Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstii!
MesajScris: 23 Ian 2006, 02:08 
Diva

Citat:
Mai fetelor hai sa lasam superstitiile si sa ne vedem de vietile noastre, de nuntile noastre...:devil:
credeti voi ca are rost sa ne facem nunta dupa niste superstitii babesti :-`
voi ce ziceti??

Sunt de acord! Vor fi atatea de facut in ziua respectiva incat sunt sigura ca vom uita multe, multe lucruri si superstitii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 03:31 
Junior

Citat:
Aoleu Monnyca ma sperii?eu in fiecare noapte ma visez mireasa.e de rau?si aseara m-am viast dar eram suparata ca nu imi placea rochia pe care o aveam cica aveam corset verde si fusta neagra.Ce parere ai?(X)sau ma gandesc eu prea mult la ziua nuntii?:o

nu te speria! din cauza ca te preocupa asta... nu ti s-a intamplat ca in preajma examenelor sa visezi ca nu le iei? sau ceva asemanator care nu te lasa sa dormi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Ian 2006, 03:39 
Junior

mai exact cu ce se ocupa 'flower girl"? ceva de flori, asta e clar?
dar 'flower boy' nu exista? sau ceva pt baietelul nostru de 4 ani? el oricum va fi cavalerul de onoare, imbracat exact ca tati. avem de umblat sa le gasim costume crem la fel... avem si fetite de seama lui, asa ca nu va fi fara 'partenera', din contra...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2006, 18:23 
Junior

am citit undeva ca, sa crezi in superstitii e un pacat la fel de mare ca vrajitoria. si la urma urmei, daca e sa o luam asa, ce e mai pacat: sa fii superstitios sau sa te casatoresti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 00:04 
Diva

La noi "flower girl" va fi fetita nasilor nostri si are doar 5 anisori. Este o scumpete. Am sa atasez o poza cu ea la albumul personal de pe site.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 00:06 
Diva

Citat:
am citit undeva ca, sa crezi in superstitii e un pacat la fel de mare ca vrajitoria. si la urma urmei, daca e sa o luam asa, ce e mai pacat: sa fii superstitios sau sa te casatoresti?

Stiu ... si pe mine m-a certat preotul din cauza superstitiilor, spunandu-mi ca aceastea tin de partea necuratului si m-a rugat sa nu mai cred in asa ceva daca imi doresc un somn linistit. (!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2006, 09:09 
Nou Venit

Citat:
La nunta lu' vara-mea nu s-a stins nici o lumanare.Si pana la urma,la restaurant,de fica sa nu ia foc ceva,le-am stins eu si logodnicul meu(domnisoara si "flacau" de onoare).Inseamna ca vor fi omorati?K lumanarile nu s-au stins singure....(X)

Nu, inseamna ca o sa-i omorati voi pe ei(X)Serios vorbind cred ca ar trbeui sa fim mai in ton cu vremurile si sa nu ne comportam ca niste babe care cred in toate prostiile (ca asta si nu superstitiile s-ar putea sa-i inebuneasca pe iubitii nostri si sa ne trezim ca nici macar noua nu ne mai place de babaciunile care am ajuns)... De superstitii, tata crede in ele si cumva parca le verifica (aia cu intorsul din drum, de exemplu), eu nu cred si la mine nu se verifica (asa ca e autosugestia de vina). Fiti frumoase tinere si faceti la nunta cum va pofteste inima...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2006, 09:11 
Nou Venit

Citat:
E,uite ca asta chiar ma mira!:blink:.De ce biserica Casin?E chiar curios...s-a intamplat ceva acolo?(?)

nu, da e biserica "celebritatilor", si statistic vorbind in randul lor e probabil cam cel mai mare procent de divorturi (dar pe bune, ce vina are saraca biserica...) Si uite asa putem sa mai vedem cum se nasc superstitiile

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2006, 09:15 
Nou Venit

Citat:
Si inca ceva ... am auzit de curand ca este foarte bine daca poti sa ai ca domnisoara de onoare o "adevarata domnisoara" ... daca intelegeti ce vreau sa spun.
Ei acum ce ne facem? Mai gasim sau nu? :~*

da si un cavaler care sa fie cavaler, ca sa nu folosim dublu standard... probabil ca ar fi foarte bine daca si mireasa ar fi "mireasa" daca intelegeti ce vreau sa spun (ca sa citez); de gasit poate s-o gasi, vreo cumintica de prin scoala generala...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Ian 2006, 09:23 
Nou Venit

Citat:
mai exact cu ce se ocupa 'flower girl"? ceva de flori, asta e clar?
dar 'flower boy' nu exista? sau ceva pt baietelul nostru de 4 ani? el oricum va fi cavalerul de onoare, imbracat exact ca tati. avem de umblat sa le gasim costume crem la fel... avem si fetite de seama lui, asa ca nu va fi fara 'partenera', din contra...

flower girls presara floricele sau petale de floricele in fata sau spatele miresei (se poate in alte traditii unde toti invitatii stau cuminti in bancuta lor si asteapta sa apara mireasa). Oricum puteti sa-i gasiti ceva de genul asta baietelului vostru impreuna cu fetita care va fi partenera lui, ar putea sa intre ei primii in biserica inaintea perechii cu lumanare... how cute is that:cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2006, 02:57 
Diva

Citat:
O sa radeti, dar eu stiu o mireasa care la 23 de ani s-a maritat "mireasa".
Eu o admir foarte mult ca a putut.:wok:
Eram in liceu pe vremea aia si mi-am propus sa ma amrit si eu la fel, dar:~*
Asta e !

Da, si eu am o colega care merge pe 25 ani si este la fel de cuminte si foarte bisericoasa de altfel.
Asa ca ... uite ca mai exista si astfel de fete! si nu sunt la generala!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Ian 2006, 04:21 
Nou Venit

Nu stiam la care rubrica sa scriu asta, dar vreau sa va spun cate ceva, despre comportamentul la nunta.Cel putin 3 chestii pe care NU am sa le fac:sa fumez, sa stau mai mult jos, sa nu dansez.
Am fost la nunti la care mireasa fuma si arata ca naiba!!!!:wokno:apoi e frumos sa dansezi cu toata lumea daca ai timp:lol:si mai mult in "pauzele" in care lumea mai sta jos sa mai mergi sa ii mai intrebi cum se simt...alea-alea.Caci cine e in centrul atentie toata nunta?unde e mireasa?ce face mireasa? mireasa...offf:DCaci mirele....nu e atat de "important".:paaa....Si fara mestecat de guma ca se vede oribil si in realitate si pe caseta!!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 01:22 
Diva

Citat:
Nu stiam la care rubrica sa scriu asta, dar vreau sa va spun cate ceva, despre comportamentul la nunta.Cel putin 3 chestii pe care NU am sa le fac:sa fumez, sa stau mai mult jos, sa nu dansez.
Am fost la nunti la care mireasa fuma si arata ca naiba!!!!:wokno:apoi e frumos sa dansezi cu toata lumea daca ai timp:lol:si mai mult in "pauzele" in care lumea mai sta jos sa mai mergi sa ii mai intrebi cum se simt...alea-alea.Caci cine e in centrul atentie toata nunta?unde e mireasa?ce face mireasa? mireasa...offf:DCaci mirele....nu e atat de "important".:paaa....Si fara mestecat de guma ca se vede oribil si in realitate si pe caseta!!!;)

Bine ca nu fumam nici unul dintre noi ... iar de dansat nici nu se pune problema ... intotdeuna am fost cei mai dansareti din grupurile noastre de prieteni.
De bagat invitatii in seama ... o sa fim si noi si parintii, asa ca nu cred ca se va simti cineva neglijat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 10:36 
Veteran

Citat:
Aoleu Monnyca ma sperii?eu in fiecare noapte ma visez mireasa.e de rau?si aseara m-am viast dar eram suparata ca nu imi placea rochia pe care o aveam cica aveam corset verde si fusta neagra.Ce parere ai?(X)sau ma gandesc eu prea mult la ziua nuntii?:o

Relaxeaza-te un pic si nu vei mai visa tampenii.Apropo,cica dak visezi ceva,in viata reala se intampla pe dos.....deci vei avea o rochie superba!!!:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 10:38 
Veteran

Citat:

oricum este exagerat..:wacko:

gaby

Hehehe.....eu nu le mai iau asa de tragic!Ma gandesc simplu:d-ra,adica fata si nu d-or,adik baiat.Pt mine nu conteaza decat sa nu fie maritata.Eu cand am fost d-ra de onoare locuiam cu viitorul de un an jumate!Asa,si?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 10:39 
Veteran

Eu m-am hotarat:d-ra de onoare imi va fi cea mai buna prietena(desi ea locuieste cu iubitul ei si nici la propriu nu mai e).E prietena mea si vreau sa-mi fie cat mai aproape....

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]