Citat:
Vad ca mai toate mesajele de pe aici bat spre "ne facem nunta noi singurei"...Pana acum vreun an cam asa gandeam si noi(eu si iubi al meu), dar am ajuns la concluzia ca in ritmul asta nu mai facem noi nunta nici intr-o mie de ani...sau poate pe la batranete...Problema e ca salariile noastre ne ajung cam la limita,dupa ce reusim sa platim o rata la banca,chiria(care nu-i deloc de neglijat),intretinerea,curentul,telefonul,rata la repartitoare s.a. si sa mai si punem ceva de mancare pe masa.Nu ma intelegeti gresit, si eu sunt "pentru" chiar foarte;dar suntem "obligati" sa acceptam momentan ajutorul mamei lui(care e o scumpa by the way);probabil ne-a ajutat si faptul ca tot ea a platit pt nunta cumnatului meu(fratele lui' iubi al meu) si am vazut ca se poate...

:~* Asta nu inseamna ca noi chiar o sa stam cu mainile in san,cat se poate facem si noi...asta e situatia...
E ok sa fiti ajutate la cheltuielile de nunta! nu e nici o rusine, dimpotriva! Ajutorul e binevenit, indiferent de la cine provine!
Noi chiar ne-am facut nunta singuri-singuri, imprumuturi la banca, imprumuturi cu dobanda de la particulari, am estimat castigul ce ar rezulta din dar, am tras linie si am vazut ce putem face! si am facut! Sincer vorbind, nu ne-ar fi stricat un pic de ajutor!:~* dar am avut o nunta frumoasa si asta e tot ce conteaza!