Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 10:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Animale de companie
MesajScris: 09 Mai 2007, 21:49 
Diva

Citat:

Sa stii ca si eu le-am preferat pana acum 2 saptamani, cand am ajuns la o concluzie : daca nu faci un plod ... nu lasi nimik pe pamantul asta. Iti traiesti viata degeaba. Nu vreau sa fiu o baba senila care isi mangaie "Pet-ul" si-l pupa in bot in parc cu mosul de brat, fara nici o ruda (nu pentru sprijin, ci poate pentru un telefon o data pe an). Prefer sa zac internata pe undeva de progeniturile mele (care sper eu sa nu se transforme in "curve/infractori") stiind ca mostenirea mea genetica a ramas pe undeva mai mult sau mai putin alterata! De ce crezi ca animalele se reproduc? Tocmai pentru a-si perpetua specia! Noi ne reproducem pt. a ne perpetua nu ca rasa de romani ratati, ci zic eu ... ca familie.

daca as gandi asa de un copil, ca il fac doar sa perpetuez specia(sau familia)....nu l-as mai face.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2007, 22:27 
Senior

noi avem o pisicuta si speramk pana la sfarsitul acestui an sa raman si insarcinata.iar cand voi fi insarcinata o sa am mai multa grija, adica nu o sa tin pisica in brate, iar dupa ce va aparea si copilul sigur voi avea mult mai multa grija ca sa nu se apropie pisicuta de el ptr am o pisica persana si nu as vrea sa pateasca ceva copilul din cauza pisicutei.dar clar k nu o voi da doar ptr k am un copil ptr k pana cand o sa vina copilul ea este copilasul nostru si tinem foarte multla ea.:cat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2007, 23:09 
Diva

Citat:

daca as gandi asa de un copil, ca il fac doar sa perpetuez specia(sau familia)....nu l-as mai face.

bine ....sa te intreb altfel: tu de ce vei face copii? da o motivatie mai mult decat suficienta! Ca sa aiba cine sa iti toace banii? Ca sa inlocuiesti pet-ul cu un plod? De ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2007, 23:15 
Senior

noi am si asa am zis k vom mergela doctor dupa nunta k sa ne facem analize sa vedem daca putem avea copii, ptr k pana acuma nu am ramas insarcinata desi au fost numeroase cazurile in care puteam avea copii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2007, 23:25 
Diva

Citat:

bine ....sa te intreb altfel: tu de ce vei face copii? da o motivatie mai mult decat suficienta! Ca sa aiba cine sa iti toace banii? Ca sa inlocuiesti pet-ul cu un plod? De ce?

pentru ca imi doresc un copil.Perntru ca mi-i se pare cel mai frumos lucru sa fiu mama.Pentru ca ador copiii.
Nu ma intereseaza nicidecum sa inmultesc natia.E vorba de ce simt eu, de ce imi doresc eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mai 2007, 23:27 
Diva

Citat:

pentru ca imi doresc un copil.Perntru ca mi-i se pare cel mai frumos lucru sa fiu mama.Pentru ca ador copiii.
Nu ma intereseaza nicidecum sa inmultesc natia.E vorba de ce simt eu, de ce imi doresc eu.

oricum .... constient sau nu nu faci altceva decat sa perpetuezi specia! Pt asta "ne imperechem"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 00:26 
Diva

Citat:

oricum .... constient sau nu nu faci altceva decat sa perpetuezi specia! Pt asta "ne imperechem"

Poate tu.Eu sigur am alte motive.Eu ma imperechez cum zici tu din dragoste pt sotul meu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 15:20 
Diva

Citat:

Poate tu.Eu sigur am alte motive.Eu ma imperechez cum zici tu din dragoste pt sotul meu.

whatever! asta pentru ca nu vrei sa accepti adevaratul sens al fenomenului! Aici ajungem la o alta dilema a mea: de ce femeile dau nastere copiilor si bietele animale "fata"?!?! La fel de bine am putea spune ca si femeile fata! Pentru ca e acelasi lucru, fiziologic vorbind! Dar suntem atat de ipocriti, noi oamenii, incat nu vrem sa spunem ca "fatam", ci ca "nastem"!:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 15:23 
Diva

Citat:

whatever! asta pentru ca nu vrei sa accepti adevaratul sens al fenomenului! Aici ajungem la o alta dilema a mea: de ce femeile dau nastere copiilor si bietele animale "fata"?!?! La fel de bine am putea spune ca si femeile fata! Pentru ca e acelasi lucru, fiziologic vorbind! Dar suntem atat de ipocriti, noi oamenii, incat nu vrem sa spunem ca "fatam", ci ca "nastem"!:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:

:napplause::napplause::napplause::napplause::napplause::nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 16:04 
Diva

Citat:

cat esti de directa!!!!:-*:nlol::nlol:
uneori am impresia ca esti un suflet de barbat captiv intr-un trup de femeie:p
nu mi-am pus niciodata pb cu diferenta dintre a naste si a fata pt simplul motiv ca eu spun si la animale ca nasc:) mi se pare mai corect:D ca tot prin ac chinuri trec!:((
mi se pare frumos sa fii mama, sa stii ca de tine depinde siguranta si fericirea unui sufletel, cred ca te face sa te simti mai importanta, mai responsabila....dar nu pot sa cred ca e cel mai frumos lucru din viata! sunt atatea chestii care ma fac fericita si nu cred ca un copil le poate inlocui, probabil le completeaza!
nici eu nu renunt la pisicot! abia astept sa mi-l aduc, stau de aproape un an fara el...si-mi lipseste atat de tare!!! si la anul poate vom face si un copil...adica peste doi luand in calcul cele 9 luni:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 17:21 
Diva

Citat:
si la anul poate vom face si un copil...adica peste doi luand in calcul cele 9 luni:lol:
gata ..... barbatul in corp de femeie s-a gandit si el ...ca si tine sa faca un plod in max 2 ani ... ce trist ...dar adevarat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 20:22 
Diva

Citat:
Nu inteleg care e partea trista...

trist e faptul ca am realizat ca nu pot fi "copil" forever! la un moment dat trebuie sa schimb rolul si sa fiu mama! sper sa fie o postura placuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2007, 04:28 
Diva

Citat:

dar de ce nu poti sa spui ca nasc animalele?
hai ca deja m-am enervat la faza asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2007, 04:31 
Diva

Citat:

trist e faptul ca am realizat ca nu pot fi "copil" forever! la un moment dat trebuie sa schimb rolul si sa fiu mama! sper sa fie o postura placuta!

abia astept sa vb cu tine dupa ce va da prima data din picioare in burta.Sa vad atunci daca esti asa de inversunata.

Sau in loc sa "feti" de ce nu adopti un copil, 2, 3 ca tot esti gina angelina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2007, 17:04 
Diva

Laura-Sandu s-a cam aprins .... poate cand voi avea mai mult timp ... atat pentru mine cat si pt plozi ... o sa "fat". Buunnn....a doua chestie .... daca sunt GinaAngelina asta nu inseamna ca ma identific in totalitate cu asa zisul "idol", incat sa ma apuc sa adun de pe drumuri progeniturile altora. Vad ca avem divergente in gandire si exprimare si nu cred ca are rost sa polemizam aiurea ... caci vom ajunge la a ne alinta cu diverse "complimente" (la care tu ai apelat deja). Sincer, nu ar fi prima sau ultima situatie de acest gen de pe Ghid. Hai sa revenim la scopul pentru care ti-ai facut tu cont pe acest site: nunta ta! Ocupa-te de ea si cand termini, polemizam pe mail sau face 2 face! Regards!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2007, 17:40 
Diva

Citat:
Laura-Sandu s-a cam aprins .... poate cand voi avea mai mult timp ... atat pentru mine cat si pt plozi ... o sa "fat". Buunnn....a doua chestie .... daca sunt GinaAngelina asta nu inseamna ca ma identific in totalitate cu asa zisul "idol", incat sa ma apuc sa adun de pe drumuri progeniturile altora. Vad ca avem divergente in gandire si exprimare si nu cred ca are rost sa polemizam aiurea ... caci vom ajunge la a ne alinta cu diverse "complimente" (la care tu ai apelat deja). Sincer, nu ar fi prima sau ultima situatie de acest gen de pe Ghid. Hai sa revenim la scopul pentru care ti-ai facut tu cont pe acest site: nunta ta! Ocupa-te de ea si cand termini, polemizam pe mail sau face 2 face! Regards!

cred ca asa e cel mai bine.in sfarsit gandim la fel.Desi....deja incepeau sa imi placa discutiile astea si iti cautam raspunsurile.
Si...nu cred ca am apelat la apelative de nici un fel.Si daca am facut-o, sorry.Nu a fost cu intentie.
Mi-a parut bine.
Have a nice day

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 17:30 
Diva

Citat:

cred ca asa e cel mai bine.in sfarsit gandim la fel.Desi....deja incepeau sa imi placa discutiile astea si iti cautam raspunsurile.
Si...nu cred ca am apelat la apelative de nici un fel.Si daca am facut-o, sorry.Nu a fost cu intentie.
Mi-a parut bine.
Have a nice day

dar va rog sa continuati! ma rog pe cale pasnica:) mie mi-au placut replicile voastre (recunosc:mai mult ale ginei, no offense, laura) si va cautam si eu raspunsurile:-` ati adus putine condimente forum-ului;):D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]