Ultima vizită a fost: Acum este 08 Mai 2025, 16:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dar si NASELE discuta!!
MesajScris: 15 Mai 2007, 04:46 
Diva

Citat:

Un colac care pe care il rupe nasa deasupra capului miresei! de obicei in fata casei! se face semnul crucii, se rupe colacul sau turta, apoi se arunca bucati invitatilor - cica le poarta noroc!:devil:

la noi nu sunt minuni din astea.dar cred ca am vazut pe la tv.
ce bine ca nu sunt ca nu as suporta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 15:32 
Diva

teoretic il rupe deasupra capului... ca practic ... firmituri in cap mai lipseau!:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 15:42 
Diva

Citat:
Poti sa lasi folia in care e invelita turta (daca o cumperi) si nu iti cad frimituri in cap. Noi asa am facut.
la mine "s-a facut" ca o rupe, pentru ca era deja taiata.:nwink: oricum ...as fi fost mai multumita daca se trecea peste faza asta ...da asta e! Mi-au luat babele mintile!:nlol::nlol::nlol: Cred ca asta e unica chestie "traditionalista" pe care am facut-o!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 04:14 
Diva

Citat:
Eu am vrut turta pentru ca stiam unde sa o fac sa fie delicioasa si abia asteptam sa mananc....

Oricum, a rupt-o in fata usii apartamentului, deci fara show.

eu prefer sa mananc dupa nunta....:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 16:11 
Diva

Citat:
la mine "s-a facut" ca o rupe, pentru ca era deja taiata.:nwink: oricum ...as fi fost mai multumita daca se trecea peste faza asta ...da asta e! Mi-au luat babele mintile!:nlol::nlol::nlol: Cred ca asta e unica chestie "traditionalista" pe care am facut-o!

Si la mine a fost cu turta si vorba ta mai mult de gura babelor ca daca era dupa mineeeeeeee, ma urcam direct in masina si plecam, si sa nu mai spun ca mi-a rupt-o afara in fata blocului :nlol::nlol::nlol: ca in scara nu era spatiu destul si abia asteptam sa termine si sa fug de acolo, se uitau toti vecinii la mine de la balcoane:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 16:15 
Diva

Citat:

Si la mine a fost cu turta si vorba ta mai mult de gura babelor ca daca era dupa mineeeeeeee, ma urcam direct in masina si plecam, si sa nu mai spun ca mi-a rupt-o afara in fata blocului :nlol::nlol::nlol: ca in scara nu era spatiu destul si abia asteptam sa termine si sa fug de acolo, se uitau toti vecinii la mine de la balcoane:nlol::nlol::nlol:
imi pare rau ca ai ajuns pana in fata blocului ... eu cand am ajuns in prag le-am zis sa-si faca damblaua! Cred ca faptul ca nu am avut broscoi care sa cante din acordeon, a tinut vecinii pe loc. Ca nimeni nu a aratat interes fata de ce se intampla!Oricum, foarte repede s-a intamplat totul ....am stat mai mult in apartament (vreo 3-4 ore)...si cred ca numai 3 minute a durat drumul de la etajul 2 pana in parcare .... ne-am imbarcat si am taiat-o! Nu au avut timp babele sa se sesizeze!:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 16:17 
Diva

Citat:

noi suntem nasi anul viitor.
stie cineva cat se cinsteste la o nunta?
eu am auzit ca undeva intre 500-1000 eur(depinde si de posibilitati).
cum vi se pare?

Si eu voi fi nasa anul viitor:ndance::ndance::ndance:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 16:21 
Diva

Citat:
imi pare rau ca ai ajuns pana in fata blocului ... eu cand am ajuns in prag le-am zis sa-si faca damblaua! Cred ca faptul ca nu am avut broscoi care sa cante din acordeon, a tinut vecinii pe loc. Ca nimeni nu a aratat interes fata de ce se intampla!Oricum, foarte repede s-a intamplat totul ....am stat mai mult in apartament (vreo 3-4 ore)...si cred ca numai 3 minute a durat drumul de la etajul 2 pana in parcare .... ne-am imbarcat si am taiat-o! Nu au avut timp babele sa se sesizeze!:p:p:p

Oricum e aiurea, nici noi nu am avut "broscoi care sa cante din acordeon":nlol::nlol::nlol:( asta-mi mai lipsea), dar se stia ca tre sa ies din casa si......... asta a fost:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 17:00 
Diva

Citat:
Dar vad ca miresica asta pe care o cunun eu peste 2 luni tine la traditii, vrea turta rupta-n cap oglinzi ,piepteni hore si alte porcarii de-astea(cred ca mai mult parintii vor decat ea).Ma rog, jucam dupa cum ni se canta.:-`:ndance:
nu stiu cat ar trebui sa mai jucati! in fond voi sunteti nasii...personajul nr 2 dupa mireasa! So .. ar trebui sa va impuneti un punct de vedere cat de mic! :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 17:16 
Diva

Citat:
nu stiu cat ar trebui sa mai jucati! in fond voi sunteti nasii...personajul nr 2 dupa mireasa! So .. ar trebui sa va impuneti un punct de vedere cat de mic! :)

cam asa e... faza e mai naspa pentru mireasa, cred, pentru ca nu e lasata sa faca nunta asa cum vrea, ci trebuie sa asculte de ce vor parintii...:mellow: nunta nu faci decat o data, de ce sa nu o faci cum iti place tie? :nbump:
slava domnului ca eu am trecut cu bine peste asta :D... lautari n-am avut (!), am plecat de la parinti, care stau la curte, fara tot blocul pe balcon :D... iar turta am avut fiindca a vrut soacra-mea neaparat si n-am refuzat-o, doar ca toata lumea a uitat de ea (numai eu nu, dar nici nu le-am amintit :devil:)... asa ca m-am suit rapid in masina si tusti! la poze :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2007, 22:48 
Diva

Citat:

Nu mi-am pus problema asta! ca din motive obiective, punctul meu de plecare "de acasa" a fost de la prietena mea! erau vecini care se uitau...si erau nedumeriti fiindca nu cunosteau mireasa! Ruptul colacului (care intr-adevar era o bunaciune!) a fost un moment tare vesel care a mai destins atmosfera (incordata, ca tot aveam impresia ca suntem in intarziere!!) ...si am avut noroc si nu m-am pricopsit nici cu firimituri in cap!:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 04:12 
Diva

Citat:

3-4 ore s-a stat cand au venit dupa mireasa?in zona noastra dureaza masxim 1-2 ore.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 04:14 
Diva

Citat:

nasii tai si-au impus punctul de vedere?sau ai facut nunta cum ai vrut?
eu sigur nu ii las pe ai mei.poate doar sa ne sfatuim.dar nunta se face dupa ideile mele si ale lui ionut

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]