate capul..gandeste-te la partea frumoasa a lucrurilor: casuta voastra, intimitate:)
ah, si sa stii ca un gol in stomac asociat cu o stare de nervozitate inseamna ca esti indragostita:) dar se aplica doar atunci cand te gandesti la o persoana:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Feb 2007, 02:19 
Veteran

Citat:
eu parca sunt nebuna...am niste emotii teribile si toata lumea imi spune ca am timp inainte cu o saptamana de asemenea emotii,in nici un caz acuma....chiar aseara discutam cu viitorul meu sot despre ziua nuntii si spuneam asa...cred ca in ziua nuntii ma trezesc mananc ceva,daca o sa pot si dupa aia sigur beau un pahar de ceva bautaura,desi nu prea sunt prietena cu alcoolul cred ca o guritza de votca m-ar ajuta teribil,el a ras si a zis ca sunt nebuna si ca imi fac griji degeaba ca totul va fii super bine
eu sunt super incantata, sunt f happy cand trebuie sa ma ocup de nunta, fac cam totul singura, doar mai dau directive,toata lumea imi zice ca ce ma stresez cu aia si aia..dar eu simt ca trebuie sa le fac, ma binedispune fiecare discutie legata de acest eveniment..
pt ca cealalta preocupare, este sa imi cumpar apartament, si cum nu se gasesc, acest lucru imi creaza o stare de nervi si indispozitie...asa incat nunta e un refugiu mult prea placut, si nu cred ca o sa ajung sa fiu stresata, chiar daca asa zic multi...sunt prea incantata de ce va urma, si e totul asa de frumos incat nu as putea sa nu ma bucur de cea mai frumoasa indeletnicire pe care o am..."pregatiri de nunta"
:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Feb 2007, 03:34 
Veteran

eu nu sunt deloc stresata...cred ca stresul o sa vina cu o sapt doua inainte....timp d organizat am destul(oricum angajez o firma, ca fac treaba mai buna decat mine si nu vrea sa ma stresez ca poate am uitat ceva)...la o nunta carcotasi sunt destui, important e sa ne placa noua si sa fim noi multumiti, ca nu avem cum sa impacam pe toata lumea...asa ca la mine deocamdata nu are ce cauta stresul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2007, 00:48 
Veteran

Citat:
nicoleta si eu mi-as dori sa pot gandi ca si tine...dar uite ca nu reusesc...mi-am dat comanda pt verighete pt ca in sfarsit am gasit ceea ce ne-a placut si parca eram nebuna...cand am ajuns in bijuterie m-am pierdut...nu mai stiam ce sa zic ma uitam la doamna aia de acolo si nu stiam ce sa ii spun...apoi viitorul meu sot mi-a zis...carmina ce ai draga mea,revino-ti,ce-i cu tine?ei si abia atunci mi-am dat seama ca ma comportam ca si un copil mic...si apoi mi-am revenit:p

cred ca e normal sa ai emotii doar incepi o noua viata cu o noua pozitie sociala langa barbatul pe care il iubesti....daca tie ti-ar placea sa fii ca mine si mie mi-ar placea sa nu mai fiu atat de calculata...sa ma las purtata de val, de emotii(deci mai mult ca tine)...eu va urez de acum multa fericire si impliniri pe toate planurile si sa fie intr-un ceas bun:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2007, 12:14 
Diva

Citat:

cred ca e normal sa ai emotii doar incepi o noua viata cu o noua pozitie sociala langa barbatul pe care il iubesti....daca tie ti-ar placea sa fii ca mine si mie mi-ar placea sa nu mai fiu atat de calculata...sa ma las purtata de val, de emotii(deci mai mult ca tine)...eu va urez de acum multa fericire si impliniri pe toate planurile si sa fie intr-un ceas bun:-*
eu una nu am emotii. poate atunci voi avea, dar avand in vedere ca stam de 2 ani impreuna nu va fi nici un nou inceput. bafta tuturor si spor la pregatiri:-*:flowers:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2007, 21:39 
Veteran

Citat:
eu una nu am emotii. poate atunci voi avea, dar avand in vedere ca stam de 2 ani impreuna nu va fi nici un nou inceput. bafta tuturor si spor la pregatiri:-*:flowers:%%-

tu mai ai 4 zile pana la nunta? sau de ce scrie asa la id-ul tau? nu este post acum? sa fie intr-un ceas bun!!!! asteptam sa ne povestesti cum a fost....:-*:nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Feb 2007, 22:09 
Diva

Citat:

tu mai ai 4 zile pana la nunta? sau de ce scrie asa la id-ul tau? nu este post acum? sa fie intr-un ceas bun!!!! asteptam sa ne povestesti cum a fost....:-*:nparty:
ms de urari:~* da...mai am 4 zile, dar facem doar cununia civila.O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2007, 23:25 
Diva

Citat:
Da si mai sunt unele care au pe fata si in par tone de sclipici sau muuuuuuuuult albastru,de parca ar fi batute!!

punct ochit punct lovit ! Bravo:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2007, 23:28 
Diva

Citat:
ms de urari:~* da...mai am 4 zile, dar facem doar cununia civila.O:)

FELICITARI si CASA DE PIATRA!:ndance::ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2007, 00:06 
Diva

Citat:

cred ca e normal sa ai emotii doar incepi o noua viata cu o noua pozitie sociala :-*

e cumva printul harry?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2007, 12:52 
Diva

Citat:

FELICITARI si CASA DE PIATRA!:ndance::ndance::ndance:
multumesc:~*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2007, 13:45 
Junior

eu am niste emotii care cred ca nici nu isi au locul, de vreo trei ori am visata asa de urat incat m-am trezit leoarca, am visat ca nu era nimeni in biserica , ca in ziua nuntii mi-am dat seama ca nu am pantofi (si asta cred ca e din cauza ca singurul lucru ne luat pt mine, sunt pantofii):mellow: si ultimul vis a fost ca au uitat sa aduca aranjamentele la restaurant :zoombie::zoombie::zoombie: eu sunt emotiva, dar ma bucur ca o sa fiu mireasa , sper ca atunci emotiile sa fie mai mici, tinand cont ca el este langa mine si vazand ca are si el emotii, poate chear mai mari ca mine.(X)(X) saracul !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2007, 02:16 
Veteran

Citat:
eu am niste emotii care cred ca nici nu isi au locul, de vreo trei ori am visata asa de urat incat m-am trezit leoarca, am visat ca nu era nimeni in biserica , ca in ziua nuntii mi-am dat seama ca nu am pantofi (si asta cred ca e din cauza ca singurul lucru ne luat pt mine, sunt pantofii):mellow: si ultimul vis a fost ca au uitat sa aduca aranjamentele la restaurant :zoombie::zoombie::zoombie: eu sunt emotiva, dar ma bucur ca o sa fiu mireasa , sper ca atunci emotiile sa fie mai mici, tinand cont ca el este langa mine si vazand ca are si el emotii, poate chear mai mari ca mine.(X)(X) saracul !!!

eu cred ca in ziua nuntii o sa fiti atat de prinsi de eveniment ca o sa uitati de tot chiar si de emotii...eu nu stiu de ce sunt atat de calma si fara emotii ca mai am atatea de facut....nici rochia nu mi-am luat-o si nici n-am fost macar sa caut...sper sa nu ma trezesc ca e prea tarziu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2007, 21:20 
Diva

eu asa in general sunt calm, insa daca stau si ma gandesc la ce mai este de facut...rochie de mireasa, invitatii, flori etc....ma apuca b

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 116 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]