Gina felicitari pt subiect...imi dai apa la moara cu ciuda mea pe mentalitatea romaneasca...cum ar zice sotul meu, eu sunt cel mai inflacarat fan anti-romania si pro-america...

))
Am trecut de faza in care mi-era rusine ca sunt romanca dar daca ar fi sa o iau de la capat cred ca as pleca mult mai repede din Romania decat am facut-o...am fost anul trecut in Romania cand am avut nunta, dupa 6 ani...si am fost socata de cat de mult in rau s-a schimbat tot...poate pt voi care traiti acolo zi de zi nu mai e asa de vizibila schimbarea...nu ma intelegeti gresit...da sunt case noi, mai frumoase, mai moderne etc...sunt si lucruri frumoase, dar mentalitatea oamenilor nu s-a schimbat deloc si nu vad sa se schimbe deloc in viitor...asa sunt romanii si asa or sa fie toata viata...de data asta vorbesc in general, fara nici o referire la nimeni si la nimic...ca si popor, ca si natie per ansamblu romanii sunt rau, merg pe principiul "sa moara si capra vecinului"...
laura...informaticienii aia geniali de au mers in alte tari sa munceasca si nu au ramas in romania sa isi foloseasca cunostiintele pt tara care i-a educat? poate ca au avut motive f bine intemeiate si ar trebui sa dea de gandit...
off topic...clarut trebuie sa mergi in caraibe...ii de vis...acum ne-am intors din croaziera si suntem deprimati ca nu am ramas de tot acolo

)