Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 24 Mai 2007, 21:31 
Nou Venit

eu am fost cu o prietena sa imi cumpar rochia , in primul rand trebuie sa iti palca tie si apoi la restul , eu nu am inrebato nici pe mama nici pe soacra ,orcum ele inca nu au vazut rochia:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 21:37 
Nou Venit

sa stiti ca pe mine ma ajutat foarte mult prietena cu care am fost sa imi cumpar rochia, rochia care mi-am cumparato ia placut ei foarte mult si am zis" hai so o probez si aia" si va spun fetelor forte bine am facut este o rochie superba,cel putin asa au zis toate domnele de acolo de la magazin:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 01:41 
Senior

eu inca nu mi-am luat rochia de mireasa dar am vb deja ptr rochie si trebuie sa merg sa fac comanda cu 3 saptamani inainte de nunta.si o sa trebuiasca sa merg cu mama mea ptr k ea este mai pretentioasa si daca imi iau singura rochiafara ea cred k se enerveaza extrem de tare.:ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 03:29 
Diva

Citat:
eu inca nu mi-am luat rochia de mireasa dar am vb deja ptr rochie si trebuie sa merg sa fac comanda cu 3 saptamani inainte de nunta.si o sa trebuiasca sa merg cu mama mea ptr k ea este mai pretentioasa si daca imi iau singura rochiafara ea cred k se enerveaza extrem de tare.:ncouple:

si eu voi merge cu mama sa imi aleg rochita, pt ca ea are un simt critic foarte bine dezvoltat si observa fiecare amanunt...si daca nu imi sta bine cu ceva imi zice, chiar daca eu mor dupa acel lucru:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 12:29 
Veteran

Citat:
Al meu nu o sa vada nimic..Nici rochie, nici pantofi, nici voal si de ma supar tare nici pe mine cu trei zile inainte de nunta.. :-`

super tare!!! si eu am fost la mama cu vreo 2 zile inainte, ca noi stateam deja impreuna...
eu nu am tinut cont de superstitii sau alte chestii, dar asa am avut in cap sa nu ma vada nimeni pana in ziua nuntii..si toti erau fericiti cand m-au vazut si le-a placut rochita si eu mi-am platit . nu mirele, soacra..sau mai stiu eu cine...asa am ales ce am vrut si la ce pret am vrut;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 17:12 
Nou Venit

nici sotul meu nu a vazuto dar el ii mai curios din fire tot timpul imi zice sa fac poze cu rochi sa o vada , dar o sa mai aiba rabdare ca orcum nu imi aduc rochia acasa am lasato la magazin , este voluminoasa si nu prae am unde sa o pun:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 17:18 
Veteran

Citat:

:napplause:Stii ca am numai cuvinte de lauda la adresa ta.Dar cum ai facut cu copilasii aia de i-ai imbracat pe toti la fel?Ati inchiriat de la vre-un magazin imbracamintea sau ati cusut atatea rochite si costumase pt.baietei?Ca vad ca sunt toate la fel ca model si le vin turnate.:unsure:

multumesc mult...am facut nunta pe care am visat-o, nu am renuntat la nici un moft, si poate am avut si un pic de noroc...toate rochitele sunt facute de familia mea(si au fost 5 fetite si 2 baietii)...mai exact tata care lucreaza in domeniu a facut si fete de masa si rochite si esarfe la scaune...o investitie mare...dar a super meritat...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 19:52 
Nou Venit

ii fosrte bine cand pot sa te ajute parinti ,dar in unele cazuri trebuie sa ne descurcam singuri si ii un pic mai dificil :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 21:19 
Diva

Citat:

super tare!!! si eu am fost la mama cu vreo 2 zile inainte, ca noi stateam deja impreuna...
eu nu am tinut cont de superstitii sau alte chestii, dar asa am avut in cap sa nu ma vada nimeni pana in ziua nuntii..si toti erau fericiti cand m-au vazut si le-a placut rochita si eu mi-am platit . nu mirele, soacra..sau mai stiu eu cine...asa am ales ce am vrut si la ce pret am vrut;)

Si eu tot singura o sa mi-o cumpar dar mi-o plateste el, ca am avut ceva discuti si asa ca m-am suparat si am zis ca nu are decat sa imi cumpere el rochia ca altfel nu stia ca se insoara:devil: Si iti dai seama ca prima rochie care mi-a placut a fost peste2000 euro doar asa ca sa il fac sa ii bata putin inima.. Era superba rochia dar nici eu nu-s chiar asa nebuna sa dau atatia bani pe ea..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2007, 00:22 
Nou Venit

[quotpoi noi meritam si mai mult acum lasam la aprecierea sotilor:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Mai 2007, 17:12 
Nou Venit

nu mai zice nimeni mimica pe aici:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2007, 19:58 
Nou Venit

observ ca in curand ve fi miresuca sa ai fericire si casa de piatra si sa te bucuri de rochiuta ta superba de miresuca:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2007, 21:40 
Diva

Citat:
ba da spun eu...;):p;)am o rochie de mireasa superba cu o trena de 3 metrii si sunt super incantata...pur si simplu o ador,desi din cauza stresului uneori fac crize si spun ca aia nu imi place aia nu imi place,dar cand sunt calma si ok pur si simplu sunt indragostita de rochitza mea de mireasa

felicitari ca ti-ai gasit o rochita pe care sa o indragesti mult...sper sa gasesc si eu:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2007, 23:25 
Diva

Citat:
ba da spun eu...;):p;)am o rochie de mireasa superba cu o trena de 3 metrii si sunt super incantata...

Asteptam pozicii:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iun 2007, 13:48 
Veteran

Citat:
observ ca in curand ve fi miresuca sa ai fericire si casa de piatra si sa te bucuri de rochiuta ta superba de miresuca:D:p

Off topic: (intreabare retorica) De ce pe site-ul asta se vorbeste numai in diminutive: miresica, miresuca, graviduta, rochita, rochitica...? :x Dulceag rau... Parca minimalizeaza importanta cuvintelor mama...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]