Citat:
Buna fetelor!Am si eu o ''problema'' si as vrea sa ma sfatuiti si pe mine.Eu am 20 ani,si la vara as vrea sa ma logodesc la biserica.Insa m-am gandit acum cateva zile sa ma duc cu o colega de-a mea sa probez niste rochitze de mireasa chiar daca nu cumpar si chiar daca nunta o sa fie peste 2 ani.Faza este ca nu prea par de 20 ani...lumea imi da 16-17 si mi-e ca nu o sa ma creada vanzatoarea ca am 20.Voi credeti in superstitia aceea care spune ca daca imbraci o rochie de mireasa pana sa te casatoresti nu te vei mai casatori niciodata?Si mai am o intrebare pentru cele care si-au luat deja rochitza:cand ati fost intr-un magazin ati probat mai multe modele?Eu as vrea sa probez mai multe modele,sa-mi fac poze si apoi sa merg la alte magazine si tot asa.Zic ceva vanzatoarele daca probezi mai multe rochii si nu cumperi nici una (eu o sa le zic ca imi place un anumit model si ca ma mai gandesc,s-ar putea sa vin inapoi sa iau una din ele)?Si mai am o intrebare:cand ma duc sa probez cum ma imbrac,adica trebuie sa-mi iau lenjerie de corp de culoare alba,nu?Astept parerile voastre cat mai repede pentru ca maine sau poimaine ma duc la probat.Va pup dulce!
hey,
da ce-ti veni sa probezi rochii de mireasa?!:unsure:referitor la superstitie,gandeste-te ca orice viitoare mireasa se imbraca inainte de nunta cu rochia pentru ca nu o poate cumpara fara sa o probeze inainte,nu?!:gun: