Citat:
eu parca sunt nebuna...am niste emotii teribile si toata lumea imi spune ca am timp inainte cu o saptamana de asemenea emotii,in nici un caz acuma....chiar aseara discutam cu viitorul meu sot despre ziua nuntii si spuneam asa...cred ca in ziua nuntii ma trezesc mananc ceva,daca o sa pot si dupa aia sigur beau un pahar de ceva bautaura,desi nu prea sunt prietena cu alcoolul cred ca o guritza de votca m-ar ajuta teribil,el a ras si a zis ca sunt nebuna si ca imi fac griji degeaba ca totul va fii super bine
eu sunt super incantata, sunt f happy cand trebuie sa ma ocup de nunta, fac cam totul singura, doar mai dau directive,toata lumea imi zice ca ce ma stresez cu aia si aia..dar eu simt ca trebuie sa le fac, ma binedispune fiecare discutie legata de acest eveniment..
pt ca cealalta preocupare, este sa imi cumpar apartament, si cum nu se gasesc, acest lucru imi creaza o stare de nervi si indispozitie...asa incat nunta e un refugiu mult prea placut, si nu cred ca o sa ajung sa fiu stresata, chiar daca asa zic multi...sunt prea incantata de ce va urma, si e totul asa de frumos incat nu as putea sa nu ma bucur de cea mai frumoasa indeletnicire pe care o am..."pregatiri de nunta"