Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 16:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Animale de companie
MesajScris: 14 Mai 2007, 01:18 
Diva

Citat:
Si mie mi-au placut!
Chiar m-a impresionat faptul ca mai suntem ceva veterane care tot citim dar stam "in umbra"... Poate n-ar fi rau sa si scriem mai des. :)

Si eu sunt pe aici! citesc mai mereu! dar (inca!) nu am nimic de spus! iar GinaAngelina stie sa fie "sare si piper" pe unde apare!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 12:50 
Diva

Citat:
Si mie mi-au placut!
Chiar m-a impresionat faptul ca mai suntem ceva veterane care tot citim dar stam "in umbra"... Poate n-ar fi rau sa si scriem mai des. :)

atunci poate ar trebui sa gasiti si voi subiecte pe care sa le discutati si sa va aprindeti...:)
Sincer, chiar daca sunt fan discutii de acest gen...Gina are dreptate.Am intrat pe site sa ma ocup de nunta mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 14:19 
Diva

Citat:
Ceea ce nu inseamna ca nu poti citi si discuta si despre altceva. Si noi discutam de mai multe lucruri pe vremea cand ne pregateam nuntile.

imi dai apa la moara....vrei sa ma inversunezi sa continui discutile....:rolleyes:;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 14:40 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
imi dai apa la moara....vrei sa ma inversunezi sa continui discutile....:rolleyes:;);)

VETERANELOR, va rugam noi sa stati pe aproape, ca in cateva luni veti avea o surpriza mare... mai pregatim un site, despre bebei si mamici... asa ca acolo veti sta ani de zile, si va veti regasi acolo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 16:16 
Diva

Citat:
Ceea ce nu inseamna ca nu poti citi si discuta si despre altceva. Si noi discutam de mai multe lucruri pe vremea cand ne pregateam nuntile.
da ... e mai funny ... mie una imi place sa dezbat cat mai multe subiecte ....uneori insa... nu prea mai am cu cine!!! Haideti sa mai vb ca in "vremurile bune" cand postam cred .... 50 de mesaje /zi !! :drool: era super! Poate ca acum nu prea avem nici subiecte de dezbatut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 16:17 
Diva

Citat:

VETERANELOR, va rugam noi sa stati pe aproape, ca in cateva luni veti avea o surpriza mare... mai pregatim un site, despre bebei si mamici... asa ca acolo veti sta ani de zile, si va veti regasi acolo!

le faceti concurenta celor de la desprecopii.ro. :D Eu una sper sa nu se discute numai despre copii si mame ..ci si despre alte aspecte ale vietii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 16:20 
Veteran

Citat:
da ... e mai funny ... mie una imi place sa dezbat cat mai multe subiecte ....uneori insa... nu prea mai am cu cine!!! Haideti sa mai vb ca in "vremurile bune" cand postam cred .... 50 de mesaje /zi !! :drool: era super! Poate ca acum nu prea avem nici subiecte de dezbatut!

imi place sa conversez cu voi...si sa "ma bag si eu inseama"....insa, timpul asta trece de nu-mi vine sa cred, ma omoara sarcinile astea de serviciu. In asa hal ca mi-am neglijat si pisica...:(( ca tot e topicul despre animale.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 19:58 
Diva

Citat:
Da! Asa mai animam forumul si uite ca mai ies la iveala si veteranele! :neyes:

am vazut ca a-ti iesit toate la iveala...
cred ca trebuie sa ne gandim la niste subiecte interesante sa le postam pe forum.
simt ca am multe lucruri de invatat din discutiile cu voi.sper sa fie si reciproc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 20:00 
Diva

Citat:

apropo de asta, la cateva luni dupa ce am terminat cu nunta, am decis sa-mi inchid contul, asa ca le-am rugat pe fete sa ma "scoata din circuit"... intre timp am mai citit, din cand in cand, discutiile de pe site, de la tocanita si mi s-a facut dor :love:... asa ca am revenit, dar cu un alt nume... am fost gina_d, acum sunt geo_c :D... ma mai primiti? :love:

bine ai revenit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 22:44 
Diva

Citat:

apropo de asta, la cateva luni dupa ce am terminat cu nunta, am decis sa-mi inchid contul, asa ca le-am rugat pe fete sa ma "scoata din circuit"... intre timp am mai citit, din cand in cand, discutiile de pe site, de la tocanita si mi s-a facut dor :love:... asa ca am revenit, dar cu un alt nume... am fost gina_d, acum sunt geo_c :D... ma mai primiti? :love:
ce broasca estiii...... scuze , da' nu m-am putut abtine!! Esti criminala!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 22:54 
Diva

gina_d .. pe care am cunoscut-o noi anul trecut ...este cea mai fotogenica si zambareata mireasa din 2006. Are un zambet de milioane!:npiano::npiano:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]