Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 20:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 399 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Următorul

Ce preferati ca dans de inceput?
Vals 60%  60%  [ 18 ]
Blues 40%  40%  [ 12 ]
Voturi totale : 30
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Melodia de deschidere a nuntii!
MesajScris: 29 Mar 2007, 20:47 
Senior

noi si la populara si la vals sunt varza. mai stam calmi cam o luna si dupa aia ne apucam serios de treaba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 22:55 
Diva

noi am mai fost la cetva nunti si petreceri si am mai mimat si noi cate ceva, si am facut "repetitii" de vreo 2 ori la el acasa pe vals si ceva batute...dar daca ne vedea cineva cred ca se punea pe jos de ras...acum dansam asa mai in gluma dar acus va trebui sa o luam mai serios si sa ne pregatim, mai ales pt vals si mai ales iubitul meu, ca na...la mine rochia va mai ascunde din greselute:D:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2007, 16:53 
Veteran

Citat:
noi am mai fost la cetva nunti si petreceri si am mai mimat si noi cate ceva, si am facut "repetitii" de vreo 2 ori la el acasa pe vals si ceva batute...dar daca ne vedea cineva cred ca se punea pe jos de ras...acum dansam asa mai in gluma dar acus va trebui sa o luam mai serios si sa ne pregatim, mai ales pt vals si mai ales iubitul meu, ca na...la mine rochia va mai ascunde din greselute:D:~*

noi nu o sa alegem valsul ca melodia de deschidere a nuntii...o sa alegem ceva lent pt ca iubitul meu este antitalent la dansat si nici eu nu vreau sa-l fortez sa intevete doar asa ca toata lumea alege vals...asa ca danseaza fiecare ce stie...iar vals or sa danseze cateva cupluri de copii care fac dansuri de societate( verisoara iubitului meu este campioana pe tara la juniori)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2007, 18:09 
Diva

Citat:

noi nu o sa alegem valsul ca melodia de deschidere a nuntii...o sa alegem ceva lent pt ca iubitul meu este antitalent la dansat si nici eu nu vreau sa-l fortez sa intevete doar asa ca toata lumea alege vals...asa ca danseaza fiecare ce stie...iar vals or sa danseze cateva cupluri de copii care fac dansuri de societate( verisoara iubitului meu este campioana pe tara la juniori)

Nici eu nu am avut vals, noua ne-a cantat Elvis - The wonder of you (ni se potriveau de minune versurile):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2007, 23:27 
Diva

Citat:
noi si la populara si la vals sunt varza. mai stam calmi cam o luna si dupa aia ne apucam serios de treaba.
Eu zic sa va apucati de pe acuma,ca sa fitzi siguri ca reusitz pana la nunta ca atunci in ultima saptamana no sa va mai arda de dans:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2007, 02:32 
Veteran

Citat:
Eu zic sa va apucati de pe acuma,ca sa fitzi siguri ca reusitz pana la nunta ca atunci in ultima saptamana no sa va mai arda de dans:nwink:

noi nu o sa ascultam foarte multa muzica populara dar o sa ascultam...asa ca mizez pe faptul ca am rochia fff lunga si oricum nu cred ca sta cineva sa analizeze daca fac corect sau nu pasii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2007, 15:18 
Diva

Citat:

noi nu o sa ascultam foarte multa muzica populara dar o sa ascultam...asa ca mizez pe faptul ca am rochia fff lunga si oricum nu cred ca sta cineva sa analizeze daca fac corect sau nu pasii...

Ar fi bine daca scapi asa usor:) si nu calci pe alti sau alti pe tine pe picioare,e glumeam si eu, dar oricum tu esti mireasa asa ca iti este permis orice la nunta ta:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mar 2007, 18:30 
Diva

Citat:
Fetele ,voi ce melodie ati avut sau veti avea in deschiderea nuntii?

Noi am avut Lionel Richie "Lady"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2007, 00:17 
Diva

Citat:
Fetele ,voi ce melodie ati avut sau veti avea in deschiderea nuntii?
Eu am vrut ovidu komornic sau marcel pavel cu miresa vieti mele dar acum m-am razgandit si vreau "Vals de las mariposas"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2007, 02:13 
Diva

EU NU VREAU SA DANSEZ VALS DOAR CA ASA SE DANSEAZA IN DESCHIDEREA NUNTII, CI PT CA IMI PLACE FOARTE MULT VALSUL VIENEZ AL LUI MOZART...DOAR CA DIN PACATE NU DANSEZ PREA BINE VALS, DAR IN CATEVA LUNI AM TIMP SA INVAT:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2007, 02:31 
Diva

INCA CEVA...AM UITAT SA SCRIU MAI DEVREME:~*...EU ZIC SA VA ALEGETI CEEA CE VA REPREZINTA PE VOI CEL MAI BINE, CE VA PLACE CEL MAI MULT, CE VI SE PARE POTRIVIT, O MELODIE A VOASTRA...NU CONTEAZA CA E VALS SAU ALTCEVA...TOT CE CONTEAZA E SA VA SIMTITI VOI BINE SI IN MOD SIGUR SI OASPETII SE VOR SIMTI LA FEL...:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Apr 2007, 07:14 
Admin Ghidul Miresei

ROXANA, nu mai folosi MAJUSCULE! Pe Internet echivaleaza cu TIPETELE.... Ok?

Citat:
INCA CEVA...AM UITAT SA SCRIU MAI DEVREME:~*...EU ZIC SA VA ALEGETI CEEA CE VA REPREZINTA PE VOI CEL MAI BINE, CE VA PLACE CEL MAI MULT, CE VI SE PARE POTRIVIT, O MELODIE A VOASTRA...NU CONTEAZA CA E VALS SAU ALTCEVA...TOT CE CONTEAZA E SA VA SIMTITI VOI BINE SI IN MOD SIGUR SI OASPETII SE VOR SIMTI LA FEL...:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2007, 01:38 
Nou Venit

Citat:
ROXANA, nu mai folosi MAJUSCULE! Pe Internet echivaleaza cu TIPETELE.... Ok?

inca nu m-am hotarat care melodie dar oricum vreau sa fie canata de michael bolton!!!imi place vocea lui la nebunie!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2007, 01:41 
Nou Venit

inca nu m-am hotarat care melodie dar oricum vreau sa fie canata de michael bolton!!!imi place vocea lui la nebunie!!!!
imi place la nebunie si valsul, dar sunt mica de statura decat viitorul sot si nu ne prea descurcam!!dar poate mai repetam!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2007, 05:34 
Junior

Joaquin Sabina-"Y nos dieron a las 10"
Fue un pueblo con mar,
Una noche despues de un concierto....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2007, 18:45 
Diva

Draga de tine..Eu l-am convins pe al meu ca vreau vals, el e cu populera,manele etc dar are dragu de el vointa sa invete si ne.am inscris la un curs de vals dar care dureaza numai o luna jumate si incepe in iunie, pana atuinci exersam acasa si l-am invatat sa numere pasi:ndance: si acu merge prin casa tot numarand(X) si si-a luat lectiile foarte in serios:njump::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2007, 02:02 
Diva

Citat:
Draga de tine..Eu l-am convins pe al meu ca vreau vals, el e cu populera,manele etc dar are dragu de el vointa sa invete si ne.am inscris la un curs de vals dar care dureaza numai o luna jumate si incepe in iunie, pana atuinci exersam acasa si l-am invatat sa numere pasi:ndance: si acu merge prin casa tot numarand(X) si si-a luat lectiile foarte in serios:njump::nlol::nlol:

este un pas! mult spor la invatat! noi ne mai pregatim din cand in cand pe acasa si in curand speram sa avem timp sa mergem si la un curs, pt a invata vals dar si populara:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2007, 02:17 
Senior

si viitorul meu sot a zis in seara asta k imediat ce termin eu cu sesiunea o sa mergem in falticeni si mergem la dj-ul(face dansuri lacasa decultura) care vine la noi la nunta cu muzica si o saluam niste lectii de vals si am reusit sa il convingsa invete sa danseze si populara k eu mai stiu putin dar o sa mai invat si eu.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 399 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]