Citat:
gagici!!! Ma uit uneori la Galerie - Rochii de mireasa .. si de fiecare data ma minunez ! Postati o multime de rochii luate aiurea de pe diverse site-uri din strainatate ... cica va inspirati! Bun! Cum se face ca, in momentul in care mergeti prin magazinele noastre si probati o rochie, o alegeti pe cea mai nasoala? Postati rochii superbe de afara .. iar cand vine vb sa aratati ce vreti sa va cumparati produceti un shoc total! Nu am gasit decat trei explicatii :
1. voi postati pozele cu rochii superbe purtate de manechine superbe pt ca asa ati vrea si voi sa aratati ...dar nu aveti cu ce ...... ori
2. voi sunteti niste tipe super hot ... dar aveti gusturi proaste si alegeti rochii care va dezavantajeaza si
3. piata rochiilor de mireasa din Romania este de 2 bani ... rochiile sunt nasoale .. iar cele dragutze sunt scumpe si proaste calitativ!
Alegeti fiecare categoria in care va incadrati ... eu una nu va inteleg .... visati nunti de poveste ... vorbiti despre ele .... insa cand vine momentul scadentei ... si aratati pozele de la nunta proprie ... sunteti total sub asteptari!

Draga GinaAngelina,
Este clar ca nu intotdeauna gasesti in magazine modelul de rochie pe care il vezi in poze, si mai mult decat atat, nici cele facute la comanda nu pot iesi identice cu cele din poze. Chiar si daca modelul este realizat intocmai, depinde foarte mult de materialul folosit (care, dupa parerea mea, conteaza mai mult decat modelul in sine - in functie de material iti poti alege modelul si nu invers), si stii foarte bine ca materialele mai dragute costa mai mult.
Totul, deci, se rezuma la buget - ptr ca nu toata lumea isi permite sa cheltuiasca o suma mare de bani pe rochita de mireasa - pe care o purtam o singura data (este adevarat ca nunta este un eveniment foarte important, si mi se pare normal sa nu faci concesii, dar nici nu poti sa exagerezi). Eu cred ca tu intelegi foarte bine situatia - caci si tu ai trecut prin organizarea nuntii, si sunt convinsa ca te-a preocupat si pe tine bugetul - drept urmare parerea mea este ca nici rochia ta nu a fost stralucita, insa nimeni nu te-a criticat.
Bineinteles ca aici este vorba de gusturi si nu suntem toti la fel - de aceea nu cred ca esti in masura sa critici.