a iesit totul ok. si totusi... aveam trena de 2,50 m si m-am cam incurcat in ea in timpul dansulului lui isaia. pana la urma m-am descurcat.
am incercat sa pun poze dar nu am reusit. am prea multi mb. dar incerc sa fac poza la poza cu telefonul. poate asa reusesc. pozele au iesit superbe. toata ziua ma uit la ele. si nu va demoralizati daca ploua. eu ma imbarbatam cu gandul ca daca ploua e semn de bogatie... deci ploaie mare, bogatie pe masura... mickytzul meu, imbracat in costumul lui de 'ginerica' junior de cum am ajuns la restaurant a inceput sa alerge pe acolo si sa patineze sa cada in fundulet.
ii place lui ca aluneca pe jos... si a lustruit pe jos...

a alergat cu ceilalti copii pana a adormit pe scaune... ei aveau separeul lor. toata lumea il cauta, el dormea de n-avea treaba...

si a dormit ceva. vreo 2-3 ore. i-am pus scaunele in asa fel incat sa nu cada si a cazut lat. spre dimineata s-au dus prietenele mele cu el acasa sa-l culce cica. si ziceau ca mai degraba le culca el pe ele.

avea baiatul meu un chef de zbancoseala... doar isi facuse somnul...multa bafta si voua la nunta.

pupicei.

:lips::lips: