Citat:
whatever! asta pentru ca nu vrei sa accepti adevaratul sens al fenomenului! Aici ajungem la o alta dilema a mea: de ce femeile dau nastere copiilor si bietele animale "fata"?!?! La fel de bine am putea spune ca si femeile fata! Pentru ca e acelasi lucru, fiziologic vorbind! Dar suntem atat de ipocriti, noi oamenii, incat nu vrem sa spunem ca "fatam", ci ca "nastem"!:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:
cat esti de directa!!!!:-*:nlol::nlol:
uneori am impresia ca esti un suflet de barbat captiv intr-un trup de femeie:p
nu mi-am pus niciodata pb cu diferenta dintre a naste si a fata pt simplul motiv ca eu spun si la animale ca nasc:) mi se pare mai corect:D ca tot prin ac chinuri trec!:((
mi se pare frumos sa fii mama, sa stii ca de tine depinde siguranta si fericirea unui sufletel, cred ca te face sa te simti mai importanta, mai responsabila....dar nu pot sa cred ca e cel mai frumos lucru din viata! sunt atatea chestii care ma fac fericita si nu cred ca un copil le poate inlocui, probabil le completeaza!
nici eu nu renunt la pisicot! abia astept sa mi-l aduc, stau de aproape un an fara el...si-mi lipseste atat de tare!!! si la anul poate vom face si un copil...adica peste doi luand in calcul cele 9 luni:lol: