Probabil ca fiecare dintre noi a simtit la un moment dat coltii geloziei.
Da.E imposibil sa nu fi fost vreuna din noi geloasa la un moment dat.Sau iubitii nostrii.Dar pe de alta parte,gelozia face si bine!Dar nu trebuie sa se exagereze!!
Eu am patit una.....

.Danut,la un moment dat,se cam distantase.Era foarte rece:(.Dar bine,motivul era intemeiat(lucreaza 12 ore pe zi).Si eu la munca,m-am imprietenit cu un tip.Ma intelegeam super cu el.Eram priteni buni,pana cand a luat-o el razna.Adik incepuse sa-mi faca declaratii de dragoste si sa ma invite in oras,aflase sefu,era groasa rau.Asta desi stia toata povestea mea!!!Eee,un idiot care era dus rau.Si a inceput sa ma sune si in miezul noptii.Aici a aflat Dan.Si sa vezi atunci..Dar a fost bine.M-a crezut pe mine,desi putea sa creada zvonurile.Si el atunci l-a convins pe nebun sa ma lase in pace,desi imi mai da si acum apeluri.Dar de atunci Dan s-a schimbat radical.Chiar mi-a spus intr-o zi ca asa si-a dat seama ca nu a fost destul de atent si ca ar putea sa ma piarda daca mai continua sa ma neglijeze.Stiti cat de bine e acum?E acelasi om de care m-am indragostit eu.
Asa ca totul e bine cand se termina cu bine.
Pupicei pt toata lumea