Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 23:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Satu Mare sau Baia Mare !
MesajScris: 22 Ian 2007, 19:13 
Nou Venit

Citat:
buna fetelor am si eu nunta in 18 august 2007 in Satu Mare m_ar interesa sa stiu despre firmele de decorat

incerc eu sa te ajut...am lucrat cu o agentie din satu mare care vine si in baia mare...pretul depinde de ceea ce vrei sa faci...decoratiuni sala, flori, etc...
si...agentiile au cam aceleasi preturi...stiu o agentie din cluj care se ocupa si de baia mare...nu iti spun aici ca nu e voie sa faci reclama...pe privat daca vrei...

toate decoratiunile au preturi separate si poti sa alegi doar ceea ce vrei...eu am avut huse de scaune si de mese, decoratiuni florale, baloane cu heliu, confetti, trasura...de asta s-a ocupat agentia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2007, 20:12 
Nou Venit

Citat:
incerc eu sa te ajut...am lucrat cu o agentie din satu mare care vine si in baia mare...pretul depinde de ceea ce vrei sa faci...decoratiuni sala, flori, etc...
si...agentiile au cam aceleasi preturi...stiu o agentie din cluj care se ocupa si de baia mare...nu iti spun aici ca nu e voie sa faci reclama...pe privat daca vrei...

toate decoratiunile au preturi separate si poti sa alegi doar ceea ce vrei...eu am avut huse de scaune si de mese, decoratiuni florale, baloane cu heliu, confetti, trasura...de asta s-a ocupat agentia...

pai id meu de mes e *** (intreaba-ma pe privat)

ATENTIE: Nu va faceti publice ID-urile de mess, nici adresele de mail, nici numerele de telefon, daca nu vreti sa va treziti cu tot felul de surprize NEPLACUTE! E spre binele vostru! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2007, 21:52 
Diva

Citat:
si eu sunt din sighetu marmatiei si la fel am nunta anul asta in octombrie.Am reusit sa vacem logodna de craciun anul trecut pt ca implineam 8 ani de cand sunt impreuna cu viitorul sot si sa ne inchiriem sala,atat.Nici nu stiu cu ce sa continui.Banuiesc ca ar trebi sa aleg rochita,dar mi-e asa greu...nu ma pot decide

unde faci nunta in Sighet? Cati invitati? Te-ai gandit ce culori ti-ar placea sa predomine pentru aranjamente, flori, invitatii...?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Feb 2007, 05:48 
Nou Venit

Citat:
Nunta o fac in sighet.Majoritatea invitatiilor sunt de acolo.Culoarea predominanta va fi auriul la fel si pe invitatii.

la fel va fi si la noi! :) ma rog.. nunta in BM. :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2007, 02:20 
Nou Venit

in 16-18 februarie in sala expozitionala a Camerei de Comert din Baia Mare (aproape de strada Hortensiei) este prima editie a targului de nunti din aceasta zona. este un inceput...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Ajutor!!!
MesajScris: 22 Feb 2007, 00:55 
Diva

Citat:
Ajutor!!!!!!!!! am nunta in august in Baia Mare si nu stiu nici un restaurant sau o sala unde pot tine evenimentul. O sa fim aprox 120 persoane. Nu vreau o sala scumpa, una ieftina si frumoasa. Ma poate ajuta cineva cu niste idei sau un site unde pot gasi restaurante sau sali. Va multumesc.:rolleyes:

buna

pai sunt foarte multe restaurante in Baia Mare, majoritatea au sala de nunti...daca esti din oras, ar trebui sa stii cam pe unde sunt...acum tu sa te hotarasti daca vrei sa fie in oras sau la periferie...
uite...mie imi place mult de tot restaurantul Dealul Florilor...e o priveliste super de acolo, de deasupra orasului si restaurantul e ok...nu stiu ce preturi au...

cel mai bine ar fi, daca poti, sa dai o raita prin oras si sa intri in cat mai multe restaurante si sa vezi ce si cum...daca iti place, daca poti sa decorezi cum doresti, daca sunt locuri destule, intrebi de preturi, de data, etc...

spor la cautari si spune-ne si noua ce ai hotarat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mar 2007, 19:36 
Nou Venit

Citat:

pai astept raspuns

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2007, 00:00 
Nou Venit

salut
ma poate ajuta si pe mine cineva viitoare sau foste miresici cu patiserii sau cofetarii care fac la comnda prajituri si torturi pt nunta?
carmen

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2007, 01:30 
Nou Venit

Citat:
salutare...nu e nimeni din baia mare sau satu mare care sa se marite anul acesta? eu sunt din sighetu marmatiei, el e din satu mare si locuim in baia mare. face cununia civila si biserica la sighet iar petrecerea la satu mare.

...miresici din nord...raspundeti la apel sa nu ma simt atat de singura. :)

din satu mare este o firma inscrisa la categoria decoratiuni baloane

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 02:42 
Nou Venit

Citat:
salut
ma poate ajuta si pe mine cineva viitoare sau foste miresici cu patiserii sau cofetarii care fac la comnda prajituri si torturi pt nunta?
carmen
salut eu pot sa te ajut sa iti dau niste nr de telefon

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2007, 02:29 
Nou Venit

cum stati cu pregatirile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iul 2007, 02:36 
Nou Venit

nu mai e nici o mireasa pe receptie?:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2007, 03:02 
Nou Venit

Citat:
salut
merci pt mesaj, am reusit sa rezolv cu yortul si cu prajiturile cu o firma din tautii de sus, in rest pe ultima suta de metri.tu unde faci in baia-mare?
carmen
nu mai e nici o mireasa pe receptie?:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2007, 15:39 
Nou Venit

sper ca o sa gasesc ceva pe ultima suta de metri,pt ca eu abia peste 2 saptamani ajung in tara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Aug 2007, 21:42 
Nou Venit

in sfarsit am scapat de stres

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]