Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 22:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 14 Mar 2007, 22:43 
Diva

Citat:
azi am fost la proba la rochita....:ndance:
e o nebunie....e f ampla fusta si cred ca o sa am batai de cap cu ea la dans...dar daca mi s-a pus pata pe modelul cu pricina...:-`
saptamana viitoare ma duc iar..incepe sa capete contur...
mi se pare ca e simpla si eleganta, cu siguranta unii vor zice ca e prea simpla ....in special vad ca mamele au tendinta de a incarca modelele...
eu si de data asta tot singura am fost, mai era o alta miresica care proba acolo, si era cu vreo 3 persoane dupa ea, si tot nu se putea hotara...asa ca eu m-am decis mai usor daca nimeni nu a avut nimic de comentat in bine sau in rau...ii las pe toti sa comenteze la nunta cand m-or vedea(X)

simpla si eleganta e mai bine cateodata...atata vreme cat tie iti place cum arata nu conteaza ce zice lumea! nici un model nu o sa multumeasca pe toata lumea in acelasi timp asa ca cea mai importanta persoana care trebuie sa fie multumita esti tu si dupa aia mirele tau...:)))) sa fiti fericiti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 01:07 
Veteran

Citat:

simpla si eleganta e mai bine cateodata...atata vreme cat tie iti place cum arata nu conteaza ce zice lumea! nici un model nu o sa multumeasca pe toata lumea in acelasi timp asa ca cea mai importanta persoana care trebuie sa fie multumita esti tu si dupa aia mirele tau...:)))) sa fiti fericiti!

mersi..si eu ma gandeam la fel..si mirele cred ca va fi incantat, cand o sa am poze , am sa postez ,sa vad ce ziceti voi de cum arata...
;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 20:29 
Diva

Citat:
mersi..si eu ma gandeam la fel..si mirele cred ca va fi incantat, cand o sa am poze , am sa postez ,sa vad ce ziceti voi de cum arata...
;)

Vlem poze, vlem poze:njump:...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2007, 21:54 
Diva

Citat:
;)

Si eu vreau pozeee,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2007, 02:23 
Senior

Citat:

Si eu vreau pozeee,

Fetelor...eu ma duc in tara abia in iunie si nunta o am in august...si rochia vreau sa mi-o iau din tara...dar mi-a venit o idee sa merg sa probes peste o luna niste rochite si pe aici...chiar daca pina acum nu pre am vazut rochii frumoase aici...dar ce-i drept nici in multe magazine nu am fost...ma rog...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2007, 15:24 
Senior

am si eu o dilema de fapt. cu cat timp inainte de nunta trebuie sa iti cumperi rochia de mireasa?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2007, 22:03 
Veteran

Citat:
am si eu o dilema de fapt. cu cat timp inainte de nunta trebuie sa iti cumperi rochia de mireasa?(?)

nu cred ca exista vreo regula...dar cred ca cu vreo 2 luni inainte trebuie sa te hotarasti asupra unui model ca sa nu intrii in panica chiar inainte de nunta si sa-ti cumperi o rochie la intamplare din lipsa de timp...casele de moda o pot pastra la ei pana inainte de eveniment(la unii costa acest serviviu iar la altii este gratis...intrebi cand mergi sa probezi)...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mar 2007, 22:13 
Diva

Mei dragelor cum e cu rochile astea la potzi cumpara direct sa tre facuta comanda?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2007, 08:40 
Diva

Citat:
Mei dragelor cum e cu rochile astea la potzi cumpara direct sa tre facuta comanda?

depinde...daca iti gasesti marimea ta, daca magazinul are in stoc sau trebuie sa dea comanda...poate dura cateva sapt bune plus cat sa o ajusteze pe dimensiunile tale...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2007, 17:38 
Veteran

maine ma duc la ultima proba la rochita ,a inceput sa capete contur...
abia astept sa ma imbrac in rochita de mireasa...:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2007, 22:26 
Diva

Citat:
maine ma duc la ultima proba la rochita ,a inceput sa capete contur...
abia astept sa ma imbrac in rochita de mireasa...:neyes:

Sa nu uitzi ca vlem poze:rocker::njump::njump::njump::njump::nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mar 2007, 22:28 
Diva

Citat:

depinde...daca iti gasesti marimea ta, daca magazinul are in stoc sau trebuie sa dea comanda...poate dura cateva sapt bune plus cat sa o ajusteze pe dimensiunile tale...

Ops,inseaman ca risc sa nu imi gasesc rochie pe masura in iulie...uf...aiureaa...sper totusi sa am bafta:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2007, 20:06 
Diva

Mai fetelor pa mine ma inebuneste moda asta:zoombie: ma face sa:mellow: nu mai stiu unde mi-e capu:njump::njump::njump::rolleyes:
Ma duc si eu azi la un magazi sa probez o rochita care mi-a placut si mie pana la urma,intru un magazin aleg rochita si nemernica de vanzatoare ma ia cu:stitzi ca nu mai e la moda modelu culoarea si mai stiu eu ce dr.cu. Deci dupa ce ca nu au rochii sub 1500 euro mai vine si nebuna aia sa ma scoata din sariti..ma gandeam sa merg la nste irakieni sa ii puna o bombardea:-` Mai eu zic asa daca e nunta mea ori e la moda ori nu port ce imi place mie si in ce ma simt eu bine nu ce zice moda ca de ma duc la zece magazine cu rochi fiecare magazin are moda lui:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2007, 20:38 
Diva

Citat:
Mai fetelor pa mine ma inebuneste moda asta:zoombie: ma face sa:mellow: nu mai stiu unde mi-e capu:njump::njump::njump::rolleyes:
Ma duc si eu azi la un magazi sa probez o rochita care mi-a placut si mie pana la urma,intru un magazin aleg rochita si nemernica de vanzatoare ma ia cu:stitzi ca nu mai e la moda modelu culoarea si mai stiu eu ce dr.cu. Deci dupa ce ca nu au rochii sub 1500 euro mai vine si nebuna aia sa ma scoata din sariti..ma gandeam sa merg la nste irakieni sa ii puna o bombardea:-` Mai eu zic asa daca e nunta mea ori e la moda ori nu port ce imi place mie si in ce ma simt eu bine nu ce zice moda ca de ma duc la zece magazine cu rochi fiecare magazin are moda lui:nscmoll:
(X)(X)(X)(X) asta e tare!! trebuia sa-i ici ca nu esti o victima a modei .. si ca nu iti pasa ce poarta cei din jur! Si tu zapacita .... trebuia sa o arzi!:devil::devil::devil::devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2007, 23:38 
Diva

Citat:
(X)(X)(X)(X) asta e tare!! trebuia sa-i ici ca nu esti o victima a modei .. si ca nu iti pasa ce poarta cei din jur! Si tu zapacita .... trebuia sa o arzi!:devil::devil::devil::devil:

I-as fi ars eu vre-o doua dar aici se pedepseste puternic si violentz verbala si in plus mai au si camere de luat vederi peste tot.. dar vre-o doua vorbe le limba romana tot iam spus :devil: ca nu m-a inteles:-`):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 15:19 
Veteran

gata si rochita mea... e frumusica..insa am o mare dilema cu voalul..nu prea imi place...eu as renunta la el...cred ca o sa il pun doar la biserica....

Majoritatea voalurilor sunt din 2 straturi? voi cum l-ati avut?
al meu e un cerc mare, care il pun in 2....si e lungut cam pana in dreptul taliei...dar:blink: e asa ca sa fie...ca nu sunt inebunita dupa el...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]