Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 12:01

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 17 Mai 2007, 17:29 
Diva

Citat:
da ...asa e ... eu am postat poze cu rochia cand era in magazin, pe manechin. Ma rog ... a mea a suferit niste modificari, nu foarte importante, pentru ca cea din magazin era un prototip si restul rochiilor se personalizau in functie de clienta. Nu e o rochie de serie!

scuza-ma.....nici nu as fii crezut asta:nblink::nblink::-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 18:18 
Diva

Citat:

nope....m-am gandit ca ar fi mai frumos sa pun pozele de la marele eveniment cu mine imbracata in rochie...acum nu ar avea nici un farmec

bv la fel voi face si eu...chiar dca imi voi cumpara rochita cu mult inainte de nunta, voi face fotogrfii cu ea doar la nunta nu inainte.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 18:42 
Diva

Citat:

bv la fel voi face si eu...chiar dca imi voi cumpara rochita cu mult inainte de nunta, voi face fotogrfii cu ea doar la nunta nu inainte.:nwink:
traditionaliste pana in maduva oaselor! Nu-i asa ca nici macar nu ati probat mai multe rochii si ca mirele nu stie cum va arata rochia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 18:50 
Diva

Citat:
traditionaliste pana in maduva oaselor! Nu-i asa ca nici macar nu ati probat mai multe rochii si ca mirele nu stie cum va arata rochia?

eu inca nu am probat nici o rochita pt ca nu am avut timp sa colind magazinele si sa ma pun si la probat...dar oricum voi proba mai multe...candva nu stiu inca cand va fi momentul acela...si da mirele nu va vedea ce rochie imi iau...nu pt ca as crede in superstitii ca nu e bine sa te vada ci pt ca vreau cala nunta sa aiba o surpriza...placuta zic eu...sa ma vada in rochie de mireasa, aranjata, voal...etc...sa simta ca il trec toti fiorii cand ma vede:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 19:22 
Diva

Citat:

si da mirele nu va vedea ce rochie imi iau...nu pt ca as crede in superstitii ca nu e bine sa te vada ci pt ca vreau cala nunta sa aiba o surpriza:
nu zic sa te vada imbracata ci sa vada rochia inainte, pe raft, pe manechin, in poze nu conteaza! Sa aiba macar o vaga idee. Cum ar fi sa iti iei rochie roshie ( am vazut poze cu o mireasa roshie ca focul) si el sa creada ca e alba si in ziua nuntii sa aiba un soc?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2007, 19:31 
Diva

Citat:
nu zic sa te vada imbracata ci sa vada rochia inainte, pe raft, pe manechin, in poze nu conteaza! Sa aiba macar o vaga idee. Cum ar fi sa iti iei rochie roshie ( am vazut poze cu o mireasa roshie ca focul) si el sa creada ca e alba si in ziua nuntii sa aiba un soc?

:D :D nebuna ce esti! si daca socul va fi atat de mare incat nu mai are loc nunta? :D :D
(mama, ce dor mi-era de tine :-*)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 00:33 
Diva

Citat:

:D :D nebuna ce esti! si daca socul va fi atat de mare incat nu mai are loc nunta? :D :D
(mama, ce dor mi-era de tine :-*)

Eu pe Silviu al meu l-am luat cu mine, am vrut sa alegem impreuna , mai ales ca avem aceleasi gusturi. Si? a va zut si rochia inainte de nunta si ? iata ca tot m-am maritat:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 00:41 
Veteran

Citat:

eu inca nu am probat nici o rochita pt ca nu am avut timp sa colind magazinele si sa ma pun si la probat...dar oricum voi proba mai multe...candva nu stiu inca cand va fi momentul acela...si da mirele nu va vedea ce rochie imi iau...nu pt ca as crede in superstitii ca nu e bine sa te vada ci pt ca vreau cala nunta sa aiba o surpriza...placuta zic eu...sa ma vada in rochie de mireasa, aranjata, voal...etc...sa simta ca il trec toti fiorii cand ma vede:nwink:

excelenta idee...
asa am facut si eu...
pana la biserica nu m-a vazut...
si cand mergeam pe aleea de la biserica la bratul tatalui, Iubirica imi povestea apoi, cum il treceau toate starile si emotiile ca habar nu avea cum aratam...a fost inebunit cand m-a vazut si a zis ca sunt superba...va doresc sa traiti clipa asta...eu m-am simtit excenlent...admirata....ca o mica printesa...:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 00:47 
Diva

Citat:
excelenta idee...
asa am facut si eu...
si cand mergeam pe aleea de la biserica la bratul tatalui, Iubirica imi povestea apoi, cum il treceau toate starile si emotiile ca habar nu avea cum aratam...a fost inebunit cand m-a vazut si a zis ca sunt superba...va doresc sa traiti clipa asta...eu m-am simtit excenlent...admirata....ca o mica printesa...:kiss:

Asa este , exact ca o mica Printzesa! Si voi fi mica lui printzesa pt toata viata!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 02:11 
Diva

Citat:

:napplause: suuuper sa fie socat de ce nu...rochia mea va fi alba oricum si el stie asta...pe langa asta am vazut cateva modele de rochii pe care i le-am aratat si lui...oricum inca nu am ales nimic ca sa am ce sa ii arat. si chiar dcaas avea tot nu i-as arata...sa fie surprins...si va fi in sensul bun sunt sigura de asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 02:15 
Diva

Citat:
excelenta idee...
asa am facut si eu...

:napplause::napplause: eu i-am mai facut faza asta acum mult timp...la majoratul meu...mi-am cusut or orchita pt banchetul meu si el nu stia decat ca e lunga si rosie...cand m-a vazut a ramas mut...si apoi mi-a zis ca sunt mai frumoasa ca oricand...ceea ce el nu zice...daca ii place de mine si de cum arata imi zice ca sunt urat foc...iar atunci s-a balbait si a gresit...mi-a zis ca sunt frumoasa:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 13:25 
Senior

eu am fost cu el la magazinul de unde imi voi lua rochia si ne-am uitat la cateva care ne-au placut dar asta va ramane sa aleg eu fara sa stie el pe care am ales-o, ptr k tot asa vreau sa aiba o surpriza cand ma va vedea.:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 13:35 
Diva

Citat:
eu am fost cu el la magazinul de unde imi voi lua rochia si ne-am uitat la cateva care ne-au placut dar asta va ramane sa aleg eu fara sa stie el pe care am ales-o, ptr k tot asa vreau sa aiba o surpriza cand ma va vedea.:kiss:

Eu l-am luat cu mine peste tot , dar pe aici prin magazine nu am gasit ce vroiam eu, asa ca am facut-o pe comanda si a vazut-o la nunta. Dar ceea ce vreau sa spun este ca nu e mare lucru daca vede rochia inainte. Sa nu o vada pe tine , dar pe umeras merge

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 14:45 
Diva

Citat:

Eu l-am luat cu mine peste tot , dar pe aici prin magazine nu am gasit ce vroiam eu, asa ca am facut-o pe comanda si a vazut-o la nunta. Dar ceea ce vreau sa spun este ca nu e mare lucru daca vede rochia inainte. Sa nu o vada pe tine , dar pe umeras merge

intr-adevar nu e mare lucru sa vada rochia, dar e chiar nu vreau sa o vada deloc...nici foto nici pe umeras nimic...cam la fel vreau sa fc si cu costumtia pt civil...vreau a fie surprins toata ziua 100%...si va fi surprins, placut zic eu pt ca stie cam ce gusturi am si are incredere ca voi aeg ceva frumos:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 00:16 
Veteran

Citat:

si eu l-am luat cu mine...si a vazut si rochia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 13:58 
Diva

Citat:

am probat mai multe rochii.si mirele stie cum arata r5ochia dar nu pe mine.....:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 14:00 
Diva

Citat:

Eu pe Silviu al meu l-am luat cu mine, am vrut sa alegem impreuna , mai ales ca avem aceleasi gusturi. Si? a va zut si rochia inainte de nunta si ? iata ca tot m-am maritat:nlol::nlol::nlol:

superstitia nu e ca nu te mai mariti...:zoombie::unsure:O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 14:03 
Diva

Citat:

intr-adevar nu e mare lucru sa vada rochia, dar e chiar nu vreau sa o vada deloc...nici foto nici pe umeras nimic...cam la fel vreau sa fc si cu costumtia pt civil...vreau a fie surprins toata ziua 100%...si va fi surprins, placut zic eu pt ca stie cam ce gusturi am si are incredere ca voi aeg ceva frumos:nwink:

cred ca e exagerat cu costumasul de cununie....(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 14:51 
Diva

Citat:

cred ca e exagerat cu costumasul de cununie....(X)(X)

care este exagerarea?(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 14:52 
Diva

Citat:

superstitia nu e ca nu te mai mariti...:zoombie::unsure:O:)

apropos, care e supersitia legata de vazutul rochie...ca eu nici macar nu stiu...:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]