Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 18:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetele si lumanarile - vol III
MesajScris: 01 Mar 2007, 11:06 
Junior

Buna fetelor!!!Eu sunt foarte fericita pt ca ieri cand ma plimbam prin oras cu iuby,am intrat intamplator intr-un magazin de rochii de mirese si aveau acolo si niste lumanari super pentru logodna!!!Sunt cu trandafiri artificiali dar sunt atat de bine realizati incat am crezut ca sunt adevarati.Abia cand m-am apropiat si am pus mana pe ei mi-am dat seama ca sunt artificiali....sunt super misto lumanarile(au si mai mici pt logodna) iar la pret sunt super convenabile!Ma gandeam sa-mi fac si un buchetel din ei ca aveau pe mai multe culori,dar ma mai gandesc...dar cred ca o sa-mi fac.:ndance:Pentru logodna merg lumanarile cu trandafiri artificiali(si in plus,v-am zis,nu va dati seama ca sunt artificiali decat daca puneti mana pe ei),iar la nunta cred ca o sa avem trandafiri naturali...dar poate cine stie...sunt mai frumoase lumanarile acestea...:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2007, 13:12 
Diva

Citat:
Buna fetelor!!!Eu sunt foarte fericita pt ca ieri cand ma plimbam prin oras cu iuby,am intrat intamplator intr-un magazin de rochii de mirese si aveau acolo si niste lumanari super pentru logodna!!!Sunt cu trandafiri artificiali dar sunt atat de bine realizati incat am crezut ca sunt adevarati.Abia cand m-am apropiat si am pus mana pe ei mi-am dat seama ca sunt artificiali....sunt super misto lumanarile(au si mai mici pt logodna) iar la pret sunt super convenabile!Ma gandeam sa-mi fac si un buchetel din ei ca aveau pe mai multe culori,dar ma mai gandesc...dar cred ca o sa-mi fac.:ndance:Pentru logodna merg lumanarile cu trandafiri artificiali(si in plus,v-am zis,nu va dati seama ca sunt artificiali decat daca puneti mana pe ei),iar la nunta cred ca o sa avem trandafiri naturali...dar poate cine stie...sunt mai frumoase lumanarile acestea...:nblink:

Important este ceeea ce iti place tie.
Sincer chiar daca nu se cunoaste ca sunt artificiali eu tot naturali mi-as alege, pentru ca nu cred ca sunt scumpi tinand cont ca aveti nevoie de un buchet si doua lumanari si nu trebuie sa le incarcati pera mult ca dupa aceea vor arata ca o sorcova.
Ma repet, parerea voastra in schimb e cea mai importanta.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mar 2007, 11:42 
Junior

Citat:

Important este ceeea ce iti place tie.
Sincer chiar daca nu se cunoaste ca sunt artificiali eu tot naturali mi-as alege, pentru ca nu cred ca sunt scumpi tinand cont ca aveti nevoie de un buchet si doua lumanari si nu trebuie sa le incarcati pera mult ca dupa aceea vor arata ca o sorcova.
Ma repet, parerea voastra in schimb e cea mai importanta.:nwink:

Mda,dar tot artificiali cred ca o sa luam pt ca vreau sa pastram lumanarile si as vrea sa ramana asa cum le-am avut,sa nu se usuce florile....Prea incarcat nu o sa le facem pt ca nici mie nu-mi place...:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mar 2007, 07:18 
Veteran

Citat:
Mda,dar tot artificiali cred ca o sa luam pt ca vreau sa pastram lumanarile si as vrea sa ramana asa cum le-am avut,sa nu se usuce florile....Prea incarcat nu o sa le facem pt ca nici mie nu-mi place...:rocker:

nu vreau sa te supar, dar florile artificiale nu prea simbolizeaza nimik, ba mai mult mie mi se par si de un foarte prost gust...bineinteles ca fiecare are propriile gusturi si pareri si fiecare face asa cum crede de cuviinta....sper sa nu consideri ca este o remarca rautacioasa, este doar parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2007, 11:32 
Veteran

Buchetul meu va fi o incercare inedita pt doamna care ne face aranjamentele, va fi dintr-un singur trandafir marit doar din petale, l-am vazut de f multa vreme pe internet, apoi live la targul de nunti...sper sa ii reuseasca, ca mie ala imi place f tare;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2007, 19:47 
Diva

Citat:
Buchetul meu va fi o incercare inedita pt doamna care ne face aranjamentele, va fi dintr-un singur trandafir marit doar din petale, l-am vazut de f multa vreme pe internet, apoi live la targul de nunti...sper sa ii reuseasca, ca mie ala imi place f tare;)

Eu am avut la cununie un buchet dintr-o nsingura floare.A aratat super.Dar depinde de florarie daca a mai facut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2007, 01:41 
Diva

Citat:

e super fain. eu nu am vazut "pe viu" dar am vazut un trandafir marit din petale facut sub forma unei inimi, mi-a placut enorm.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Apr 2007, 02:08 
Diva

Citat:

e super fain. eu nu am vazut "pe viu" dar am vazut un trandafir marit din petale facut sub forma unei inimi, mi-a placut enorm.

Voi trimite o poza cu buchetul meu in galerie.Nu se vede foarte bine, dar sper sa va placa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2007, 21:57 
Veteran

eu vreau buchetul din nuferi...nu am mai auzit pe nimeni pana acum...oare nu prea rezista la caldura? sau ii considerati pur si simplu nepotriviti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2007, 22:08 
Diva

Citat:
eu vreau buchetul din nuferi...nu am mai auzit pe nimeni pana acum...oare nu prea rezista la caldura? sau ii considerati pur si simplu nepotriviti?

Nu stiu daca rezista la caldura dar cred ca ar fi super interesant. :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2007, 22:09 
Diva

Citat:

nu sunt nepotriviti deloc sunt superbi imi plac foarte mult, am primit nuferi de cateva ori de la iubitul meu si de fiecare data m-a bucurat enorm cu alegerea lui.
totusi sa stii ca sunt cam sensibili si nu rezista ffff mult, dar cred ca daca vorbesti cu cei care iti vor face buchetul, vor reusi ei sa faca in asa fel incat sa reziste o seara
eu zic ca sunt foarte potriviti! e o alegere perfecta!la asta eu nu m-am gandit!:wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2007, 23:31 
Veteran

Citat:
nu sunt nepotriviti deloc sunt superbi imi plac foarte mult, am primit nuferi de cateva ori de la iubitul meu si de fiecare data m-a bucurat enorm cu alegerea lui.
totusi sa stii ca sunt cam sensibili si nu rezista ffff mult, dar cred ca daca vorbesti cu cei care iti vor face buchetul, vor reusi ei sa faca in asa fel incat sa reziste o seara
eu zic ca sunt foarte potriviti! e o alegere perfecta!la asta eu nu m-am gandit!:wok::wok:

eu ma gandesc la le pun o chestie din aia ca la orhidee, o rezerva de apa...nu vreau sa-l tin o vesnicie macar o noapte sa reziste....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2007, 23:38 
Diva

Citat:

eu ma gandesc la le pun o chestie din aia ca la orhidee, o rezerva de apa...nu vreau sa-l tin o vesnicie macar o noapte sa reziste....

da cu acea rezerva de apa care sunt si la orhidee sigur vor rezista!
e super ideea cu nuferii!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2007, 23:11 
Diva

Citat:

mie nu imi plac buchetele curgatoare.Imi place rotund si compact, din trandafiri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2007, 02:12 
Diva

Citat:

mie nu imi plac buchetele curgatoare.Imi place rotund si compact, din trandafiri.

nici mie nu imi plac buchetele curgatoare, dar nu inseamna ca daca optezi pt alte flori decat trandafirii buchetul va fi curgator. se poate bucget rotund si din nuferi...acum sunt pusa si eu pe ganduri cu nuferii astia, care imi plac enorm.:nwink: poate imi fac si eu buchet din nuferi sau amestec.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2007, 03:23 
Diva

Citat:

nici mie nu imi plac buchetele curgatoare, dar nu inseamna ca daca optezi pt alte flori decat trandafirii buchetul va fi curgator. se poate bucget rotund si din nuferi...acum sunt pusa si eu pe ganduri cu nuferii astia, care imi plac enorm.:nwink: poate imi fac si eu buchet din nuferi sau amestec.:D

pe mine sincer nu ma tenteaza deloc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 15:24 
Diva

Eu,VREAU buchet din trandafiri albi, care sa nu mai fie boboci ci deschisi, putin amestecati si cu trandafiri deja deschisi si sa mai fie si curgator iar verdeata prefer asparagusul ferigei care nu imi place de loc sau orice alta verdeata ce mai au ei prin florarie, dar nici verdeata sa nu fie pre multa..:devil: Nu-i asa ca stiu ce vreau si nici nu am pretentzi..:nlol::nlol::njump::njump::njump:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 17:18 
Nou Venit

Citat:

Si eu sunt de aceeasi parere. Buchetele compacte si rotunde sunt mai frumoase dar gusturile nu se discuta. Trebiue sa recunosc ca am vazut si buchete curgatoare superbe.
Eu una imi doresc unul din trandafiri de un rosu cat mai inchis si fara prea multa verdeata

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]