Superbe toate povestile de dragoste...sa o zic si eu pe a mea...era vara, luna august, aveam 17 ani fara o luna...era joi seara si impreuna cu 2 prietene bune de-ale mele ne-am hotarat sa mergem la discoteca pe patinoar, in aer liber...in seara ai s-a dat un tip super dragut la mine si a urmat ca ma va cauta la liceu si atat...dupa un timp am vazut un tip dragut, pe care il cunoscusem duminica seara. in acea duminica il vazusem pe respectivul tip de 2 ori..eram la o terasa cu o prietena de-a mea si il filam de numa numa...el era in trecere cu niste prieteni si m-a observat...cand a trecut a doua oara i-am zis prietenei mele sa plecam de la terasa sa il vad mai bine pe tip...zis si facut am plecat si am trecut pe langa el...apoi el impreuna cu unul din prieteni au venit la noi si am facut cunostinta...am mers putin impreuna si el mergea la disco dar noi nu aveam chef si mai ales ca aveam si ora de ajuns acasa:~*a ramas ca noi vom merge joi in disco si ne vedem atunci...eram suuuper incantata si imi placea enorm de el...si joi in disco cand l-am vazut era cu un tip, pe care nu l-am bagat in seama deloc...am trecut pe langa el cu fetele mele si am fost sa ne luam un suc...ne-am salutata si atat...la un moment dat au disparut....am mers si am dansat dupa care l-am vazut iar spre iesire...si pt ca vroiam sa ma bag in seama cat mai mult, sa vb cu el, le-am zis fetelor sa mergem la baie....cand sa vin dinspre baie el iar era disparut si intrand pe ring aud pe cineva zicand: ce faci frumoaso, nu vrei un suc? la care eu da si intorc capul si vad ca tipul respectiv vine dupa mine...eu eram confuza niciodata nu as fi zis asa ceva unui tip pe care nu il cunosteam...tipul respectiv vine la mine si zice cum il cheama si aflu ca e fratele tipului de duminica (F am sa ii zic) seara si ca atunci cand am trecut pe langa F era si el langa dansul, ceea ce eu nu am observat normal...a tot insisitata in acea seara sa imi dea sucul, eu am refuzat, am dansat in cerc cu el si fetele mele, radeam de felul lui de a dansa, am dansat un slow, am acceptat sucul, m-a condus acasa si ne-am dat intalnire a doua zi dupa-amaiza...de atunci au trecut 6 ani si jumate si suntem tot impreuna si in 5 luni ne casatorim...este primul meu prieten (adevarat, ca asa am mai avut unul, doar cu numele era atat:D)
binenteles ca la inceput fratele iubitului meu il sacaia ca ii spunea ca el a fost primul si ca mie de el imi place in continuare, ceea ce nu era adevarat...ce incurcate sunt caile Domnului...cine ar fi crezut ca intr-o zi cunosc un baiat, imi place de el, iar in 4 zile il intalnesc pe fratele baiatului respectiv si ma indragostesc de el (nu a fost dragoste la prima vedere, am iesit cu el asa mai mult de dragul de a iesi si de a putea zice colegelor mele ca am si eu prieten, dar apoi...

)si raman cu el...p[t totdeauna?(!)