Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 19 Mai 2007, 16:15 
Nou Venit

La noi traditia spune ca ginerele cumpara rochia de mireasa asa ca oricum ma vade imbracata cu ea atunci cand o probez. Credeam ca aceasta traditie care spune ca ginerele nu trebuie sa vada rochia de mireasa este valabila doar la americani Se pare ca m-am inselat amarnic :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 16:52 
Diva

Citat:
La noi traditia spune ca ginerele cumpara rochia de mireasa asa ca oricum ma vade imbracata cu ea atunci cand o probez. Credeam ca aceasta traditie care spune ca ginerele nu trebuie sa vada rochia de mireasa este valabila doar la americani Se pare ca m-am inselat amarnic :nblink:

nu e doar la americani e si la noi, numai ca eu nu am idee ce inseamna...adica ce se intampla daca te vede:D
si la noi e o traditie prin care se spune ca mirele ia rochia miresei si mireasa costumul mirelui...cel putin asa stiu ca au facut parintii mei...numai ca tata nu a vazut ce rochie si-a luat mama, adica ce rochie si-a cusut:nwink: insa noi nu facem asa fiecare isi ia ce are nevoie...eu rochia el costumul:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 17:23 
Diva

Citat:

superstitia nu e ca nu te mai mariti...:zoombie::unsure:O:)

Dar......?????????????????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2007, 17:24 
Nou Venit

Citat:

nu e doar la americani e si la noi, numai ca eu nu am idee ce inseamna...adica ce se intampla daca te vede:D
si la noi e o traditie prin care se spune ca mirele ia rochia miresei si mireasa costumul mirelui...cel putin asa stiu ca au facut parintii mei...numai ca tata nu a vazut ce rochie si-a luat mama, adica ce rochie si-a cusut:nwink: insa noi nu facem asa fiecare isi ia ce are nevoie...eu rochia el costumul:nwink:

Eu sunt mai norocoasa El imi ia rochia , el isi ia costumul eu ii cumpar doar camasa de ginere ;)
In legatura cu superstitia cu vazutul rochiei nu stiu ce se poate intampla Oricum eu nu sunt prea superstitioasa si asa ca nu ma intereseaza prea tare Dar e bine de stiut totusi :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2007, 03:19 
Diva

Citat:

care este exagerarea?(?)

sa nu te vada imbracatain rochia de mireasa inteleg...dar in costumasul de la cununie...(?)(?)nu inteleg unde e surpriza?e doar un costumas.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2007, 03:27 
Diva

Citat:

Dar......?????????????????

Daca mirele vede rochia de mireasa inainte de a intra in biserica, casnicia va fi nefericita.Aceasta este sperstitia....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2007, 03:31 
Diva

Citat:
Daca mirele vede rochia de mireasa inainte de a intra in biserica, casnicia va fi nefericita.Aceasta este sperstitia....

Asta e valabil pt toate cele care cred in superstitii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2007, 03:36 
Diva

Citat:

Asta e valabil pt toate cele care cred in superstitii

Ai perfecta dreptate.Eu doar ti-am spus

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2007, 19:21 
Veteran

Citat:
Eu sunt mai norocoasa El imi ia rochia , el isi ia costumul eu ii cumpar doar camasa de ginere ;)
In legatura cu superstitia cu vazutul rochiei nu stiu ce se poate intampla Oricum eu nu sunt prea superstitioasa si asa ca nu ma intereseaza prea tare Dar e bine de stiut totusi :nwink:

noi avem veniturile 'la comun'...nu exista banii lui sau banii mei ci banii nostrii...asa ca noi ne luam din banii nostrii si rochia si costumul si mergem si impreuna sa le cumparam...eu am o alta parere despre aceste superstitii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2007, 21:59 
Diva

Citat:

noi avem veniturile 'la comun'...nu exista banii lui sau banii mei ci banii nostrii...asa ca noi ne luam din banii nostrii si rochia si costumul si mergem si impreuna sa le cumparam...eu am o alta parere despre aceste superstitii

Bv si la noi a fost la fel:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 00:05 
Diva

Citat:

Am impresia ca asta-i o traditie, superstitie importata de pe la americani.
Nu cred ca fericirea unui cuplu sta in a vedea sau nu mirele, rochia de mireasa inainte de nunta.
Eu va spun ca am probat rochia de fata cu sotul meu si am si cumparat-o.Apoi am probat-o si acasa de fata cu el.Si uite ca suntem tot impreuna si implinim in curand 15 ani de casnicie ceea ce va doresc si voua.Ca vrei sa-i faci o surpriza si nu vrei sa te vada este cu totul altceva.:nwink:

pai la mine despre asta e vorba...eu nici macar nu stiam ce inseamna daca iti vede rochita si oricum nu sunt o fire supersitioasa...vreau sa il surprind placut:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 16:23 
Diva

Al meu nu o sa vada nimic..Nici rochie, nici pantofi, nici voal si de ma supar tare nici pe mine cu trei zile inainte de nunta.. :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 17:27 
Diva

Citat:
Al meu nu o sa vada nimic..Nici rochie, nici pantofi, nici voal si de ma supar tare nici pe mine cu trei zile inainte de nunta.. :-`

:nlol::nlol::nlol: pe mine sigur ma va vedea cu 3 zile inainte deoarece vom merge impreuna pt ultimele pregatiri la restaurant, biserica, decoratiuni etc...insa in ceea ce priveste restul elementelor enumerate de tine la fel si la mine si posibil, doar ca este cam mica posibilitatea, sa nu vada cocardele:nwink:, asta daca le voi lua doar eu singura:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 03:55 
Diva

Citat:

eu cred ca imi va v edea pantofii.in rest....nu-i arat nimic...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 18:52 
Diva

Citat:

Eu mi-am luar rochita pe care bineinteles nu a vazut-o deloooc. Este bine pitita la o prietena de-a mea acasa;:D. Dar cred ca pe celelalte o sa le vada; nu are cum atata timp cat locuim impreuna...:-`

:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 16:02 
Diva

Fetelor mi-am gasit rochia ,dar ma gandeam ca baga al meu divortu pana la nunta daca ii spun pretu:devil:.. 2100 euro:njump: Dar el saracu, pupel mama:kiss: zice pai daca aia o vrei o luam:kiss::love: E dar nici eu nu-s char nebuna sa dau atatia bani pe ea asa ca mi-am luat gandu de la ea si astept sa vin in tara..:,

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]