Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 19:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstitii...vol II
MesajScris: 01 Mar 2007, 20:47 
Nou Venit

Citat:
Credeti in superstitia aceea care spune ca ''daca te imbraci in rochie de mireasa inainte sa te casatoresti nu te vei mai casatori niciodata?''.Eu ma voi logodi in vara,nu ma casatoresc decat peste 2 ani.Nu cred si tocmai ca sa incalc aceasta superstitie ma voi duce zilele acestea prin magazinele cu rochii de mirese si voi proba cat mai multe.:ndance:

pe bune ca nu ai ce face!atunci cand o sa-ti cauti pentru ca iti va trebui cu adevarat,cum o sa ti se mai para?!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2007, 20:54 
Nou Venit

Citat:
Nu are nici o legatura cu superstitia,dar nu prea vad sensul sa probezi rochia de pe acuma(X)...daca tie iti face placere ....atunci fa-o...
dar la cat sunt eu de pretentiosa, m-am dus la salonul de rochii, am probat o singura rochie, si pe aia am ales-o , iar daca te incearca sentimentul ca nu vrei sa o mai dezbraci ... aia este...eu nu mai am rabdare ..abia astept sa o imbrac iar...
tu ce te faci 2 ani????????
si plus alte modele...daca vrei sa pierzi timpul in felul asta...:ermm:

sunt de aceeasi parere.si eu o sa merg sa ma uit si o sa aleg ptr probat doaar ceea ce ma atrage cu adevarat,iar apoi, dintre astea (care nu vor fi sigur prea multe...)o voi pastra pe cea care e cu adevarat a mea:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2007, 11:35 
Junior

Am fost si am probat 2 rochite si m-am simtit super misto...am avut un sentiment de fericire absoluta...concluzia este ca abia astept sa treaca astia 2 ani si sa ma duc in magazin sa-mi iau rochita si tot ceea ce trebuie pt nunta...Si sa stiti ca nu este adevarat ca daca probezi o rochie(si nu te casatoresti acum si peste 2 ani) peste 2 ani nu o sa mai fii asa entuziasmata....sunt si acum entuziasmata si voi ramane asa cred ca pana la nunta...Ce am facut eu...a fost un fel de joaca si m-am bucurat dar peste 2 ani cand o sa fie adevarat o sa fiu in culmea fericirii:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2007, 04:51 
Veteran

Citat:
Am fost si am probat 2 rochite si m-am simtit super misto...am avut un sentiment de fericire absoluta...concluzia este ca abia astept sa treaca astia 2 ani si sa ma duc in magazin sa-mi iau rochita si tot ceea ce trebuie pt nunta...Si sa stiti ca nu este adevarat ca daca probezi o rochie(si nu te casatoresti acum si peste 2 ani) peste 2 ani nu o sa mai fii asa entuziasmata....sunt si acum entuziasmata si voi ramane asa cred ca pana la nunta...Ce am facut eu...a fost un fel de joaca si m-am bucurat dar peste 2 ani cand o sa fie adevarat o sa fiu in culmea fericirii:ndance:

bravo tie!!! majoritatea dintre noi cred ca stam cam prost cu timpul, ca singurul loc unde am vazut eu rochii au fost pe internet...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 00:17 
Junior

Fetelor,sa nu probati in viata voastra rochii de mireasa inainte de nunta......eu am probat acum 2 saptamani si nu ma mai logodesc...:nscmoll:...Cele care nu cred...probati si o sa vedeti:nscmoll:Nu eram nici eu superstitioasa dar vad ca s-a ''indeplinit'' superstitia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 02:23 
Veteran

Citat:
Fetelor,sa nu probati in viata voastra rochii de mireasa inainte de nunta......eu am probat acum 2 saptamani si nu ma mai logodesc...:nscmoll:...Cele care nu cred...probati si o sa vedeti:nscmoll:Nu eram nici eu superstitioasa dar vad ca s-a ''indeplinit'' superstitia

why? ce s-a intamplat? tu erai cea mai entuziasmata dintre toate fetele de pe forum....si cea mai incantata de probat rochite...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 02:36 
Veteran

acum am citit ce s-a intamplat...poate veti gasi totusi o solutie...pana in iunie mai aveti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 17:33 
Diva

Citat:

imi pare rau dar cred ca nu are nici o legatura faptul ca ai probat o rochie de mireasa ca nu te mai logodesti.cred ca trebuie sa cauti motivul altundeva.

f bine spus! :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 18:40 
Diva

Citat:
ce tampenie .... dai vina pt ce s-a intamplat pe faza cu rochitele ... oricum ..tu ai fost mai mult disperata decat entuziasmata cu toata chestia asta numita logodna/nunta. Poate daca ai fi fost mai cerebrala acum nu ti s-ar mai parea asa o mare tragedie faptul ca amani putin logodna/nunta. Si eu am amanat-o un an, la inceput din cauze ce nu tineau de mine, insa nu am incetat sa ma lupt si nu am luat-o ca pe un esec.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 19:55 
Diva

Citat:

si marmota ce zicea?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 19:56 
Diva

Citat:

Fara suparare, dar nu sunt de cord cu tine, faci din asta o tragedie si nu este. Eu am probat rochita mea de mireasa de cel putin 10 ori inainte sa ma casatoresc si uite ca nu s-a intamplat nimic, totul a fost frumos si bine. Nu mai crede toate prostiile astea, nu au nimic de a face cu viata reala. Motivul este cu siguranta altul si in nici un caz ca ai probat rochita de mireasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 20:40 
Diva

Citat:

si marmota ce zicea?:lol:

si marmota ce zicea...:))))))))))))))))))))))))))))))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2007, 11:35 
Junior

Ce urat va purtati cu mine....alte fete de pe alt site m-au mai consolat insa voi ati reusit sa ma ''tulburati'' din nou...:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2007, 19:00 
Diva

Ne pare rau de ce sa intamplat, dar eu am probat prima data o rochie doar dupa ce logodna a fost officiala.
Dragaele mel eu sunt o nesuperstitzioasa dar un lucru va spun:tot :devil:am sa il calc pe picior inainte de a iesi din biserica:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2007, 23:11 
Veteran

Citat:
Ne pare rau de ce sa intamplat, dar eu am probat prima data o rochie doar dupa ce logodna a fost officiala.
Dragaele mel eu sunt o nesuperstitzioasa dar un lucru va spun:tot :devil:am sa il calc pe picior inainte de a iesi din biserica:-`

de ce sa il calci pe picior dupa ce iesi din biserica? eu parca traiesc pe alta lume...nu stiu traditii, obiceiuri si cu atat mai putin superstitii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 00:25 
Diva

Citat:

de ce sa il calci pe picior dupa ce iesi din biserica? eu parca traiesc pe alta lume...nu stiu traditii, obiceiuri si cu atat mai putin superstitii...

nu scumpo, tu esti doar realista! nu-ti bate capul cu detalii nefolositoare!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 01:12 
Veteran

:nlol: e mortala faza asta cu calcatul pe picoare...
de unde vine?
si ce mai inseamna? asa ca sa ma amuz....
ca alta treaba nu am atunci decat de calcat...
si daca cumva reprezinta faza cu ..sa fie la picioarele tale....
am sa il bat la cap dupa aia..daca nu e numai al meu...:D..de o sa ii treaca
(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 06:55 
Diva

Citat:
:nlol: e mortala faza asta cu calcatul pe picoare...
de unde vine?
si ce mai inseamna? asa ca sa ma amuz....
ca alta treaba nu am atunci decat de calcat...
si daca cumva reprezinta faza cu ..sa fie la picioarele tale....
am sa il bat la cap dupa aia..daca nu e numai al meu...:D..de o sa ii treaca
(X)

bine ca sigur de aia o sa iti aduci aminte!!!! si mie mi-au zis sa fac da am uitat bineinteles...din cate stiu eu daca il calci pe picior atunci tu o sa conduci relatia sau ceva pe acolo...:)))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]