Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 20:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Voalul
MesajScris: 20 Ian 2006, 21:18 
Diva

Citat:
Da gaby sa sti ca asta am auzit si eu ca numai domnisoarele poarta voalul pe fata in biserica eu cred ca are dreptate preotul.:o

Il intreb si eu pe al meu sa vad daca si el imi va da acelasi raspuns. El fiind duhovnicul meu imi cunoaste toate pacatele, asa ca sigur va sti ce sa imi spuna ... concret.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2006, 22:56 
Diva

din punct de vedere religios asa e...poate intra in biserica cu voal pe fata doar o fata virgina...
poate nu e tocmai corect...moral vorbind...dar eu asta imi doresc...si momentul acela o sa fie cel mai pur din viata mea...si cel mai important...atunci de ce sa nu fie asa? credeti ca ar trebui sa avem prejudecati din cauza asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2006, 01:23 
Veteran

Citat:
Este obligatoriu ca atunci, la legatul miresei, sa ii pui voalul fetei care a prins buchetul? Sau ne alegem noi pe cineva?

eu stiam ca fata care prinde buchetul, este si cea careia i se pune voalul.....insa, am fost la nunti unde.....desi am prins buchetul :D..nu mi s-a pus mie voalul, ci prietenei miresei, care urma sa se casatoreasca in curand...n-am intles de ce, da'..ma rog..nu e un caz....insa....la celelalte 2 nunti, unde am mai prins buchetu' :D...eh, la ambele mi-au pus miresicile voalul ;).....parerea mea...n-ar trebui sa se constituie in 2 momente diferite...dar, daca asa sunt....

Edit: faza cu voalul pe fata, eu zic ca in ziua de azi tine numai de alegerea noastra si de ceea ce simtim noi.......ca vorba aia...capre batrane don'shoare...cu voal pe fata....lol...da'..daca noi vrem asa...care-i problema, pana la urma??? ce daca suntem cu el de enshpe ani..ce daca stam impreuna de alti enshpe si domnisoria s-a dus demult....

Si alt edit :~* :....v-ati gandit cum sa asezati voalul?....in cazul celor care vor coc....sub, sau pe deasupra lui???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2006, 14:15 
Diva

eu am cautat mai multe modele de voaluri...si am vazut ca, alea care vin pe fata sunt toate prinse mai sus...deasupra cocului...si mie mi-ar placea ca voalul sa fie prins mai jos, de fapt nici cocul nu il vreau in varful capului.nu stiu inca cum o sa fiedar sigur o sa gasesc unul care sa-mi satisfaca toate asteptarile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 02:42 
Diva

Citat:
ai dreptate mai bine asa.depinde si de preotul care te cununa el stie mai bine:lips:pupici

:(( Am fost azi dimineata la biserica si nu l-am gasit pe preot; l-am sunat si acasa dar nu mi-a raspuns.
Am sa il mai caut, dar abia peste 2 saptamani cand voi merge iar acasa.
Mi-ar fi placut sa vorbesc cu el acum ... asa scapam de intrebari!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 03:24 
Nou Venit

eu vreau ca voalul meu sa fie tot din dantela si sa aiba o croiala ovala. ideea mea este sa arate ca voalul pe care il poarta spaniolele, avind in vedere ca rochia mea va fi in acest stil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 13:44 
Diva

mai este cineva care vrea voal pe fata? si daca da...cum aveti de gand sa il prindeti? sau ati vazut vreun model de genul asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 17:18 
Diva

Citat:

Eu inca nu sunt stiu cum as putea prinde voalul in conditiile in care nu imi fac un coc, ci imi las parul cam liber(?)

nici eu nu cred ca am sa-mi prind parul la nunta. vreau sa-l las liber, sa-mi fac doar ceva bucle lejere (am parul ondulat natural). ideea mea era sa prind voalul de o coronita in forma de funda, cu pieptene (nu stiu daca m-am facut inteleasa :~*)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 22:11 
Diva

ok...numai ca la mine e chiar invers...in functie de voal o sa imi fac coafura...vreau neaparat voalul pe fata si o sa fac coafura sa se potriveasca...nu o sa cumpar voalul in functie de coafura...e mai important voalul decat coafura...:) :) :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2006, 13:18 
Diva

da..dar eu sunt sigura ca o sa le impac pe amandoua...o sa am voalul pe care-l vreau si o sa imi fac si o coafura care sa ma avantajeze...doar nu exista un singur model de coafura care sa stea bine unei persoane...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]