Citat:
In timp, am ajuns sa cred ca aceasta problema (cine ce plateste) chiar nu ar mai trebui sa se puna! Copii (adik voi: miri si viitoare mirese) trebuie sa isi faca nunta! Nu inteleg de ce inca mai apelati la parinti!! Am ajuns la vorbele lui Christine Valmy, care, intr-un inteviu acordat unei reviste bastinase, se intreba de ce romanii isi cresc copii pana la 20-30 de ani? Asta ma intreb si eu acum, cand vad diverse cazuri de liceeni/adulti care nu isi pun problema astfel :"cum sa fac sa castig bani sa-mi iau telefonul x.... sa-mi fac majoratul....sa-mi cumpar nuj ce haine", ci se rezuma la afirmatia: " eu stau cu babacii ... so ... don't worry! Imi cumpara ei tot ce isi doreste sufletelul meu!" Se pare ca prostia si nesimtirea inca e in floare....pentru ca avem o natie de oameni dintre care imi e rusine sa spun ca fac parte! Chiar o sa postez un subiect pe tema asta la "Tocanita Veteranelor"!
Eu treaiesc pe banii mei de multi ani.De multe ori poate nu am avut nici un leu chiar daca ai mei stau bine cu banii.Dar daca nici la nunta nu m-ar ajuta...pentru ce sa tina banii?Sa faca pui?Crezi ca nu pentru copii muncesc parintii?Sa le ofere ce e mai bun in viata?Eu cred ca da.Si nu e nici un pacat daca sunt momente cand te ajuta chiar daca ai 30 de ani.Ar fii culmea sa cer bani imprumut de la straini.