Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 15:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetele si lumanarile - vol III
MesajScris: 12 Mai 2007, 11:16 
Senior

Citat:
Si eu sunt de aceeasi parere. Buchetele compacte si rotunde sunt mai frumoase dar gusturile nu se discuta. Trebiue sa recunosc ca am vazut si buchete curgatoare superbe.
Eu una imi doresc unul din trandafiri de un rosu cat mai inchis si fara prea multa verdeata

Si eu vreau un buchetel rotund...si nu curgator...dar vb aceea...niciodata nu spune niciodata!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Mai 2007, 21:59 
Diva

Citat:
Si eu vreau un buchetel rotund...si nu curgator...dar vb aceea...niciodata nu spune niciodata!;)

:rocker::rocker::rocker::ok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 00:18 
Diva

Citat:

:rocker::rocker::rocker::ok::ok:

apropo...in ceea ce priveste lumanarile; le faceti voi sau nasii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 01:04 
Diva

Citat:

apropo...in ceea ce priveste lumanarile; le faceti voi sau nasii?

le cumpara nasii.asa e la noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 01:29 
Diva

Eu vreau buchet curgator sa imi ajunga pana la calcaie:nlol::nlol::nlol: glumeam imi ajunge s daca e pana la genunchii:drool: sau hai si mai scurt:\ dar curgator sa fie ,iar lumanarile o sa fac colectie ca la noi le iau nasi si tre sa ia fiecare cate 2 lumanari..Deci daca dupa nunta mea vedeti pe cineva cu lumanarii in piata eu sunt aia(X):nlol::nlol::nlol::nlol::nlol::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2007, 01:35 
Diva

Citat:
Eu vreau buchet curgator sa imi ajunga pana la calcaie:nlol::nlol::nlol: glumeam imi ajunge s daca e pana la genunchii:drool: sau hai si mai scurt:\ dar curgator sa fie ,iar lumanarile o sa fac colectie ca la noi le iau nasi si tre sa ia fiecare cate 2 lumanari..Deci daca dupa nunta mea vedeti pe cineva cu lumanarii in piata eu sunt aia(X):nlol::nlol::nlol::nlol::nlol::njump:

:rocker::rocker::rocker:
faci bani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 01:53 
Diva

Citat:

le cumpara nasii.asa e la noi.

si la mine tot nasii...am mai scapat de o cheltuiala:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 13:35 
Diva

Citat:

si la mine tot nasii...am mai scapat de o cheltuiala:nwink:

ce fericire cand auzi ca nu trebuie sa platesti tu totul.....la cate cheltuieli sunt...lumanarile nu ar fii o tragedie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 21:25 
Diva

Citat:

ce fericire cand auzi ca nu trebuie sa platesti tu totul.....la cate cheltuieli sunt...lumanarile nu ar fii o tragedie

normal ca nu ar fi tragedie lumanarile pe langa ce alte cheltuieli mult mai mari sunt...dar am zis si eu asa ca am mai scapat de o grija si chiar si cheltuiala cateva sute de lei s-au scutit oricum:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2007, 14:45 
Diva

innaa:
Citat:
Vreau sa intreb miresicile de anul trecut(sau pe oricine stie) in luna august ce flori predomina? Si ma refer la cele ce cresc si infloresc in acea perioada in mod normal, nu la cele la sera.

Cum vreau sa imi fac singura aranjamentele florale...ma intereseaza ce as gasi mai ieftin, dar si dragut.

Mersicutz!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 16:33 
Veteran

Citat:
innaa:

astea sunt florile de vara:
gladiole, orhidee, garoafe, bujori, irisi, trandafiri, crizanteme, iasomie, rododendron, margarete, liliac, frezii, crini, tuberoze, lisiantus, gerbera, cale, miniroze, dalii

si am vazut niste gloguri de garoafe incredibile.
iubitului meu nu i-au placut niciodata garoafele ... pana a vazut globurile respective la un targ de nunti.
nici nu a stiut ce flori sunt :D
dar, oricum , ai de unde sa alegi.
si pt mai multe detalii vorbeste la cateva florarii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 16:51 
Diva

eu am ales crini albi si gladiole roz,si pt luminari si pt buchet.florile pt piept vor fi crini.si se potrivesc cu rochia-roz si scaunele alb cu roz.in plus,mi se par foarte...imperiale,iar noi treb sa fim regine in ziua nuntii...:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 18:08 
Veteran

Citat:
eu am ales crini albi si gladiole roz,si pt luminari si pt buchet.florile pt piept vor fi crini.si se potrivesc cu rochia-roz si scaunele alb cu roz.in plus,mi se par foarte...imperiale,iar noi treb sa fim regine in ziua nuntii...:nbride:

de acord!!! si suna f fain alegerea ta :napplause:
personal nu vreau trandafiri (chiar dc imi plac f mult si sunt florile preferate ale iubitului meu) pt ca i-am vazut la toate nuntile. sau, eventual, o sa fie minoritari intr-o combinatie.
in schimb am vazut niste buchete de bujori(X)(X)superbe !!!
dar eu cred ca o sa aleg orhidee.
sau orhidee cu trandafiri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2007, 18:15 
Diva

cumnata mea a avut nunta acum 2 sapt.a avut trandafiri la luminari si buchet si orhidee de pus in piept...chiar erau faine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iul 2007, 16:49 
Veteran

gladiole, orhidee, garoafe, bujori, irisi, trandafiri, crizanteme, iasomie, rododendron, margarete, liliac, frezii, crini, tuberoze, lisiantus, gerbera, cale, miniroze, dalii

Aceeasiintrebare o aveam si eu. Eu voi avea nunta la sfarsitul lui iulie, se mai gasesc bujori sau liliac atunci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2007, 12:39 
Diva

Citat:

Aceeasiintrebare o aveam si eu. Eu voi avea nunta la sfarsitul lui iulie, se mai gasesc bujori sau liliac atunci?

doar la comanda,altfel...:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 20:12 
Moderator Ghidul Miresei

Am inceput sa citesc volumul 1 de la acest subiect si asa incet am ajuns aici.

Pentru inceput vreau sa spun ca si eu sunt din Cluj, si aici nuntile se tin de la ora 13:00/14:00 pana la 12:00/1:00 ...dar totul depinde de restaurant si de locatia acestuia.
Am fost la nunti in Sibiu, chiar daca e tot un oras din ardeal, am fost la nunti de noapte desi o fata am vazut ca scrie ca nuntile sunt tot de zi...depinde de locatie probabil.
Si eu mi-as dori sa am nunta de noapte dar probabil nu se poate, o sa ma mai interesez in orice caz.

Si ca sa revin la subiect...eu doresc ca buchetul miresei sa fie din cale albe, nu m-am gandit inca la un numar.

Ma gandesc ca buchetele de domnisoare sa le fac din trandafirasi, eventual 3 trandafirasi....sau poate gherbera dar cu mai multa verdeata.

Nasa, nu stiu ce buchet va dori...defapt nici nu stiu cine va fi nasa :drool:

Iar pentru mesele din restaurant as dori trandafiri si cu ceva frezii albe...acum depinde de ce culori va avea restaurantul.

Pe masini, sau masina :) habar nu am cum o sa fie organizate...dar cred ca as alege cale cu trandafiri...sau eventual crini.

aaa...si mai sunt lumanarile...acelea as vrea sa le fac din aceleasi flori cum o sa fie buchetele domnisoarelor...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2007, 21:13 
Diva

Citat:
Am inceput sa citesc volumul 1 de la acest subiect si asa incet am ajuns aici.

Pentru inceput vreau sa spun ca si eu sunt din Cluj, si aici nuntile se tin de la ora 13:00/14:00 pana la 12:00/1:00 ...dar totul depinde de restaurant si de locatia acestuia.
Am fost la nunti in Sibiu, chiar daca e tot un oras din ardeal, am fost la nunti de noapte desi o fata am vazut ca scrie ca nuntile sunt tot de zi...depinde de locatie probabil.
Si eu mi-as dori sa am nunta de noapte dar probabil nu se poate, o sa ma mai interesez in orice caz.

Si ca sa revin la subiect...eu doresc ca buchetul miresei sa fie din cale albe, nu m-am gandit inca la un numar.

Ma gandesc ca buchetele de domnisoare sa le fac din trandafirasi, eventual 3 trandafirasi....sau poate gherbera dar cu mai multa verdeata.

Nasa, nu stiu ce buchet va dori...defapt nici nu stiu cine va fi nasa :drool:

Iar pentru mesele din restaurant as dori trandafiri si cu ceva frezii albe...acum depinde de ce culori va avea restaurantul.

Pe masini, sau masina :) habar nu am cum o sa fie organizate...dar cred ca as alege cale cu trandafiri...sau eventual crini.

aaa...si mai sunt lumanarile...acelea as vrea sa le fac din aceleasi flori cum o sa fie buchetele domnisoarelor...

Draga mea...e un amalgam de flori la nunta.Eu cred ca trebuie sa existe o uniformitate...(nu stiu daca am folosit cuv potrivit).
Eu am doar trandafiri ncrem, tran portocalii si frezii portocalii.Nu conhteaza ca e aranjament, buchet, cocarda sau florile pe masina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 11:50 
Moderator Ghidul Miresei

da...poate ca sunt cam multe tipuri de flori, sa zic asa :) dar...avand in vedere ca mie nu imi plac trandafirii doresc foarte mult cale, florile mele favorite...si ma gandesc ca nasa o sa aleaga trandafiri, sau crini...sau poate chiar tot cale de alta culoare...asta ramane de vazut, si in fuctie de ce o sa aleaga ea o sa se impodobeasca si celelalte...deoarece ma gandesc ca daca nasa alege trandafiri, atunci buchetele la domnisoare o sa fie tot din trandafiri, aranjamentele pe masini din trandafiri si cale, iar atunci pe masa ma gandeam trandafiri si cu frezii sa nu fie singure...acum depinde :) oricum mai este pana ma marit eu un pic :D poate nu o sa mai fie flori pana atunci :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Aug 2007, 21:38 
Diva

Citat:
da...poate ca sunt cam multe tipuri de flori, sa zic asa :) dar...avand in vedere ca mie nu imi plac trandafirii doresc foarte mult cale, florile mele favorite...si ma gandesc ca nasa o sa aleaga trandafiri, sau crini...sau poate chiar tot cale de alta culoare...asta ramane de vazut, si in fuctie de ce o sa aleaga ea o sa se impodobeasca si celelalte...deoarece ma gandesc ca daca nasa alege trandafiri, atunci buchetele la domnisoare o sa fie tot din trandafiri, aranjamentele pe masini din trandafiri si cale, iar atunci pe masa ma gandeam trandafiri si cu frezii sa nu fie singure...acum depinde :) oricum mai este pana ma marit eu un pic :D poate nu o sa mai fie flori pana atunci :D

pe cand planuiesti sa te mariti?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 228 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]