Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cine plateste, Ce plateste!?
MesajScris: 18 Mai 2007, 02:43 
Junior

Noi am inceput de vreo 2 ani sa pregatim nunta, am platit avansul la restaurant, si am schimbat de 2 ori data nuntii. Vrem sa platim noi tot, parintii ce sa faca cu pensiile lor, macar sa-i vedem sanatosi, aranjati si dichisiti la nunta, nu ne trebuie nimic de la ei.
Am cateva dubii, pentru ca nasa mea (care e chiar vara-mea)imi tot zice ca vrea sa plateasca si ea ce trebuie. Dar n-avem habar nici eu, nici ea ce i se cuvine de plata. Ne ajutati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 12:51 
Diva

Citat:
Traditia spune ca nasii trebuie sa plateasca lumanarile, taxa la biserica, turta, voalul si tiara miresei. Dar si traditia asta difera de la o zona la alta: am auzit si ca ar trebui sa plateasca buchetele etc
A, si voi trebuie sa le luati un cadou.

Si eu stiu la fel, dar de buchete stiu ca le ia ginerica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 15:17 
Diva

Citat:

Eu nu sunt lamurita de loc cu buchetele astea.Eu stiu ca la mine la nunta fiecare si-a cumparat buchetul.Adica le-a comandat nasa si eu l-am platit pe al meu.
Acum aud ca ginerica le ia pe amandoua.Nu stiu sunt derutata.Dar daca vor ei sa le ia eu nu ma supar.Dar vreau si eu sa stiu ce am eu de facut.De exemplu voi ati primit un cadou de casa noua de la nasi(nu darul in bani).(?)

pai la faza cu buchetele difera de la zona la zona. la noi le plateste mirele (ma rog, mirii, ca de obicei banii sunt la comun :p).
cat despre cadou de casa noua, da, eu am primit de la nasi, pe langa plicul de la nunta. noua ne-au dat cadoul a doua zi, la "nunta mica" :ok:... si noi le-am luat cadou, evident, pe care l-am dat tot atunci, dupa nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 16:15 
Diva

Citat:

Eu nu sunt lamurita de loc cu buchetele astea.Eu stiu ca la mine la nunta fiecare si-a cumparat buchetul.Adica le-a comandat nasa si eu l-am platit pe al meu.
Acum aud ca ginerica le ia pe amandoua.Nu stiu sunt derutata.Dar daca vor ei sa le ia eu nu ma supar.Dar vreau si eu sa stiu ce am eu de facut.De exemplu voi ati primit un cadou de casa noua de la nasi(nu darul in bani).(?)

Da am primit inafara de darul in bani o bucatarie complet utilata.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2007, 18:00 
Diva

Citat:

pai la faza cu buchetele difera de la zona la zona. la noi le plateste mirele (ma rog, mirii, ca de obicei banii sunt la comun :p).
cat despre cadou de casa noua, da, eu am primit de la nasi, pe langa plicul de la nunta. noua ne-au dat cadoul a doua zi, la "nunta mica" :ok:... si noi le-am luat cadou, evident, pe care l-am dat tot atunci, dupa nunta

si la noi cred ca va fi cam la fel...inca nu am discutat cu nasii cu lux de amanunte, dar in principiu cam asa va fi:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 00:30 
Veteran

Citat:

wow...cool

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 14:18 
Diva

Citat:
Traditia spune ca nasii trebuie sa plateasca lumanarile, taxa la biserica, turta, voalul si tiara miresei. Dar si traditia asta difera de la o zona la alta: am auzit si ca ar trebui sa plateasca buchetele etc
A, si voi trebuie sa le luati un cadou.

oare ce se intampla daca nu platesc voalul si tiara?eu oricum mi-am luat deja voalul...ewra impreuna cu rochia.ce bani sa ii cer?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 14:20 
Diva

Citat:

wow!!!!!!ce norocosi sunteti....
dar eu prefer sa imi dea bani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 14:21 
Diva

Citat:

Ei,da asta e in fc. de posibilitatile fiecaruia, dar la noi nu e cu "nunta mica"
Eventual se da inaite de nunta cand te intalnesti sa mai pui la cale ultimele detalii depre nunta si cand se dau si darurile reciproc sau se dau la acte(daca se fac actele in aceiasi zi cu nunta,ceea ce se intampla si la noi);)

nu tb sa faci nunta mica...dar oricum va intalniti a doua zi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 15:05 
Diva

Citat:

oare ce se intampla daca nu platesc voalul si tiara?eu oricum mi-am luat deja voalul...ewra impreuna cu rochia.ce bani sa ii cer?

eu una imi voi lua singura voalul si nici nu am gandesc sa cer bani nasilor pt el...ei sa platesca taxa la biserica, lumanarile si bomboanele, care se arunca in biserica..aaaaa si palariuta care tre sa o puna a doua zi...atat ii voi lasa sa plateasca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 15:23 
Diva

Citat:

eu una imi voi lua singura voalul si nici nu am gandesc sa cer bani nasilor pt el...ei sa platesca taxa la biserica, lumanarile si bomboanele, care se arunca in biserica..aaaaa si palariuta care tre sa o puna a doua zi...atat ii voi lasa sa plateasca.

ce palarie??????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 15:47 
Diva

Citat:

ce palarie??????

palarie sau basma, cum se pune dimineata cand se dezgateste mireasa...si eu vreau palarie sau o esarfa ceva sa o pot purta...alba sa fie:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 17:28 
Diva

Citat:

wow!!!!!!ce norocosi sunteti....
dar eu prefer sa imi dea bani.

Am spus "inafara de darul in bani", stiau ca vrem o bucatarie noua. Dc as fi preferat sa-mi dea banii??? Inteleg din ce ai scris ca tu preferi sa primesti numai bani?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2007, 01:29 
Diva

Citat:

Daca asta presupune tot mobilierul si toata aparatura electrocasnica dintr-o bucatarie si pe langa asta si darul in bani, de nunta, chiar si eu zic precum si Laura:WAW!!!!:o

:) da , exact asta presupune

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 278 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]