Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:34

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstii!
MesajScris: 30 Ian 2006, 10:42 
Veteran

Citat:

Eu le-am dat titulatura de "flower girls" celor doua verisoare ale noastre (una a mea si una a lui) care vor pune flori in piept invitatilor.

Flower girl la mine va fi nepoata-mea care va fi si d-ra de onoare.Dar nu va pune flori in piept(are 2 ani si nu cred ca e prudent)ci va imprastia petale de flori pe jos peste tot(biserica,primarie,aks,restaurant).Si asa ii place sa faca mizerie si sa imprastie chestii.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 19:31 
Diva

Citat:
Eu m-am hotarat:d-ra de onoare imi va fi cea mai buna prietena(desi ea locuieste cu iubitul ei si nici la propriu nu mai e).E prietena mea si vreau sa-mi fie cat mai aproape....

Ca...tot am stabilit cine va fi D-rul si cine va fi D-ra...s-a gandit cineva la vreun baietel dragutz care sa intre in biserica cu o pernutza ( asortata cu rochia miresei )in brate pe care sa se afle verighetele?? ..Ei bine...eu am gasit raspunsul...e baiatul nasilor...e scumpel si binecrescut....si sunt sigura ca va arata superb!! Am mai auzit tampenii de genul...sa nu fie d-soara de onoare cineva din familie ca vor fi 10000000...........de ani de ghinion...sau alte tampenii de gen. Bla bla bla....:x....;):x;):lol: Astept raspunsuri pe tema asta!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2006, 21:17 
Diva

Citat:
...s-a gandit cineva la vreun baietel dragutz care sa intre in biserica cu o pernutza ( asortata cu rochia miresei )in brate pe care sa se afle verighetele??..

Trebuie musai sa fie baietel??? Noi ne-am programat sa faca asta fata nasilor nostri ca este cea mai mica; de baietel nu stiu daca vom gasi pe cineva (micut).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2006, 22:22 
Diva

Citat:

sa nu fie d-soara de onoare cineva din familie ca vor fi 10000000...........de ani de ghinion...sau alte tampenii de gen. Bla bla bla....:x....;):x;):lol: Astept raspunsuri pe tema asta!!!

Domnisoarele mele sunt cele 2 surori ale mele..una de 20 de ani si cealalta de 17...deci foarte din familie...nu m-am gandit nici o clipa sa aleg pe altcineva.
Si tot ele o sa intre inaintea mea in biresica cu 2 cosulete cu petale pe care o sa le imprastie...n-avem nici un copil mic in familie...si ce-are? nu cred in superstitii decat daca-mi convine mie sa cred :), adica daca am vreun avantaj din asta :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2006, 13:29 
Diva

Citat:

Domnisoarele mele sunt cele 2 surori ale mele..una de 20 de ani si cealalta de 17...deci foarte din familie...nu m-am gandit nici o clipa sa aleg pe altcineva.
Si tot ele o sa intre inaintea mea in biresica cu 2 cosulete cu petale pe care o sa le imprastie...n-avem nici un copil mic in familie...si ce-are? nu cred in superstitii decat daca-mi convine mie sa cred :), adica daca am vreun avantaj din asta :p

Foarte bine....am mai auzit zilele astea o tampenie care.......:ermm::x:ermm::x ma scarbit....eu mi-am ales o tema pentru nunta...o anume culoare , precum si o floare....care intamplator...este cala. Si dupa ce am cautat invitatii cu.... cale, diverse accesorii cu .........cale,cum ar fi jarteaua:back:, cocardele, paharele pt. miri, etc,etc....aflu acum ca aceasta floricica aduce ghinion. Si toti cei din jur ......." :unsure::unsure: Vaaaaaiiiii ....cala....e floarea mortilor,.....vaaaaiiiii...alege-ti altceva.....bla bla bla :x........Nici nu stiu ce sa mai fac. Cred ca o sa ma incapatanez si pana la urma cala va ramane (!)(!)laitmotivul nuntii mele. O sa fac si buchetul de mireasa tot cu ....cale ....sa moara de ciuda superstitiosii.;);):mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Feb 2006, 22:43 
Diva

Citat:

Cred ca o sa ma incapatanez si pana la urma cala va ramane (!)(!)laitmotivul nuntii mele. O sa fac si buchetul de mireasa tot cu ....cale ....sa moara de ciuda superstitiosii.;);):mellow:

bravo...asa sa faci...daca asta iti doresti...alege calele...sunt flori superbe.
dar daca ai cumva vreo indoiala, daca nu esti sigura ca superstitiile nu te afecteaza...trebuie sa te gandesti bine.cel mai mult conteaza sa fi sigura de ceea ce iti doresti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2006, 04:06 
Diva

Am gasit in Mireasa:
Se spune despre superstitii ca dau impresia ca putem controla destinul si ca nu fac apel la ratiune.
Honore de Balzac spunea ca "un om nu e pe deplin nefericit daca e superstitios, caci superstitia aduce speranta".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 19:40 
Diva

Nimik nou pe aici???

Va mai dau eu niste teme de gandire ,...:wacko: ...tot felul de chestii mai mult sau mai putin tampite :

...cel care este asezat la coltul unei mese, nu se va casatori.
...cel care este maturat din greseala nu se va mai casatori.
...daca treci peste gunoiul strans dupa maturat, nu te mai insori.
...cel care scutura fata de masa dupa apusul soarelui, va ram

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 00:10 
Veteran

Citat:
[Posted by GinaAngelina

...mireasa nu trebuie sa probeze voalul cat timp este imbracata in rochie de mireasa.

:wacko:
si daca n-am stiut .... se mai pune? :D....
pai..cum altfel, sa-ti dai seama ca se potrivesc una cu alta, si-ti stau bine,...daca nu probandu-le imrpeuna???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 13:35 
Diva

Citat:
:wacko:
si daca n-am stiut .... se mai pune? :D....
pai..cum altfel, sa-ti dai seama ca se potrivesc una cu alta, si-ti stau bine,...daca nu probandu-le imrpeuna???

stai linistita...superstitiile au valoare doar daca crezi in ele...si n-are rost sa te impiedici de asta acum...sa te gandesti ca cine stie ce ti se poate intampla pt ca le-ai probat impreuna...e o prostie...se spune ca omul, daca n-are motive...si le cauta...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 13:43 
Diva

Citat:

stai linistita...superstitiile au valoare doar daca crezi in ele...si n-are rost sa te impiedici de asta acum...sa te gandesti ca cine stie ce ti se poate intampla pt ca le-ai probat impreuna...e o prostie...se spune ca omul, daca n-are motive...si le cauta...:)

Asa si este...eu am postat chestiile alea acolo...nu ca sa tineti cont de ele..:love: ci ca sa vedeti ce tampenii au creat oamenii de-a lungul timpului, cred eu din plictiseala(})...si ca sa ne strice noua acum buna dispozitie. ):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Feb 2006, 14:50 
Diva

Citat:
Nici eu nu vreau sa prea cred in superstitii, dar uneori ma ia valul...si pe urma mai ia rasul. Spre exemplu, se zice ca nu e bine sa faci nunta in luna fara R. Nu stiu care e explicatia. Noi ne-am dorit nunta in iunie, dar din motive financiare facem in septembrie. Cand au auzit cunoscutii, o parte din ei, ca vrem in iunie, au si bagat la inaintare faza cu luna cu R. Daca am fi avut bani, SIGUR nunta noastra era pe 3 iunie! Dar......asa a fost sa fie! Deci nicicum nu ma luam dupa superstitii. Ei, :p, ca sa vedeti ca omul tot mai are scapari, cand am mers duminica sa dam avans la biserica si sa stabilim data, in fata masinii ne-a trecut calea o pisica neagra! Eu disperata: opreste sa treaca altu! Din instinct, al meu viitor sot a incetinit, dupa care ne-a luat rasul si am trecut. Speram totusi ca pisica aia sa ne poarte noroc, nu de alta dar am fost draguti cu ea si am lasat-o in viata :D!

Stai linistita ...ca sunt toate numai povesti...eu chiar am avut o pisicutza neagra..si nu mi s-a intamplat nimik...era o scumpik si o dulce..si chiar ma iubea, se simtea lucrul acesta. (!) Nu are rost sa te iei dupa tot felul de pareri neavizate.:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 223 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]