Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 01:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Diete!
MesajScris: 25 Ian 2006, 23:38 
Veteran

Citat:

perfect de acord cu tine. mie mi se pare ca se face mult prea mult caz de nunta... e un eveniment foarte important, recunosc, dar tocmai din cauza agitatiei foarte multe dintre noi rateaza semnificatia ei... eu nu prea inteleg ce inseamna acest "sa iasa bine". normal ca iese bine.

exact..te agiti vreo 6luni,nici nu-ti dai seama cand trece nunta si dupa stai sa te intrebi pt ce ca oricum ai fost prea stresata in ziua resp sa te mai simti bine,sa te distrezi..important e -sa iasa bine- pt tine,ca de restu nu conteaza asa mult,doar e nunta ta,nu a lor..:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 13:54 
Junior

eu tot nu pot sa stau linistita si mereu sunt cu gandul la nunta. oricum mai e pana in mai... acum ii zic sotului meu ca daca imi iau eu rochia si ei (el si baietelul nostru) vestimentatiile, o sa ma linistesc. si el rade de mine si zice ca dupa aia o sa gasesc alt motiv... si asta cam asa e... in legatura cu dietele 'fulger', prin infometare, cu care eu oricum nu sunt de acord: nu stiu daca va mai amintiti unul din filmuletele lui benny hill in care el s-a insurat cu o fata timida, finuta, care abia ciugulea ceva, iar la nunta a mancat pana s-a umflat, de se facuse cat un munte... putin exagerat... dar asa ca idee...:wacko: succes si nu mai fiti asa de nervoase. sunt si rochiide mireasa pt persoanele mai plinute care te fac sa arati bine... %%- si oricum toate miresele sunt frumoase... acum, de ce sa mint, mi-ar surade si mie sa mai slabesc vreo 3-4 kg pana la nunta: la 1,68m am 61 kg...om vedea...si daca nu, asta e...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 14:31 
Diva

Mai fetelor...da' ce D-zeu mancati de va umflati asa???...Ma disperati cu toate ideile astea " vreau sa slabesc..", " daca nuo sa ma mai incapa rochia ??" " ce ma fac??" , "diete....diete...diete " ....Opriti-va...(X)(X)(X) Eu incerc de la 15 ani sa ma ingras si nu imi iese....am 24 de ani, 1,70 si numai 47 de kg. Mananc paste....mananc seara...dupa 10, mananc orice, oricat...nimik ,...nici un efect. Din fericire...voi daca v-ati abtine putin, ati putea ajunge la dimensiuni optime. Eu, insa nu pot face nimik. Daca as pune macar 4 kg pe mine as fi ok. Insa imi ia 2 luni sa pun 1 kg, si in o sapt il dau jos. :( :(:( Anorexica nu sunt..cred ca am un metabolism ciudat si arderi interne exagerat de mari.:( Multumiti-va cu ce aveti.:p:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2006, 19:37 
Diva

Citat:
o sa te intrebi care este imaginea ideala si cine o hotaraste, ei bine ea este o proiectare a formelor unor fotomodele in mintea noastra, nu conteaza cat de adevarata este sau nu. (1,70-- 90/60/90 si bine dotata) Multe nu sunt atat de inalte, multe nu au asa forme, dar multe ar face orice ca sa arate asa.
:lips:
gaby

Pentru 90/60/90 poti lupta si cu putin sport schiar poti reusi, insa pentru 1.70m ... foarte greu daca nu este ereditar.
Phiu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 02:04 
Veteran

Citat:
Fetelor, e chiar atat de grav??? Chiar trebuie sa tinem atata regim pentru nunta? Nu ar fi mai bine sa ramanem cat mai naturale?

Pai eu am o burta.......m-am imbracat in rochia cumnata-mii si par o femeie gravida in 4 luni(X)(X)(X)(X)(X)Arata bine?Eu nu cred!!!Bine,acum,nici sa dai in alte alea sa fie o nunta neterminata si o internare.Ca stressul e mare atunci.Daca il suplimentezi si cu o carenta de ceva de la nehalire......s-a dus nunta pt care te-ai dat de ceasul mortii(la propriu).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 02:07 
Veteran

Citat:

Imi povestea o colega despre o nunta unde a fost ea si mireasa tinuse regim inainte de nunta. A fost asa de slabita de regim si de tot stresul de dinainte de nunta, incat in biserica i s-a facut rau. Si toata nunta nu a fost buna de nimic a stat mai mult intr-o camera de la hotel, intinsa in pat.
Asa ca aveti grija si tineti cont ca inainte de nunta mai intervine si stres si multa agitatie si oricum dam jos cateva kg.(!)
nu vad unde e stresul..e doar o nunta..sincer..

Doar o nunta?Pai ce....tu ai de gand sa faci mai multe?!?!?!?Ca e doar o singura data.De ce sa te multumesti cu ce-o iesi?Asta e un fel de "Sa fie cum o fi numai sa fie".Nu!Trebuie sa fie perfect pe calapodul sufletului tau.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 02:09 
Veteran

Citat:
adica nu vad de ce atata agitatie pt o zi..care oricum va trece foarte repede..tocmai de asta ne rezervam nunta din timp,sa se faca toate in liniste..parerea mea..

Poate!!!M-am mai gandit si intr-un fel ai dreptate!Asa ar trebui....dar sa recunoastem.....STRESS=EMOTII.De fapt e emotie,nu stress.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 13:51 
Diva

Citat:
Pai eu am o burta.......m-am imbracat in rochia cumnata-mii si par o femeie gravida in 4 luni(X)(X)(X)(X)(X)Arata bine?Eu nu cred!!!Bine,acum,nici sa dai in alte alea sa fie o nunta neterminata si o internare.Ca stressul e mare atunci.Daca il suplimentezi si cu o carenta de ceva de la nehalire......s-a dus nunta pt care te-ai dat de ceasul mortii(la propriu).

Ideal ar fi sa te apuci de regim acum, slabesti cat consideri ca este nevoie si apoi toata munca va consta doar in a incerca sa te menti.
Oricum infometarea nu este o varianta ... cel mai bine ar fi sa te gandesti la un meniu hipocaloric asociat obligatoriu cu un program din sport.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Ian 2006, 16:50 
Veteran

Citat:
Doar o nunta?Pai ce....tu ai de gand sa faci mai multe?!?!?!?Ca e doar o singura data.De ce sa te multumesti cu ce-o iesi?Asta e un fel de "Sa fie cum o fi numai sa fie".Nu!Trebuie sa fie perfect pe calapodul sufletului tau.

n-am de gand sa fac mai multe,dar nu se stie niciodata.asta nu inseamna ca ma multumesc cu -ce ar putea iesi- dar nici nu ma agit in halul asta.nu e obligatoriu ca daca nu te agiti inseamna ca nu-ti pasa.pur si simplu e mai bine sa le faci cu,calm..relaxata..linistita..:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2006, 16:02 
Veteran

Citat:
Mai fetelor...da' ce D-zeu mancati de va umflati asa???...Ma disperati cu toate ideile astea " vreau sa slabesc..", " daca nuo sa ma mai incapa rochia ??" " ce ma fac??" , "diete....diete...diete " ....Opriti-va...(X)(X)(X) Eu incerc de la 15 ani sa ma ingras si nu imi iese....am 24 de ani, 1,70 si numai 47 de kg. Mananc paste....mananc seara...dupa 10, mananc orice, oricat...nimik ,...nici un efect. Din fericire...voi daca v-ati abtine putin, ati putea ajunge la dimensiuni optime. Eu, insa nu pot face nimik. Daca as pune macar 4 kg pe mine as fi ok. Insa imi ia 2 luni sa pun 1 kg, si in o sapt il dau jos. :( :(:( Anorexica nu sunt..cred ca am un metabolism ciudat si arderi interne exagerat de mari.:( Multumiti-va cu ce aveti.:p:wacko:

Daaaaa,usor de zis.Si eu eram slaba si mi se facea rau in somn si pe strada,etc....Apoi a inceput.Intr-o zi nasoala(ca asa a fost)am inceput sa ma ingras!!!Ma cantaream in fiecare zi si am pus 10 kile intr-o luna...nu ar fi bine sa ma multumesc cu ce am....imi aduc aminte de vremea in care eram slaba si imi vine sa plang.Am 1/71 si 79kg.Mentionez ca in perioada in care m-am ingrasat mancam numai 2 felii de paine pe zi,eram vegetariana si faceam masaj anticelulitic.Maseoza mea innebunise.In fiecare zi mai puneam ceva pe mine si era prima care vedea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2006, 16:05 
Veteran

Citat:
Ideal ar fi sa te apuci de regim acum, slabesti cat consideri ca este nevoie si apoi toata munca va consta doar in a incerca sa te menti.
Oricum infometarea nu este o varianta ... cel mai bine ar fi sa te gandesti la un meniu hipocaloric asociat obligatoriu cu un program din sport.

De sport m-am apucat intr-un final.Fitness si body-building.Dar cu dieta....nu stiu.Ma gandeam sa ma transf in vegetariana,ceaiuri pt slabit si sport si poate merge......:wacko:(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2006, 18:45 
Diva

Citat:
Daaaaa,usor de zis.Si eu eram slaba si mi se facea rau in somn si pe strada,etc....Apoi a inceput.Intr-o zi nasoala(ca asa a fost)am inceput sa ma ingras!!!Ma cantaream in fiecare zi si am pus 10 kile intr-o luna...nu ar fi bine sa ma multumesc cu ce am....imi aduc aminte de vremea in care eram slaba si imi vine sa plang.Am 1/71 si 79kg.Mentionez ca in perioada in care m-am ingrasat mancam numai 2 felii de paine pe zi,eram vegetariana si faceam masaj anticelulitic.Maseoza mea innebunise.In fiecare zi mai puneam ceva pe mine si era prima care vedea.

Deci ...e ceva cu metabolismul asta........fir-ar el sa fie):():(:(Daca u spui ca nu mancai mare lucru inseamna ca asa e.....eu mananc si nimik.:((:(( Cred ca o sa incep si eu sa halesc seara spaghete ( pe la 7-8 PM asa....)...poate poate!Stiti care e faza si mai nasoala?? Ca totul se pune pe fund .......nicidecum unde as vrea eu ( de ex pe sani...sau...picioare :D) Oricum va fi cumm va vrea D-zeu :(( Wish u all %%-%%-%%- la diete !!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2006, 23:36 
Veteran

Citat:

Deci ...e ceva cu metabolismul asta........fir-ar el sa fie):():(:(Daca u spui ca nu mancai mare lucru inseamna ca asa e.....eu mananc si nimik.:((:(( Cred ca o sa incep si eu sa halesc seara spaghete ( pe la 7-8 PM asa....)...poate poate!Stiti care e faza si mai nasoala?? Ca totul se pune pe fund .......nicidecum unde as vrea eu ( de ex pe sani...sau...picioare :D) Oricum va fi cumm va vrea D-zeu :(( Wish u all %%-%%-%%- la diete !!

sanii cresc foarte frumos cu ajutorul anticonceptionalelor..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2006, 14:59 
Diva

Citat:

Si eu am constatat asta.:wok:

Really??........si fundul ce parerea are?? Cam tot aceeasi...:p Am luat anticonceptionale....si singurul lucru pe care l-au facut a fost sa-mi dea metabolismul si ceasul biologic peste cap. :ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2006, 19:00 
Veteran

Citat:

Really??........si fundul ce parerea are?? Cam tot aceeasi...:p Am luat anticonceptionale....si singurul lucru pe care l-au facut a fost sa-mi dea metabolismul si ceasul biologic peste cap. :ermm:

aici ai dreptate,era vb numai de sani,ca-n rest..mie dupa 10luni mi-au dat si mama metabolismului de orice as face nu mai pot slabi..si de abia ma ating de mancare..eu fiind de felul meu o pers slaba..toti se mira ca ce m-am mai ingrasat si ma oftic maxim..concluzia:anticonceptionalele au si parti bune dar si PARTI PROASTE..aveti grija..:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]