Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: decoratiuni
MesajScris: 11 Apr 2007, 21:45 
Diva

Citat:
:D Daca e sa fiu sincera, amandoua sunt de fapt niste hale si Manadasu' si President.
Nu ma gandeam la alte decorari decat flori pe mese, ceva aranjament la masa mirilor si cam atat, poate ceva la intrare. Huse nu vreau sa pun pe scaune, pt ca imi place cum arata asa, macar se asorteaza cu fetele de masa :-)

Asa m-am gandit si eu.Sunt bani aruncati pe fereastra.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Restaurant ???
MesajScris: 11 Apr 2007, 23:18 
Junior

Citat:
Salut
nu am fost la nunta la Sandoria, doar la un chef mai mare, asa de 200 persoane :-) Mie mi-a placut mincarea, e chiar buna, depinde de ce iti alegi. Sala aranjata nu am vazut-o, dar ai grija daca ai un nr. mai mare de persoane sa nu fie inghesuiti. Ar fi bine sa afli cand mai este organizata acolo nunta si sa mergi sa vezi sala aranjata, iti poti face o idee de ansamblu.

E nunta de 250 persoane, nu cine stie cat de mare ! As vrea sa merg prin vara cand mai merg acasa sa vad o nunta la Sandoria acolo...Doamne ajuta!!! Stresul e de 3 ori mai mare cand esti in deplasare :(

Cat priveste Manadas si President, dupa mine nu mai necestita decat niste flori pe mese , lumanari si niste cosuri cu fructe. Sunt atat de bine puse la punct incat nu stiu daca mai merita aruncti bani pe fereastra ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2007, 23:26 
Diva

Citat:

E nunta de 250 persoane, nu cine stie cat de mare ! As vrea sa merg prin vara cand mai merg acasa sa vad o nunta la Sandoria acolo...Doamne ajuta!!! Stresul e de 3 ori mai mare cand esti in deplasare :(

Cat priveste Manadas si President, dupa mine nu mai necestita decat niste flori pe mese , lumanari si niste cosuri cu fructe. Sunt atat de bine puse la punct incat nu stiu daca mai merita aruncti bani pe fereastra ...

Sunt de vaceeasi parere.
Dar daca esti din bucuresti cum ai ajuns sa cauti restaurante in mures?E mirele din zona?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:08 
Junior

Citat:

Sunt de vaceeasi parere.
Dar daca esti din bucuresti cum ai ajuns sa cauti restaurante in mures?E mirele din zona?

Nops, eu nu-s din Bucuresti. Sunt din Tg Mures dar ne-am mutat cu serviciul la Buc. Si mirele nu e nici din Mures nici din Bucuresti...ci din Iasi, dar facem nunta la mine in Ardeal :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:18 
Diva

Citat:

Nops, eu nu-s din Bucuresti. Sunt din Tg Mures dar ne-am mutat cu serviciul la Buc. Si mirele nu e nici din Mures nici din Bucuresti...ci din Iasi, dar facem nunta la mine in Ardeal :love:

Wow...ce complicat.Nu faceti nunta si in Iasi?
Noi facem o petrecere si la Zalau.La o saptamana dupa.Asa vor parintii lui :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:25 
Junior

Citat:

Wow...ce complicat.Nu faceti nunta si in Iasi?

Nu, facem doar o nunta in Mures si atata. Vine toata lumea in Ardeal :) La noi parinti n-au pretentii, asta mai lipsea...sa inceapa si ei cu ce vor. Noi am decis de comun acord locul si cine vrea sa vina vine.Asiguram transportul si asta e. Mai ales ca nunta e de zi ( probabil stii cum e treaba cu nuntile pe acolo)
Te imbraci de 2 ori in rochita de mireasa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:29 
Junior

[quote

La o saptamana dupa sper sa fiu departe de Romania si sa scap de stresul dinaintea nuntii.
Voi 2 va mai doriti si o alta petrecere? O alta cheltuiala si un alt stres?...treaba cu asa vor parintii lui, ei...la mine nu prea functioneaza. Oricum plec din start de la ideea ca cineva va fii nemultumit, asa ca...IMPortanti sunteti voi si ceea ce doriti voi. Nu e rau nici sa faci o nunta/ petrecere in alta parte, numai nu ca asa vor parintii, ci ca asa doresc mirii :)
Gresesc cu ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:32 
Diva

La o saptamana dupa sper sa fiu departe de Romania si sa scap de stresul dinaintea nuntii.
Voi 2 va mai doriti si o alta petrecere? O alta cheltuiala si un alt stres?...treaba cu asa vor parintii lui, ei...la mine nu prea functioneaza. Oricum plec din start de la ideea ca cineva va fii nemultumit, asa ca...IMPortanti sunteti voi si ceea ce doriti voi. Nu e rau nici sa faci o nunta/ petrecere in alta parte, numai nu ca asa vor parintii, ci ca asa doresc mirii :)
Gresesc cu ceva?

La noi e mai complicat.As vrea sa fie asa usor...dar nu putem sa ii suparam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:33 
Diva

Toata viata mea i-am condamnat pe cei care fac 2 nunti.Si uite ca eu sunt in aceeasi situatie.Din pacate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:44 
Junior

Citat:
Toata viata mea i-am condamnat pe cei care fac 2 nunti.Si uite ca eu sunt in aceeasi situatie.Din pacate...

Te inteleg si sincer am trecut si eu prin emotiile astea.Sa nu inceapa ai lui cu pretentii ca sa nu mai am treaba cu lamuritul...nu vad sensul, sincer la doua nunti.Rudele lui din Zalau, nu vin la nun ta de la Tg Mures sa inteleg?
Ca daca e asa, e necesara si a doua petrecere insa cu imbracatul de 2 ori in mireasa asta e cam ciudat. Nu?
Si voi aveti si repede a doua petrecere. Nici nu e timp de dezmeticire si sa te linistesti ca intrii in febra number 2.Nu pot decat sa-ti urez nervi de otel si multa bafta sa ai :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:48 
Diva

Citat:

Te inteleg si sincer am trecut si eu prin emotiile astea.Sa nu inceapa ai lui cu pretentii ca sa nu mai am treaba cu lamuritul...nu vad sensul, sincer la doua nunti.Rudele lui din Zalau, nu vin la nun ta de la Tg Mures sa inteleg?
Ca daca e asa, e necesara si a doua petrecere insa cu imbracatul de 2 ori in mireasa asta e cam ciudat. Nu?
Si voi aveti si repede a doua petrecere. Nici nu e timp de dezmeticire si sa te linistesti ca intrii in febra number 2.Nu pot decat sa-ti urez nervi de otel si multa bafta sa ai :)

Ei asa vor :sa ma imbrac in mireasa.Dar sper ca macar asta sa rezolv.Vin la Mures doar parintii si rudele apropiate.Ptca la Mures e cununia.La Zalau e doar petrecere.Asta e.....Trecem peste

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:51 
Diva

M-am uitat la profilul tau.Esti aceeasi generatie cu mine
Poate ne cunoastem.
Unde ai terminat liceul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 00:54 
Junior

Citat:
M-am uitat la profilul tau.Esti aceeasi generatie cu mine
Poate ne cunoastem.
Unde ai terminat liceul?

Ce tare ar fi !!!
Liceul Sanitar Gh Marinescu ( langa spitalul Nou)
Tu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 01:01 
Diva

Citat:

Ce tare ar fi !!!
Liceul Sanitar Gh Marinescu ( langa spitalul Nou)
Tu?

Papiu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 01:06 
Junior

Citat:

Papiu.

Tare ! iti scriu pe privat ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 01:08 
Nou Venit

uaaaaauuuuuuuuuu!!!!!si la mine e o intreaga nebunie!!eu sunt din buzau,el din mures,ne-am cunoscut in ploiesti la facultate si facem nunta in tarnaveni!!(acum ne-am stabilit in buzau).si eu ma ocup de nunta tot de la distanta!sper sa iasa bine in cele din urma!nu am auzit de formatia aceea pt ca noi vom avea dj la nunta,dar de aranjamente tot policrom se va ocupa si la noi!voi cum faceti cu rudele din iasi?hotel ceva??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 01:15 
Junior

Citat:
uaaaaauuuuuuuuuu!!!!!si la mine e o intreaga nebunie!!eu sunt din buzau,el din mures,ne-am cunoscut in ploiesti la facultate si facem nunta in tarnaveni!!(acum ne-am stabilit in buzau).si eu ma ocup de nunta tot de la distanta!sper sa iasa bine in cele din urma!nu am auzit de formatia aceea pt ca noi vom avea dj la nunta,dar de aranjamente tot policrom se va ocupa si la noi!voi cum faceti cu rudele din iasi?hotel ceva??

WOOOW cat de complicat si la voi. Noi nu asiguram cazare decat parintilor lui, nasilor care-s din Iasi si surorii lui,si ma rog probabil niste rude mai apropiate care vor sta claie peste gramada la parintii mei si cam atat.( sunt aprox 100 oameni din Moldova) Si restaurantul nostru are camere de motel deasupra. care vrea, banuiesc ca isi va lua, dar nu pe cheltuioala noastra Asiguram in schimb transport cu autocar care ii va aduce la nunta si ii va duce acasa la miezul noptii cand se termina nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 01:20 
Diva

Citat:

mama ce complicat si la voi.Dar daca el e din mures de ce faceti nunta in tarnaveni?De acolo e de fapt?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]