Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 21:14

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Suceava
MesajScris: 19 Apr 2007, 13:11 
Senior

mi-au placut vreo 3 culori si cand voi merge acasa (adica pe la inceputul lui mai) voi face si contractul cu firma ptr decorare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2007, 20:43 
Diva

Citat:
si roxana pot sa te intreb ceva.tu unde ai nunta o ai in falticeni sau in suceava? k asa pot sa imi fac si eu o idee de cat de aglomerat este la biserica

eu fac nunta la sv...acum depinde si de ce noroc ai, de ce biserica iti alegi...pt ca noi am vorbit cu preotul anul trecut prin noiembrie si a zis sa venim la inceputul anului sa ne programeze, dar din pacate nu am ajuns chiar la inceputul anului ci prin februarie...noi vroiam la 6 sa fixam cununia religioasa, dar deja era alta pe aceeasi ora si noi vom fi pana la urma de la 5...e bun si asa:D...spor si multa bafta...iar in ceea ce priveste firma de decoratiuni, iti zic acelasi lucru ca si anck, daca vrei o culoare anume si pana inchei tu contractul e posibil sa nu mai fie...deci cu cat mai repede cu atat mai bine...%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2007, 21:09 
Diva

Citat:
adevarat ca a inviat!.. cam cu intarziere.. dar abia aseara am venit din Sv, asa ca.. cat am stat acasa am mai rezolvat cate ceva: am vorbit la Biserica pentru Cununia Religioasa si am fost la Piatra Neamt, de unde.. MI-AM LUAT ROCHITA!!!!! si sunt tare fericita!!.. o sa pun o poza la instrumente.. va puuppp

frumoasa rochita...voalul este lung, nu? asa pare din foto...daca mai faci foto cu rochia, mai apropiate si mai luminoase sa le pui sa le vedem...ai ales bine:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2007, 21:22 
Senior

noi am vrea sa facem in principal cununia religioasa la biserica de langa spital (din falticeni).cum am mai spus din pacate pana in mai numai mergem in falticeni dar in mai cand vom merge vom rezolva si cu biserica si cu contractul ptr decorarea salii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2007, 19:33 
Diva

Citat:
da, voalul este lung.. mai am niste pozici :p, doar ca nu se vede prea bine din ele ca le-am facut pe toate cu telefonul.. o sa pun si poza de pe siteul firmei de la care am luat-o..

superb..sa le porti cu placere si sanatoasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2007, 13:09 
Senior

anck iti spun si eu k este foarte frumoasa rochia si multa bafta in continuare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Apr 2007, 13:10 
Senior

dar pe suceava nu mai scrie nimeni?si-a incetat activitatea forumul pe suceava?
mai spuneti ce ati mai rezolvat ptr nunta.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: targ de nunti la iasi
MesajScris: 28 Apr 2007, 02:36 
Diva

Citat:
fetelor!!!!!!!avem targ de nunti la iasi weekend-ul viitor(5-6 mai)nu stiu sigur daca e de vineri sau de sambata.

multumesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2007, 02:48 
Diva

Citat:
fetelor, vreau sa va intreb.. v-ati gasit fotograf si cameraman? daca da, cat va costa? mie cameramanul imi cere 15 mil.. cred ca e cam mult.. :unsure:, dar macar sunt sigura ca e bun B)

mie una mi se pare cam scump.noi am vorbit cu vreo 2 cameramani si nu luam mai mult de 10 mil.amandoi sunt f buni. am vazut multe din lucarile lor si pe unul il cunoaste iubitul meu si stie ca e bun, in schimb am vorbit cu un fotograf care cere 15 mil, dar face niste fotografi deosebite. nu am mai vazut la nimeni asa ceva, dar tot e prea scump. erau fotografii prelucrate artistic, numai ca unele le-am fi putu realiza si noi.
noi vrem un fotograf doar pt biserica si civil si de aia nu vrem sa dam prea multi bani pt fotograf, in schimb cameramanul il vrem pt toata vdurata nuntii si vrem sa investim mai mult in el.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mai 2007, 23:41 
Senior

noi am gasit dj si cameramam cu 15 milioane.adica cel care vine cu muzica a zis k si filmeaza si in total am dat 15.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2007, 00:59 
Diva

Citat:
noi am gasit dj si cameramam cu 15 milioane.adica cel care vine cu muzica a zis k si filmeaza si in total am dat 15.

e bine, acum sa dea Domnul sa iasa bine, eu nu prea sunt de acord cu omul 2 in 1. dar daca e profesionist isi va face bine treaba si totul va iesi bine.
spor si bafta!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]