Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 01:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: decoratiuni
MesajScris: 31 Ian 2007, 17:53 
Nou Venit

Citat:
Da, nu e nici o problema, e ok.
Intr-adevar eu mai am timp dar vreau sa am o idee de ansamblu asupra preturilor.
Daca vor fi de acord, astept nr de telefon
:-) Cum stai cu emotiile?

eu nu de mult am inceput sa caut pt decorari, si nu stiam nimic.de aceea am apelat si la voi...am fost si la mariaj in unirii si acolo e ok, m-am consultat si cu cei la care mi-a dat tel, si la fete am iesit cel mai bine.:p
cu emotiile? pai iti dai seama ca de cand am aflat ca ma marit :ncouple: au inceput gandurile... si de fiecare data cand trebuie sa fac ceva nu am liniste pana nu e gata si ok.:(( am facut multe, dar mai avem...
la tine cum sta treaba? unde faceti nunta?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: ce am mai facut!
MesajScris: 01 Feb 2007, 16:53 
Nou Venit

Citat:

:) ma incearca si pe mine multe ganduri si emotii, asa ca te inteleg perfect
Am aflat de curand de cei din unirii si urmeaza sa-i vizitez. Prea multe nu am facut decat rezervarile la restaurant, biserica si cununia civila - care, bineintels ca mi- au dat putin planurile peste cap - cei putin cei de la starea civila, care pe data de 1 septembrie aveau deja programari, incepand de dimineata.
Noi facem nunta la restaurantul hotelului President ( nu stiu daca am voie sa dau numele pe site, dar...:-) ). Voi unde veti face?

adik, manadasu mic? fain acolo, cica e copie fidela cu cel mare.acolo am vrut si noi prima data dar au fost cateva lucruri care nu mi-au convenit.noi avem rezervat la maris, nu o sa avem mai mult de 160 de invitati.si noi era sa o patim cu starea civila.am avut totusi noroc ca am aflat de la cineva care din coincidenta face nunta in aceeasi zi cu noi si a fost la primarie, ca mai sunt 2 ore disponibile. asa ca am fugit si am gasit pt ora 11:45.biserica va fi de la 12:30 si rest de la 13:00.oricum nu mergem noi pe 13:00, mai facem poze.nu vin invitaii asa repede! si la 22:00 gata tot.ieri am fost de am luat invitatiile (mai am ceva de lucru la ele-ca ma chinuie talentu-fac fundite si le lipesc pe ele, ca arata mai bine :nblink:), rochia am inchiriat-o de la maria, pantofi am gait in centru, costum de mire am gasit in cluj in Central, la fel si bijuterii (tot de la cluj), formatia este a localului iar filamtu si pozele pe cineva de la breaza(de unde sunt si nasii nostrii).cam atat.acum sunt in cautare de posetuta....:npray:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ce am mai facut!
MesajScris: 03 Feb 2007, 22:27 
Nou Venit

Citat:
da, e manadasu` mic:)sala mica e putin diferita de cea mare, e oarecum despartita in doua. nici mie nu mi-au convenit chiar toate aici, dar... asta e, ne pregatim sa facem o nunta mai maricica si nu prea avem de ales. Insa, ce imi place foarte mult e ca mesele sunt rotunde, desi culoarea fetelor de masa ar fi putut fi alta:nscmoll::nscmoll: ( e cam movulie dupa gustul meu). Te-ai miscat foarte bine cu pregatirile, e bine ca le-ati facut pe toate din timp si nu v-au ramas multe de facut. Invitatiile din Mures ti le-ai comandat?

asta cu mesele rotunde mi-a placut si mie cel mai mult. fetele de masa sunt mov? sala mare e cu portocaliu. daca e cu mov, sa stii ca e super combinatia de alb cu mov (chiar am vazut o astfel de amenajare la cj la targ) (X)invitatiile le-am comandat de la tipografia din 7 noiembrie.are un pct de lucru in curte la Predeal (prima pe dreapta), dar acolo nu sunt toate.doar la tipografie gasesti un "album" cu modele.sunt dragute, ai de unde alege, si sunt ieftine. incerca acolo cand te hotarasti sa le faci.
m-am miscat destul de bine.... :p...am respectat lista de sarcini.:nblink:O:)(})

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mar 2007, 03:52 
Nou Venit

Buna fetelor!!!
E vreo mireasa care face nunta in Tarnaveni?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ce am mai facut
MesajScris: 27 Mar 2007, 00:59 
Nou Venit

yupi... tocmai am intrat si eu in clubul viitorelor miresici:nbride:
poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi habar nu am de unde sa incep

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: ce am mai facut
MesajScris: 29 Mar 2007, 22:18 
Nou Venit

salut nuanda
esti draguta ca vrei sa ma ajuti chiar am nevoie de niste sfaturi
am aflat ca avem nunta in aceiasi zi :napplause:
ce coincidenta
mie sincer imi e cam frica de vremea din oct eu sper totusi sa pot sa imi iau sandalute in picioare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Mar 2007, 18:05 
Nou Venit

Dragele mele eu mai am 3 luni pana la nunta si inca nu mi-am luat rochia de mireasa!credeti ca e tarziu?ar trebiu sa ma grabesc putin??si chiar nu e nimeni care face nunta in tarnaveni?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Tg-Mures
MesajScris: 10 Apr 2007, 01:30 
Diva

Eu ma casatoresc in 25 august.La Hotel President.E acelasi patron care are Manadas.Stiti ceva de mancare?Cum e?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Agentie
MesajScris: 10 Apr 2007, 15:29 
Junior

Citat:

Scuze cred ca m-am exprimat gresit eu...si eu vroiam zic tot de agentie pentru decorarea salii!
Stii vreuna in Tg-Mures?

Eu stiu una in Cluj si au un portofoliu super! Dar nu stiu preturi!

Sandoria! Misto...inseamna ca aveti multi invitati...e mare...am facut cateva chefuri acolo si pot sa-ti spun ca mancarea e excelenta!

Buna,
Sunt Dana si avem nunta tot in Tg Mures pe data de 6 octombrie, rest Sandoria !
Noi suntem detasati in Bucuresti cu serviciul si am gasit niste oameni extraordinari o firma din Tranaveni care fac absolut tot.(decorare, muzica, torturi etc)
daca doresti am sa-ti dau nr de telefon si adresa web

Referitor la invitatii ma gandeam sa le facem noi, sau sa le luam de la targurile de nunti ca sunt cu reducere! Voi cum procedati?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re:Agentie
MesajScris: 10 Apr 2007, 15:38 
Diva

[quote][/quote]In cluj este o agentie foarte tare in incinta cinematografului Republica.Nu sunt scumpi si au servicii de foarte buna calitate.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Tg-Mures
MesajScris: 10 Apr 2007, 15:41 
Junior

Citat:
:flowers: Oare gasesc si eu vreo miresica din Tg-Mures!?!

Nunta noastra : 6 octombrie 2007

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]