Citat:
Buna Raluca numele meu este Anca si am o prietena la fel de subtirica si mica de statura ca si tine, ea si-a cumparat o rochita de mireasa gen printesa f vaporoasa jos si sincer a fost f frumoasa , intr-adevar a avut o pereche de pantofiori cu toculet inalt ca sa para mai inalta dar mai tarziu si-a luat ceva mai comod in picioare si nu prea a fost vreo diferenta , asa ca eu zic sa-ti cumperi ceea ce-ti doresti cu adevarat fara sa-ti mai faci probleme de avantaje si dezavantaje.
Ms mult Anca pt incurajari

:love:;intr-adevar o sa-mi iau pana la urma ce o sa-mi placa cel mai mult, insa as vrea totusi sa nu ajung sa fiu ridicola(din fire cam iau in considerare si parerea altora despre mine, desi nu cred ca e cel mai bun lucru...).Eu ma gandeam ca o rochita gen printesa m-ar face sa par si mai mica de inaltime si n-o sa mai apuc sa ma vad de ceilalti

Poate si pt ca in comparatie cu iubitzelul meu(care este maaaaree) eu sunt cat o furnicuta...

Ca sa vezi cum ne-am potrivit...Oricum, n-am apucat pana acum sa probez nici o rochita,ca mi se pare un pic prea devreme...si nici timpul asta nu ma prea lasa...Probabil o sa ajung sa-mi dau seama ca-mi fac probleme degeaba...sper...Si totusi ridicola parca pare un pic cam dur spus...