Ultima vizită a fost: Acum este 30 Aug 2026, 16:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce am mai facut
MesajScris: 12 Apr 2007, 15:00 
Diva

Citat:
voi fetelor cum mai stati?

:nwink:

multa bafta in continuare la pregatiri...

Stam bine.....ne pregatim de zor.La care Manadas faci nunta?Eu fac la rest hotelului President

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 15:32 
Diva

Citat:

La Manadas, in sala mare. Imi place tare mult acolo si mi se pare locul ideal, pt ca voi avea foarte multi invitati :-)

Ce noroc pe noi ca s-au facut asa sali frumoase in mures.Nu cred ca am vazut in alt oras asa sali...perfecte pt nunti.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 16:35 
Junior

Citat:

Ai mare dreptate! pt ca avem un oras mic si sali putine..in special mici, pt maxim 250-300 de persoane. Tu cand ai nunta? as vrea sa te intreb cu ce cofetarie colaborezi pt tort si tortuletele pt invitati?

Astea cu torturile as putea sa te ajut si eu ca-s in domeniu :)( materii prime)
iti zic cateva din Mures dar pe cele mai bune laboratoare. Sper sa nu fie treaba de reclama:)
Egreta( singurul cu frisca naturala din mures), Laboratorul Angela,Comimpex Teodora si Simone. iar daca ai nevoie de nr de tel, iti ecrie pe privat.
Poate voi ma puteti ajuta cu make-up si stilist,ceva...ca pe bune ca nu mai stiu nimic prin Tg MuRES in domeniul asta
Merci mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 16:55 
Junior

Citat:

Dar este unul in cartierul Tudor, la Corina, numit Primadona, care am vazut si auzit ca face foarte fain.;) cam atat.

Iupiii, merci...chiar in Tudor stau si parintii mei, deci e si foarte aproape.Merci fain

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 18:08 
Diva

Citat:

Ai mare dreptate! pt ca avem un oras mic si sali putine..in special mici, pt maxim 250-300 de persoane. Tu cand ai nunta? as vrea sa te intreb cu ce cofetarie colaborezi pt tort si tortuletele pt invitati?

Eu am nunta in 25 august.Inca nu am ales cu cine fac tortul.Poate cu o firma din Cj...inca nu stiu.Vreau tort tiramisu in orice caz.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 18:12 
Diva

Citat:

Astea cu torturile as putea sa te ajut si eu ca-s in domeniu :)( materii prime)
iti zic cateva din Mures dar pe cele mai bune laboratoare. Sper sa nu fie treaba de reclama:)
Egreta( singurul cu frisca naturala din mures), Laboratorul Angela,Comimpex Teodora si Simone. iar daca ai nevoie de nr de tel, iti ecrie pe privat.
Poate voi ma puteti ajuta cu make-up si stilist,ceva...ca pe bune ca nu mai stiu nimic prin Tg MuRES in domeniul asta
Merci mult

Help si la mine cu prajiturile.
Incearca langa poli2.Iti scriu pe privat cum se numeste salonul.Caut si nr.Nu stiu daca il mai am.M-a machiat pentru cununie tipa de acolo si sunt foarte multumita.A facut cursuri in Ungaria si are numai produse de calitate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 18:23 
Junior

Citat:

Help si la mine cu prajiturile.
.

Iti scriu pe privat numerele de telefon, ca sa nu facem reclama si sa avem probleme

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 18:48 
Diva

Citat:

vorbesti cumva de cel rosu, care e in parterul unui bloc. si e vizavi cu La Bamba, fosta...;)

Da.Mie mi-a placut foarte mult cum machiaza tipa de acolo.Daca nu a plecat intre timp.Stii tu altul mai bun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 19:12 
Diva

Citat:

sincer nu :( nasa mea va avea nunta in iunie si s-a program la un salon intre fortuna si studiol de radio..este acolo un salon sunt curioasa cum o va face :)

Aici m-am facut eu si am fost foarte multumita.Imi place tipa.Ti-o recomand cu placere.
Eu am fost stresata deoarece umblu in Cj la salon pt ca acolo locuiesc.Si cosm mea a ramas insarcinata.Nu o pot aduce cu mine.Asa ca a trebuit sa caut una noua.Si sunt multumita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 19:33 
Diva

Citat:

si rochia? de unde ti-ai luat-o?
eu de la salonul obisnutit din tg. mures, toata lumea a auzit de el:)

Salonul M....sunt rochii frumoase acolo.Eu mi-am cumparat-o din cj de la Ag Toma.Sper sa nu fac reclama dar nu stiu cum sa scriu.Nu inteleg de ce nu este voie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2007, 21:11 
Junior

Citat:
hop si eu , si eu... :) Poti te rog, sa-mi dai si mie mai multe detalii despre laboratoarele de prajituri. Ma intereseaza foarte mult, n-am inceput inca cautarile. te rog da-mi pe privat mia multe detalii. Multumesc

Sigur, iti trimit acum pe privat

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]