Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 01:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 29 Mar 2007, 15:23 
Diva

Citat:
gata si rochita mea... e frumusica..insa am o mare dilema cu voalul..nu prea imi place...eu as renunta la el...cred ca o sa il pun doar la biserica....

Majoritatea voalurilor sunt din 2 straturi? voi cum l-ati avut?
al meu e un cerc mare, care il pun in 2....si e lungut cam pana in dreptul taliei...dar:blink: e asa ca sa fie...ca nu sunt inebunita dupa el...

Si unde e poza aia pe care te:npray: sa ne-o aleti si noua:ndance:?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 15:28 
Veteran

Citat:
Si unde e poza aia pe care te:npray: sa ne-o aleti si noua:ndance:?

poza....sa vina nunta....ca nu mi-a vazut nimeni rochita, decat cele care mi-au facut-o;)
chiar nu am poza....decat in memoria mea:njump:
si rochita e la atelier..am last-o acolo, ca nu am loc de ea in casa, plus ca as tine-o in sac si s-ar boti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 15:36 
Diva

Citat:

poza....sa vina nunta....ca nu mi-a vazut nimeni rochita, decat cele care mi-au facut-o;)
chiar nu am poza....decat in memoria mea:njump:
si rochita e la atelier..am last-o acolo, ca nu am loc de ea in casa, plus ca as tine-o in sac si s-ar boti...
Aha deci imi iau o:, sa ma tzina macar o luna si 6 zile si aci:nchat:stau pana pui poza:nwink: Oricum cred ca sta mai bine acolo decat acasa daca tre sa o ti in sac,eu am nuruc ca o pot lasa la mama acasa si am un manechin de carton pe care o sa o pun cand o sa mi-o cumpar daca nu ma mai crizez pana atunci

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 17:41 
Nou Venit

Citat:
gata si rochita mea... e frumusica..insa am o mare dilema cu voalul..nu prea imi place...eu as renunta la el...cred ca o sa il pun doar la biserica....

Majoritatea voalurilor sunt din 2 straturi? voi cum l-ati avut?
al meu e un cerc mare, care il pun in 2....si e lungut cam pana in dreptul taliei...dar:blink: e asa ca sa fie...ca nu sunt inebunita dupa el...

nici eu nu am vrut voal absolut deloc,dar de credeti ca am putut scapa de mama si mai ales de soacra?cica cum sa intru in biserica cu capul descoperit?!asa ca am tot cautat idei si pana la urma m-am hotarat-voi avea un voal spaniol(dintr-un singur strat-bineinteles),care a inceput sa imi placa la nebunie,l-am facut la aceeasi casa de moda ca si rochia,asa ca are aceeasi dantela ca si rochitica,dar foarte discret.E superb(parerea mea),asa ca acum ma mai gandesc daca il voi da jos imediat dupa biserica sau nu:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Mar 2007, 19:38 
Veteran

multumesc de sfaturi, ma tot uit pe la pozele de pe aici..si cred ca o sa vad cand imi fac si o proba la coafor, poate atunci va arata altfel...astept si eu sa ma luminez (X)si sa imi placa voalul..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 15:18 
Diva

Aici e cu rochita de mireasa...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 22:01 
Diva

Citat:
Buna fetele,

anul asta, in septembrie, voi fi si eu mireasa.Problema mea e rochia de mireasa . Mi-am ales un model de la Pronovias, colectia 2008, de pe site-ul lor si m-am plibat azi pe la ateliere de moda pt un pret estimativ.Rochia ma costa undeva la 25-32 mil.;25 mil era la casa de moda adeline, la care ma mai gandesc. nu stiu ce sa fac... merita o rochie pe care o porti o nopate 32 mil??? fara voal ??(?)

depinde acum de tine cat esti tu dispusa sa dai pe rochie...eu una nu as da asa de mult, mai ales ca am vazut modele care mi-au placut extrem de mult la un pret mult mai mic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2007, 23:49 
Veteran

Citat:
Buna fetele,

anul asta, in septembrie, voi fi si eu mireasa.Problema mea e rochia de mireasa . Mi-am ales un model de la Pronovias, colectia 2008, de pe site-ul lor si m-am plibat azi pe la ateliere de moda pt un pret estimativ.Rochia ma costa undeva la 25-32 mil.;25 mil era la casa de moda adeline, la care ma mai gandesc. nu stiu ce sa fac... merita o rochie pe care o porti o nopate 32 mil??? fara voal ??(?)

daca bugetul iti permite...da merita...dar daca faci eforturi numai ca sa ai aceea rochie mai bine nu, eu as investi mai degraba in luna de miere....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2007, 03:42 
Diva

Citat:
Buna fetele,

eu am dat pe a mea 25. mil.depinde de tine daca merita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2007, 18:53 
Diva

Citat:
Am fost azi la Mariage couture, pe stefan cel mare, si mi-au placut 2 rochii care costau 43 mil, fiecare .Rochia in sine cred ca ar merita 32 mil, e din colectia Pronovias, model 2008, cu multa dantela brodata.Dar totusi....nu stiu ce sa fac, cred ca pana la urma imi voi face o rochie de 25 mil.-27 mil. :o

depinde ce iti place si pana unde te duce bugetul.Rochiile de la Pronovias sunt foarte frumoase.Eu nu imi permiteam sa dau 32 de mil.Adica imi parea f mult.Dar asta nu inseamna ca nu mi-as fii dorit.
Totul tine de tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2007, 19:39 
Nou Venit

Am si eu o intrebare care ma macina? Cu cat timp inainte de nunta sa-mi iau rochia de mireasa? 1 luna mai putin mai mult? Nu am nici o idee. Pana cum nu am probat nici una desi pe net caut rochii de mireasa de cand am fost ceruta de nevasta
:nbump: Prietenele mele zic ca am luat-o razna pt ca mai sunt 5 luni pana la nunta si eu ma agit atat. Voi ce ziceti? Oare sunt singura atat de stresata de pregatiri? Eu sper ca nu (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2007, 19:54 
Nou Venit

Citat:
Am si eu o intrebare care ma macina? Cu cat timp inainte de nunta sa-mi iau rochia de mireasa? 1 luna mai putin mai mult? Nu am nici o idee. Pana cum nu am probat nici una desi pe net caut rochii de mireasa de cand am fost ceruta de nevasta
:nbump: Prietenele mele zic ca am luat-o razna pt ca mai sunt 5 luni pana la nunta si eu ma agit atat. Voi ce ziceti? Oare sunt singura atat de stresata de pregatiri? Eu sper ca nu (X)

:nblink: Avem in aceeasi zi nunta si asa cum ti-am mai zis nu am intrat in focul pregatirilor, dar un lucru e sigur la mine imi voi lua rochia de mireasa cu 2 saptamini inainte de nunta ca sa nu vad alt model care sa imi placa mai mult dupa ce mi-am cumparato. Oricum modelele de pe net nu se prea gasesc in Iasi, si daca se gasesc sunt modificate. :D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2007, 21:55 
Diva

Citat:

eu zic ca tre sa cauti cu 3-4 luni in ainte.poate nu iti gasesti modelul potrivit si vrei sa ti-o faci.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2007, 22:26 
Diva

Nici eu nu am rochie inca:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 00:16 
Diva

Citat:

nici eu nu am rochie de mireasa si nici nu vreau sa imi iau prea curand; maxim cu o luna inainte de nunta am sa imi cumpar. de probat nici eu nu am probat pt ca nu am avut timp sa merg prin oras sa ma pun pe probat rochite.eu am sa merg prin iulie pe la cernauti si de acolo cred ca imi voi achizitiona rochita. cu toate ca nu am probat rochii si eu ma uit pe net la modele cam de vreo 7 luni:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 01:05 
Diva

Citat:

nici eu nu am rochie de mireasa si nici nu vreau sa imi iau prea curand; maxim cu o luna inainte de nunta am sa imi cumpar. de probat nici eu nu am probat pt ca nu am avut timp sa merg prin oras sa ma pun pe probat rochite.eu am sa merg prin iulie pe la cernauti si de acolo cred ca imi voi achizitiona rochita. cu toate ca nu am probat rochii si eu ma uit pe net la modele cam de vreo 7 luni:D

la cernauti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 01:18 
Diva

Citat:
cu toate ca nu am probat rochii si eu ma uit pe net la modele cam de vreo 7 luni:D

Si eu m-am uitat pe net si am vazut o rochie super dar cand am fost in ianuarie acasa si am gasit-o in magazin materialul era dezastru:mellow:, asa ca ma mai uit doar sa imi fac o idee despre model d nu ma mai bazez pana nu o vad live..:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]