Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 22:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 03 Mar 2007, 08:06 
Senior

Citat:

cat esti de tare!!!!!!!!!!!!:nlol::nlol: cum le spui tu pe nume:)
la chestia cu gusturile proaste as mai aduga o chestie care pe mine ma nedumereste...de ce le place romancelor sa se impopotoneze ca niste sorcove?! pe mine ma oboseste numai imaginea unei rochii cu broderie, dantela, flori, creturi in exces..

Chiar aveti dreptate fetelor...!!!!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2007, 23:30 
Diva

Citat:
Stiu ca prin alte parti,la nunta de argint,platina,hartie,etc,se reinnoiesc juramintele.Eu as face treaba asta numai ca sa am ocazia sa repet noaptea.......care va fi.....:blink:.Pacat ca la noi ideile astea sunt considerate "ciudate":mellow:

Sie eu as face-o din acelasi motiv, sa se repete acea noapte minunata care a trecut prea repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2007, 23:32 
Diva

Citat:
mi-am cumparat rochia :ndance: asa fericita sunt..........toata ziua ma uit la ea .....abia astept sa o pot purta:ndance:

Fa-i o poza sa o putem vedea si noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2007, 23:34 
Diva

Citat:
asa o sa fac si eu: nu o sa iau pe nimeni cu mine sau,in cel mai rau caz pe prietena mea si nu ca sa-i cer parerea ci doar ca sa ma insoteasca:wok:pe bune!daca as lua in seama preferintele tuturor risc sa iau ceva ce mie nu-mi place,asa ca....

Eu nu am luat-o decat pe mama cu mine, pt ca am incercat si cu "prietenele", dar invidia isi spune cuvantul asa ca MAMA este prietena cea mai indicata. Parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2007, 14:32 
Nou Venit

Citat:
asa o sa fac si eu: nu o sa iau pe nimeni cu mine sau,in cel mai rau caz pe prietena mea si nu ca sa-i cer parerea ci doar ca sa ma insoteasca:wok:pe bune!daca as lua in seama preferintele tuturor risc sa iau ceva ce mie nu-mi place,asa ca....

Parerea mea este ca trebuie sa iei pe cineva cu tine care sa fie obiectiv, caci se poat ca tie sa iti placa un model, dar sa nu iti dai seama ca poate nu te avantajeaza. Este adevarat ca trebuie sa te smti bine in rochita, dar trebuie sa iti si placa ce vezi in oglinda sau in poze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2007, 19:12 
Nou Venit

Citat:
gagici!!! Ma uit uneori la Galerie - Rochii de mireasa .. si de fiecare data ma minunez ! Postati o multime de rochii luate aiurea de pe diverse site-uri din strainatate ... cica va inspirati! Bun! Cum se face ca, in momentul in care mergeti prin magazinele noastre si probati o rochie, o alegeti pe cea mai nasoala? Postati rochii superbe de afara .. iar cand vine vb sa aratati ce vreti sa va cumparati produceti un shoc total! Nu am gasit decat trei explicatii :
1. voi postati pozele cu rochii superbe purtate de manechine superbe pt ca asa ati vrea si voi sa aratati ...dar nu aveti cu ce ...... ori
2. voi sunteti niste tipe super hot ... dar aveti gusturi proaste si alegeti rochii care va dezavantajeaza si
3. piata rochiilor de mireasa din Romania este de 2 bani ... rochiile sunt nasoale .. iar cele dragutze sunt scumpe si proaste calitativ!

Alegeti fiecare categoria in care va incadrati ... eu una nu va inteleg .... visati nunti de poveste ... vorbiti despre ele .... insa cand vine momentul scadentei ... si aratati pozele de la nunta proprie ... sunteti total sub asteptari! :-`

Draga GinaAngelina,

Este clar ca nu intotdeauna gasesti in magazine modelul de rochie pe care il vezi in poze, si mai mult decat atat, nici cele facute la comanda nu pot iesi identice cu cele din poze. Chiar si daca modelul este realizat intocmai, depinde foarte mult de materialul folosit (care, dupa parerea mea, conteaza mai mult decat modelul in sine - in functie de material iti poti alege modelul si nu invers), si stii foarte bine ca materialele mai dragute costa mai mult.
Totul, deci, se rezuma la buget - ptr ca nu toata lumea isi permite sa cheltuiasca o suma mare de bani pe rochita de mireasa - pe care o purtam o singura data (este adevarat ca nunta este un eveniment foarte important, si mi se pare normal sa nu faci concesii, dar nici nu poti sa exagerezi). Eu cred ca tu intelegi foarte bine situatia - caci si tu ai trecut prin organizarea nuntii, si sunt convinsa ca te-a preocupat si pe tine bugetul - drept urmare parerea mea este ca nici rochia ta nu a fost stralucita, insa nimeni nu te-a criticat.
Bineinteles ca aici este vorba de gusturi si nu suntem toti la fel - de aceea nu cred ca esti in masura sa critici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2007, 14:26 
Diva

Citat:
de aceea nu cred ca esti in masura sa critici.

Vad ca ne trimitem "scrisorele" . :devil:

Dimpotriva .... cred ca orice critica este binevenita atata timp cat le ajuta pe fetele de aici sa invete din greselile altora si sa se corecteze ...sa nu calce in aceleasi gropi in care au calcat altii. Spui ca rochia mea nu a fost stralucita ... ok ! Asta e parerea ta! Alte fete o considera draguta ... altele superba, altele varza. Eu postez aceste mesaje critice ca sa va puneti niste semne de intrebare ..... sa deveniti realiste si sa coborati cu picioarele pe pamanat!!!! Toate visati cate in lune si in stele ... de parca nu ati trai in aceeasi lume cu restul.... (?) Noua generatie e de-a dreptul cu capul in nori. Uneori ma intreb : "Sa fi fost si noi, "babele", la fel de distruse?" Poate ca da, poate ca nu! Imi pare rau ca nu au fost si alte "generatii" inaintea noastra care sa ne poata confirma sau infirma acest lucru! :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2007, 01:15 
Nou Venit

Citat:

Vad ca ne trimitem "scrisorele" . :devil:

Dimpotriva .... cred ca orice critica este binevenita atata timp cat le ajuta pe fetele de aici sa invete din greselile altora si sa se corecteze ...sa nu calce in aceleasi gropi in care au calcat altii. Spui ca rochia mea nu a fost stralucita ... ok ! Asta e parerea ta! Alte fete o considera draguta ... altele superba, altele varza. Eu postez aceste mesaje critice ca sa va puneti niste semne de intrebare ..... sa deveniti realiste si sa coborati cu picioarele pe pamanat!!!! Toate visati cate in lune si in stele ... de parca nu ati trai in aceeasi lume cu restul.... (?) Noua generatie e de-a dreptul cu capul in nori. Uneori ma intreb : "Sa fi fost si noi, "babele", la fel de distruse?" Poate ca da, poate ca nu! Imi pare rau ca nu au fost si alte "generatii" inaintea noastra care sa ne poata confirma sau infirma acest lucru! :(

SUnt de acord cu tine : "...orice critica este binevenita atata timp cat le ajuta pe fetele de aici sa invete din greselile altora si sa se corecteze ...sa nu calce in aceleasi gropi in care au calcat altii..". NUmai ca nu asta faci tu prin mesajul pe care l-ai postat.
In a doua parte a mesajului deviezi de la subiect - poate ne explici care este in acceptiunea ta sensul cuvantului "distruse".

Nu vad care este legatura intre faptul ca la Galerie se posteaza tot felul de modele de rochii care pana la urma nu reusesc sa fie copiate intocmai, si faptul ca "noua generatie este cu capul in nori". Oare voi nu v-ati inspirat in alegerea modelului de rochie din diverse surse?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2007, 03:20 
Diva

Citat:

Nu vad care este legatura intre faptul ca la Galerie se posteaza tot felul de modele de rochii care pana la urma nu reusesc sa fie copiate intocmai, si faptul ca "noua generatie este cu capul in nori". Oare voi nu v-ati inspirat in alegerea modelului de rochie din diverse surse?

Hop si eu ma bag in seama sa adaug ceva...cred ca Gina voia sa spuna ca ce rost are sa te uiti pe tot felul de site-uri si sa vezi tot felul de rochii care mai de care mai frumoase/urate/scumpe/ieftine cand concret o sa cumperi tot ce este in magazine...eu nici nu m-am uitat pe net cand mi-am luat rochia cu toate ca as fi putut f bine sa mi-o iau de pe oricare din site-urile pe care va uitati voi...dar nu asta e ideea...ideea sa te duci personal si sa PROBEZI rochii pana o gasesti pe THE ONE nu sa te uiti la ele pe net ca pana nu o vezi pe tine nu stii cum iti vine...singurul lucru pe care l-am facut pe net a fost sa ma uit pe site-ul magazinelor unde am mers sa probez ca sa vad cam ce au in stoc...

in concluzie, iti pierzi vremea pe net uitandu-te dupa tot felul de modele care pana la urma se amesteca in cap, de gasit nu le gasesti sa le probezi si te multumesti sa cumperi ce este disponibil in comert...si atunci care e rostul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2007, 06:34 
Veteran

Citat:
Hop si eu ma bag in seama sa adaug ceva...cred ca Gina voia sa spuna ca ce rost are sa te uiti pe tot felul de site-uri si sa vezi tot felul de rochii care mai de care mai frumoase/urate/scumpe/ieftine cand concret o sa cumperi tot ce este in magazine...eu nici nu m-am uitat pe net cand mi-am luat rochia cu toate ca as fi putut f bine sa mi-o iau de pe oricare din site-urile pe care va uitati voi...dar nu asta e ideea...ideea sa te duci personal si sa PROBEZI rochii pana o gasesti pe THE ONE nu sa te uiti la ele pe net ca pana nu o vezi pe tine nu stii cum iti vine...singurul lucru pe care l-am facut pe net a fost sa ma uit pe site-ul magazinelor unde am mers sa probez ca sa vad cam ce au in stoc...in concluzie, iti pierzi vremea pe net uitandu-te dupa tot felul de modele care pana la urma se amesteca in cap, de gasit nu le gasesti sa le probezi si te multumesti sa cumperi ce este disponibil in comert...si atunci care e rostul?

pai unele fete isi fac rochia de mireasa nu si-o cumpara si rostul este sa se inspire, sau sa vada noile colectii(poate vor sa fie in pas cu moda)...eu prefer sa ma uit pe net, sa vad modelele de la respectivele firme si apoi sa merg sa probez...nu-mi place sa caut din usa in usa...prefer sa merg la firmele unde am vazut ca ar avea ceva ce cred eu ca mi s-ar potrivi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 14:43 
Diva

Citat:

Oare voi nu v-ati inspirat in alegerea modelului de rochie din diverse surse?

nu ...eu una m-am limitat la ceea ce oferea piata rochiilor de mireasa din Romania! Nu am incercat sa copiez rochii d-afara, nici nu am cautat modele care sa semene cu ceva de pe net! Am ales ceva vazut la o casa dee moda din Buc ... si acel model l-am adaptat corpului meu si ideilor mele!

DISTRUS = fara nici un pic de realism in gandire.

"noua generatie este cu capul in nori" = noile fete au impresia ca totul e posibil! am mai vazut persoane care au postat rochii a la Demetrios si care in final ....dupa ce au iesit din mana croitoreselor din Ro .... aratau mai jalnic decat rochitele cu care stau eu prin casa! Si nu e vorba de materiale ..ci de croiala. Ma rog ... acum ca ti-am dat anumite explicatii ... (desi nu vad de ce am facut asta, ar fi trebuit sa intelegi din text ceea ce am vrut sa zic), sper ca o sa-ti dai seama unde bat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 14:44 
Diva

Citat:

Hop si eu ma bag in seama sa adaug ceva...cred ca Gina voia sa spuna ca ce rost are sa te uiti pe tot felul de site-uri si sa vezi tot felul de rochii care mai de care mai frumoase/urate/scumpe/ieftine cand concret o sa cumperi tot ce este in magazine...eu nici nu m-am uitat pe net cand mi-am luat rochia cu toate ca as fi putut f bine sa mi-o iau de pe oricare din site-urile pe care va uitati voi...dar nu asta e ideea...ideea sa te duci personal si sa PROBEZI rochii pana o gasesti pe THE ONE nu sa te uiti la ele pe net ca pana nu o vezi pe tine nu stii cum iti vine...singurul lucru pe care l-am facut pe net a fost sa ma uit pe site-ul magazinelor unde am mers sa probez ca sa vad cam ce au in stoc...

in concluzie, iti pierzi vremea pe net uitandu-te dupa tot felul de modele care pana la urma se amesteca in cap, de gasit nu le gasesti sa le probezi si te multumesti sa cumperi ce este disponibil in comert...si atunci care e rostul?

Bamba stie!!:napplause::napplause::napplause::napplause::napplause::napplause::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 15:20 
Veteran

ma duc si eu azi sa dau o raita prin magazine...sa-mi fac si eu o idee....daca era dupa mine cred ca ma duceam cu 2 sapt inainte de nunta...dar observ ca toata lumea a fost cu cateva luni inainte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 19:31 
Veteran

Citat:
ma duc si eu azi sa dau o raita prin magazine...sa-mi fac si eu o idee....daca era dupa mine cred ca ma duceam cu 2 sapt inainte de nunta...dar observ ca toata lumea a fost cu cateva luni inainte...

sa iti spun motivul meu pt care am fost cu cateva luni inainte...pt ca dupa Paste cu siguranta se vor aglomera aceste case de moda, iar eu mi-am facut pe comanda rochita si ca sa ma asigur ca imi iese ce vreau si nu o bulesc astea la viteza...
acuma abia astept sa ma duc la proba , si sunt mai linistita cand stiu ca mi-am rezolvat aceasta problema, plus ca mi-am cumparat diverse accesorii in functie de rochita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mar 2007, 23:40 
Veteran

Citat:
sa iti spun motivul meu pt care am fost cu cateva luni inainte...pt ca dupa Paste cu siguranta se vor aglomera aceste case de moda, iar eu mi-am facut pe comanda rochita si ca sa ma asigur ca imi iese ce vreau si nu o bulesc astea la viteza...
acuma abia astept sa ma duc la proba , si sunt mai linistita cand stiu ca mi-am rezolvat aceasta problema, plus ca mi-am cumparat diverse accesorii in functie de rochita...

am vrut sa ajung azi dar nu am mai ajuns...ca mi-am cumparat pantofiori de strada si mi-a luat ceva timp cautarea si nu am mai avut chef sa mai probez si rochii...aveti idee daca in week-end este deschis pe la casele astea de moda?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 00:57 
Diva

Citat:

am vrut sa ajung azi dar nu am mai ajuns...ca mi-am cumparat pantofiori de strada si mi-a luat ceva timp cautarea si nu am mai avut chef sa mai probez si rochii...aveti idee daca in week-end este deschis pe la casele astea de moda?

Binenteles ca este deschis, mai mult sambata ca duminica mai toate au program scurt. Succes la cautare si vrem sa vedem si poze cu ce ai gasit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mar 2007, 02:20 
Veteran

Citat:
Binenteles ca este deschis, mai mult sambata ca duminica mai toate au program scurt. Succes la cautare si vrem sa vedem si poze cu ce ai gasit

ce bine...super....merci de raspuns...pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2007, 19:20 
Diva

Si eu tot pe net mi-am cutat modelul de rochie dar cand am fost in tzara si l-am gasit in magazin, am ramas dezamagita:(nu mai arata la fel de bine,deci pana la urma cred ca tot mai bine e cu plimbatu prin magazine:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2007, 22:07 
Veteran

azi am fost la proba la rochita....:ndance:
e o nebunie....e f ampla fusta si cred ca o sa am batai de cap cu ea la dans...dar daca mi s-a pus pata pe modelul cu pricina...:-`
saptamana viitoare ma duc iar..incepe sa capete contur...
mi se pare ca e simpla si eleganta, cu siguranta unii vor zice ca e prea simpla ....in special vad ca mamele au tendinta de a incarca modelele...
eu si de data asta tot singura am fost, mai era o alta miresica care proba acolo, si era cu vreo 3 persoane dupa ea, si tot nu se putea hotara...asa ca eu m-am decis mai usor daca nimeni nu a avut nimic de comentat in bine sau in rau...ii las pe toti sa comenteze la nunta cand m-or vedea(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mar 2007, 22:43 
Diva

Citat:
azi am fost la proba la rochita....:ndance:
e o nebunie....e f ampla fusta si cred ca o sa am batai de cap cu ea la dans...dar daca mi s-a pus pata pe modelul cu pricina...:-`
saptamana viitoare ma duc iar..incepe sa capete contur...
mi se pare ca e simpla si eleganta, cu siguranta unii vor zice ca e prea simpla ....in special vad ca mamele au tendinta de a incarca modelele...
eu si de data asta tot singura am fost, mai era o alta miresica care proba acolo, si era cu vreo 3 persoane dupa ea, si tot nu se putea hotara...asa ca eu m-am decis mai usor daca nimeni nu a avut nimic de comentat in bine sau in rau...ii las pe toti sa comenteze la nunta cand m-or vedea(X)

Foarte bine, important este sa-ti placa tie. Si data viitoare fa-i o poza sa o vedem si noi:nblink::nblink::nblink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]