Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 13:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nasii!
MesajScris: 20 Ian 2006, 21:11 
Diva

Citat:
tre sa ne alegem un sfant apropiat de ziua nuntii si nasii sa ne cumpere icoana cu sfantul ala..avand in vedere ca am nunta pe 8iulie cred ca cel mai aproape e sf ilie-20iulie..nu?

Eu stiu ca acel Sfant (pe care il alegem) trebuie sa fie unul sarbatorit din familie, in sensul ca acest Sfant devine patronul familiei.
De ex: eu ii sarbatoresc pe Sfinti Arhangheli Mihail si Gavriil iar el se sarbatoreste de Florii; in acest caz noi ne putem alegii la Sfant pe Sfintii Arhangheli, la el nefiind un sfant anume. Sau mai poti alege si din cei sarbatoriti de nasi, dar daca nu va plac nici unul puteti alege pe oricare altul, numai un Sfant sarbatorit in calendarul ortodox sa fie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2006, 10:48 
Veteran

Citat:
nu prea inteleg ce trebuie dus la biserica? ca mie nu mi-a zis nimic...:((
gaby

cum sa nu-ti zica nimic din ce trebuie dus?pai acuma poate difera de la biserica la biserica..

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: nasii
MesajScris: 23 Ian 2006, 20:03 
Senior

Amandoi am ales nasii, dar nici nu am apucat sa le spunem noi ceva, pt ca s-au oferit ei imediat. Noi ne dorim f mult sa formam legatura asta puternica cu ei. Nasa este verisoara lui, cu totul ca superstitia spune ca nu e bine sa-ti alegi nasii din familie, altcineva mai apropiati si mai indragiti ca ei nu gaseam. Ne intelegem foarte bine, vorbim tot timpul cu ei, cel putin eu cu nasa, am inceput de pe acum sa ne gandim la toate si sa facem planuri. Cred ca vor fi cei mai buni parinti spirituali si abia asteptam cu totii sa vina ziua cea mare!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 00:51 
Diva

Citat:
si noi avem nasi din familie, matusa lui (si sotul ei bineinteles), dar nu cred ca conteaza f mult daca sunt din familie sau nu, important e sa ne intelegem bine cu ei...
gaby

Noi chiar ne dorim sa ii simtim atat de apropiati ca si parintii nostri. Doar se numesc parinti spirituali!!!
Ii respectam mult de tot.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 11:26 
Veteran

La noi e o dilema.Noi tinem mult la traditii si vrem sa vb cu nasul lui de botez mai intai.Si e om bun,nu cred ca ne va impune el nasii.Avem o oferta deja.Sunt parintii unei bune prietene,la a doua tinerete,dar cu care ne tutuim si ne intelegem acum mai bine cu ei decat cu prietena noastra.Si as vrea si o a doua pereche.Pt ca da frumos,pt ca ar fi sora si cumnatul lui(desi se spune ca nu e bine)si pt ca s-ar imparti cheltuielile intre ei.Cumnata mea a mai fost nasa si inca nu si-au revenit complet financiar,iar cealalta pereche este mai saracuta.Doamne ajuta sa ne iasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2006, 12:09 
Senior

Voi ce cumparati pentru nasi? Am auzit ca la gatitul miresei, mireasa ii face cadou nasei lenjerie intima :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Feb 2006, 17:36 
Diva

Citat:
Voi ce cumparati pentru nasi? Am auzit ca la gatitul miresei, mireasa ii face cadou nasei lenjerie intima :blink:

cred ca trebuie cumparat ceva ce stiti ca le-ar face placere sa primeasca, nu?

daca sunt doua perechi de nasi, trebuie tratati la fel, nu? dar numai o nasa participa la imbracatul miresei...si atunci cum faci cu cealalta nasa? cand se dau cadourile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 15:15 
Diva

Citat:

WHATTTTT??????:x:ermm::ermm::ermm: ce ciudatenii si tampenii....:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 18:06 
Diva

Citat:

E ciudat, intr-adevar.
Adica, suntem prietene, imi permit sa-i iau lenjerie intima sau chiar pijamale, da nu asa....in vazu lumii:D

Eu le-am cumparat nasilor un serviciu de 42 de piese luminarc. Nu se asteptau!!! Ei nu aveau pretentii financiare de la noi..nici "plocon" sau alte nebunii...insa asa am considerat eu ca trebuie facut!!:ok::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Feb 2006, 18:07 
Diva

Citat:
nu prea inteleg ce trebuie dus la biserica? ca mie nu mi-a zis nimic...:((
gaby

Eu stiu ca la biserica se dau celor prezenti bomboane. Nu stiu nimik de vin , cozonac sau alte chestii! Vorbiti cu preotul ca el va va indruma cel mai bine!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 301 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]