Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dresurile:obligatorii sau nu?
MesajScris: 22 Ian 2007, 19:28 
Nou Venit

Citat:
la mine e clar...fara...absolut...doar am sandale...si macar de asta am scapat...:)

salutare la toata lumea, miresica in devenire

sunt de acord cu tine, si eu o sa am sandale....nunta e pe 18 august....deci fara dres era si gandul meu:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2007, 20:12 
Diva

Citat:

Fara dres e OK, dar sa fii atenta la sandalutele pe care le iei, sa nu aiba baretute prea multe ca o sa-ti intre in piele atatea ore:lips:
e bine de stiut:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2007, 23:51 
Nou Venit

Trebuie sa le porti daca te deranjeaza la picior, eu zic ca e mai sexi cu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2007, 23:56 
Nou Venit

nu stiu...toate fetele zic, ca e mai indicat cu dress, de ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2007, 00:12 
Nou Venit

oki...e mai sexi cu...dar...nu pantofii sunt cei ai miresei si nu sandalutele?...nu stiu ce sa zic...se fura pantofii miresei,nu?
si daca e si vara ce sa mai pui ca iti transpira piciorul in pantofi si cu dresuri atat mai mult.eu mai am vreme sa ma hotarasc.dar oricum vreau sa fiu cea mai sexoasa ptr iubitul meu mai ales in noaptea nuntii mai ales cu dresurile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2007, 00:32 
Nou Venit

da si eu zic, ca pantofii sunt ai miresei, numai daca gasesc niste sandalute super tari o sa renunt la pantofi. Oricum prefer ciorapii plasa cu banda:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2007, 22:20 
Diva

Citat:
Pentru ca se micsoreaza riscul sa te bata pantofii si, daca sunt dresuri cu banda autoadeziva, sunt si foarte sexi.

Exact.
Dj cred ca a pus punctul pe i. :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2007, 14:04 
Diva

Citat:
da si eu zic, ca pantofii sunt ai miresei, numai daca gasesc niste sandalute super tari o sa renunt la pantofi. Oricum prefer ciorapii plasa cu banda:nwink:

eu am avut pantofi ...pana la momentul furatului ..cand i-am dat jos ...si am incaltat sandalele. Nu am avut ciorapi nici la pantofi ..cu atat mai putin la sandale! La 40 de grade celsius ....cine ar mai fi purtat si ciorapi?????? Pantofii au fost de decor pt rascumparare! Cu sandalele am stat in picioare pana dimineata!;);););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Feb 2007, 20:59 
Nou Venit

Citat:
Pentru ca se micsoreaza riscul sa te bata pantofii si, daca sunt dresuri cu banda autoadeziva, sunt si foarte sexi.

mie mi se pare si foarte
elegant cu dresuri...nici nu se compara!si in acelasi timp pot fi si sexosi nu doar eleganti:nwink:sunt total de acord:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2007, 21:12 
Diva

eu una consider ca dresurile nu sunt obligatorii si ca depinde de fiecare persoana in parte daca doreste sa le poarte sau nu...eu am sa imi cumpar pantofi si nu suport sa porta pantofi pe piciorul gol, deci obligat voi lua dresuri...acum insa nu stiu ce culoare...alb sau culoarea piciorului?
mai am ceva timp sa ma ganmdesc sa vad ce culoare aleg, dar cred ca cel mai sigur vor fi de culoarea piciorului, pt ca nu prea agreez dresurile de culoare alba :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2007, 12:01 
Senior

eu ptr nunta o sa imi iau pantofi si sub rochie voi purta dresuri culoarea piciorului cred si atunci cand voi obosi imi voi schimba pantofii cu unii fara toc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2007, 01:10 
Diva

Citat:
eu una consider ca dresurile nu sunt obligatorii si ca depinde de fiecare persoana in parte daca doreste sa le poarte sau nu...eu am sa imi cumpar pantofi si nu suport sa porta pantofi pe piciorul gol, deci obligat voi lua dresuri...acum insa nu stiu ce culoare...alb sau culoarea piciorului?
mai am ceva timp sa ma ganmdesc sa vad ce culoare aleg, dar cred ca cel mai sigur vor fi de culoarea piciorului, pt ca nu prea agreez dresurile de culoare alba :D

Eu cred ca pe rochia alba arata super alb.Sunt foarte sexi.Cu alta ocazie nu cred ca sunt multe pers care suporta dresuri albe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2007, 02:17 
Diva

Citat:
Ai dreptate... dar
- cand vei mai purta dresuri de culoare alba care sa se asorteze perfect la tinuta?
- cum arata dresuri albe cu banda adeziva si tinuta incitanta sub rochita dupa nunta.... :-`

da ai dreptate...la asta nu m-am gandit:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Apr 2007, 02:19 
Diva

Citat:

Eu cred ca pe rochia alba arata super alb.Sunt foarte sexi.Cu alta ocazie nu cred ca sunt multe pers care suporta dresuri albe...

oricum la alte ocazii oricum nu voi purta...asta ar fi singura ocazie...deci e posibil sa aleg albul...mai ales ca asa cum zici si tu si DJ sunt sexi si vor da bine cu lenjeria care va fi normal alba:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2007, 13:18 
Nou Venit

(X)eu m-am maritat in sosete 3/4:p stiti de ce? pt ca am avut rochia tip sirena si s-ar fi vazut orice tip de ciorap(fie normali,fie cu banda),asa ca asta a fost singura solutie salvatoare,mai ales ca aveam si pantof inchisB)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2007, 13:31 
Diva

Citat:
nu stiu...toate fetele zic, ca e mai indicat cu dress, de ce?

mie imi place mai mult cu dress.E mai sexy.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mai 2007, 14:04 
Diva

Citat:

la mireasa merg albi.Si sunt asa sexi...:nwink:.Nu cred ca se potrivesc culoarea piciorului.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]