Citat:
eu consider ca fiecare isi stie prioritatile in viata.....si catre ce este inclinat mai mult...viata de familie sau cariera.....
eu una mi le doresc pe amandoua in aceeasi masura.....mi s-a spus de catre sefa mea in interviul de evaluare ca acest lucru nu este posibil.....ba da...este posibil..pt. ca asa vreau eu....vreau un loc de munca care sa-mi aduca satisfactii profesioanle si materiale si vreau o familie care sa ma implineasca atat ca mama cat si ca sotie....
am avut o perioada acum 2 ani care mi-a marcat viata, care mi-a adus numai probleme si care nu vreau sa se mai repete.....lucram de la 8.30 la 15.30, plecam la un curs de resurse umane de la 16.30 la 19.00, apoi fugeam la ultimul seminar de la facultate de la 19.30 la 21.00 si ajungeam acasa la 22.00.....mancam, imi faceam un dus si ma apucam sa lucrez la lucrarea de licenta pana la 2.00-3.00 noaptea.....dupa 6 luni adormeam la cursuri, aveam ameteli, greturi si am cazut pe strada....am ajuns la medic...oboseala cronica...a zis ca daca nu-mi schimb stilul de viata ma trimite la psiholog..
a fost foarte greu...relatia cu familia a avut de suferit, in relatia cu prietenul meu a avut loc o ruptura ....nimeni si nimic nu mai era ok....
eram fortata de imprejurari sa merg mai departe chiar daca eram constienta ca nu e ok...mi-am atins insa scopul....am terminat facultatea si mi-am schimbat job-ul...si cand credeam ca lucrurile au revenit la normal..am intrat la master...alta perioada zbuciumata...iar servici si cursuri pana noaptea....insa parca de data asta a fost mai usor...am tratat altfel lucrurile...
un lucru e cert....familia si viata personala sunt foarte importante pt. mine....si desi mi-am atras antipatii la servici ca "rup usa" cand se termina programul....eu stiu cel mai bine ce vreau: sa-mi indeplinesc sarcinile cu bine la servici, sa dau dovada de profesionalism, dupa care sa ma bucur din tot sufletul de viata....sa ma plimb in parc, sa dansez, sa stau de vorba, sa vad o piesa de teatru, sa copilaresc, sa ma bucur de orice ma inconjoara, sa ma plimb pe strazi, sa-mi amintesc de copilarie, sa visez....
haideti sa invatam din greseli si sa traim frumos!
va pup!
Nici ca se putea s-o fi pus mai bine.In viata nimic nu e imposibil atunci cand vrei si aste e cel mai important SA VREI.Cu cat crezi ca nu faci fata cu atat toate se duc de rapa mai repede.Eu am asemenea momente.Am firma de putin timp si-mi este greu.Sunt putin dezamagita ca mi-am inchipuit ca merge asa de greu.Desi toti imi spun ,,ai rabdare, asa este la fiecare inceput, va fi mai bine".Cand?Asta ma tot intreb?Noroc ca am pers in jurul meu care ma iubesc si care ma sustin.Asa ca....., capul sus: ne putem simti implinite daca reusim sa impacam si capra si varza, dupa cum spune vorba din batrani.

:love: