Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 185 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cui ii e rusine ca e roman?
MesajScris: 25 Mai 2007, 02:22 
Diva

iaca ce am gasit pe site-ul protv la comentarii postat de cineva din diaspora romaneasca...pe mine m-a amuzat da ii cam dau dreptate la om...
"Navigind prin site-uri de internet romanesti cu stiri am realizat ca in momentul de fata, ceam mai importanta stire din tara este cea cu Basescu confiscind telefonul unei jurnaliste.Bravo!!!S unteti cea mai tare presa din lume.Alte stiri nu aveti mai importante decit cu duduia care a ramas fara telefon pentru ca punea intrebari idioate.Asta numiti voi jurnalism?Ce a facut ea a fost munca de paparazzi nu de jurnalist.Noi avem presa?Libera?Poate daca Basescu intra la toaleta mergea si ea dupa el sa inregistreze poata poate da basescu vreun pir

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 15:06 
Diva

Citat:
iaca ce am gasit pe site-ul protv la comentarii postat de cineva din diaspora romaneasca...pe mine m-a amuzat da ii cam dau dreptate la om...
"Navigind prin site-uri de internet romanesti cu stiri am realizat ca in momentul de fata, ceam mai importanta stire din tara este cea cu Basescu confiscind telefonul unei jurnaliste.Bravo!!!S unteti cea mai tare presa din lume.Alte stiri nu aveti mai importante decit cu duduia care a ramas fara telefon pentru ca punea intrebari idioate.Asta numiti voi jurnalism?Ce a facut ea a fost munca de paparazzi nu de jurnalist.Noi avem presa?Libera?Poate daca Basescu intra la toaleta mergea si ea dupa el sa inregistreze poata poate da basescu vreun pir

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 15:13 
Diva

Citat:

adevarat tot ce a zis omul asta..avem probleme mult mai grave in tara si noua ne arde de ce a mai facu Base...ca i-a zburat suvita in nu stiu ce parte, ca a vorbit urat cu o "jurnalista"...parerea mea e ca fata respectiva si-a cautat-o cu lumnarea...totusi si Base e vinovat, pt ca fiind un om politic, trebuia sa fie diplomat si sa se abtina de la anumite comentarii si totul era ok, dar asta e, la un moment dat isi mai iese si omul din fire:nwink:

apropos de rusine...sunt multe lucruri de care imi e rusine ca sunt romanca, dar si foarte multe de care sunt mandra ca sunt romanca si mai ales bucovineanca...oricum nu am chef sa le enumar pe niciunele, dar atat pot zice...fiecare padure cu uscaturile ei...si in alte state, mai mari, mai bine vazute ca noi se intampla tot felul de chestii urate si nu e totul asa roz cum pare, dar ei totusi sunt patrioti si isi iubesc tara, noi de ce nu ne-am iubi tara, asa cum e ea, ca pana la urma noi face tara! noi reprezentam tara!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 15:52 
Diva

Citat:

apropos de rusine...sunt multe lucruri de care imi e rusine ca sunt romanca, dar si foarte multe de care sunt mandra ca sunt romanca si mai ales bucovineanca...oricum nu am chef sa le enumar pe niciunele, dar atat pot zice...fiecare padure cu uscaturile ei...si in alte state, mai mari, mai bine vazute ca noi se intampla tot felul de chestii urate si nu e totul asa roz cum pare, dar ei totusi sunt patrioti si isi iubesc tara, noi de ce nu ne-am iubi tara, asa cum e ea, ca pana la urma noi face tara! noi reprezentam tara!:nwink:

e o diferenta intre a-ti iubi tara si a-ti iubi semenii!:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 17:40 
Diva

Citat:

e o diferenta intre a-ti iubi tara si a-ti iubi semenii!:x

tara nu este facuta din semenii nostri, din noi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2007, 02:39 
Diva

Citat:
Pana la votul uninominal: interesele de partid...

Vorba aia va fi valabila dupa votul uninominal.

Scuzati optimismul; eu uneori chiar cred ca intr-o buna zi lucrurile vor sta in Romania asa cum trebuie. Si dupa ultima verificare am IQ peste 80...:-`

si eu sunt optimista si cred ca va fi bine in Romania, candva!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2007, 14:48 
Diva

Citat:
Bine ca nu sunt singura... :)

:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2007, 17:59 
Veteran

Citat:

si eu sunt optimista si cred ca va fi bine in Romania, candva!:nwink:

Stii ce s-ar intampla cu ceilalti locuitori ai planetei daca maine ar veni sfarsitul lumii?
Ar da navala cu totii in Romania ca suntem cu 100 de ani in urma...:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2007, 03:07 
Diva

Citat:
Stii ce s-ar intampla cu ceilalti locuitori ai planetei daca maine ar veni sfarsitul lumii?
Ar da navala cu totii in Romania ca suntem cu 100 de ani in urma...:devil:

:nlol: bancul asta eu il stiam putin schimbat in loc de romania era vorba de un judet de la noi din tara...asa mi l-a zis un prieten:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2007, 03:25 
Diva

Citat:
:nlol::nlol::nlol:Foarte buna poanta.

Si ca sa raspund si optimismului prietenelor de mai sus:
am sperat si eu ca macar pe vremea copilului meu va fi mai bine.Dar nu e.
Este o debandada totala in sitemul de invatamant.Singurul lucru bun este ca avem granitele libere si copii nostrii pot pleca la studii si la munca in afara granitelor.Daca e bine in tara de ce inteligenta si forta de munca sunt "exportate" inafara tarii.Sper ca macar cand vor ajunge copii vostrii mari sa aiba mai multe sanse sa traiasca bine in propria tara si sa nu fie nevoiti sa ia calea pribegiei.:nblink:

nu am zis ca este bine la noi in tara, dar pararea mea este ca nici rau nu este...zilele trecute o colega si prietena de-a mea a zis ceva in legatura cu plecatul din tara, ca tot vorbeam de traiul greu din tara...si ea a zis: prefer sa castig un ban in tara mea, decat sa ma duc in alta tara si sa stau sa sterg babe la...unde stiu ca voi castiga oricum mai mult, dar nu am terminat o faculateta sa fac asta...si in afara de asta, daca esti destept poti castiga bani frumosi la noi in tara...asta a zis ea numai ca a folosit unele cuvinte mai dure, eu am incerca sa fiu mai cenzurata:nwink:
cu toate acestea, daca stau si ma gandesc are f mare dreptate...poti sa faci lucruri frumoase si cu folos si la noi in tara:nwink:
tot raul spre bine! candva sigur va fi mai bine si la noi! Doamne ajuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2007, 05:29 
Diva

Citat:

candva sigur va fi mai bine si la noi! Doamne ajuta!

Asa am zis si eu acum 10 ani cand am terminat facultatea...cu vise si idealuri fresh...le-am pierdut dupa ceva vreme si mi-am luat lumea in cap....am renuntat sa mai sper...nu prea am vrut sa imbatranesc si sa tot sper da sa nu se intample...:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2007, 23:03 
Diva

Eu inca mai sunt convinsa ca avem destule lucruri bune in Romania,depinde acum de mentalitatea fiecaruia si de cum le interpreteaza fiecare. Nu mi-e rusine ca sunt romanca si n-o sa-mi fie niciodata. Da, e adevarat ca avem destule exemplare care ne pun peste hotare intr-o lumina proasta, dar sunt si cei care pot face sa se schimbe imaginea tari intr-un mai buna.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Mai 2007, 23:57 
Diva

Citat:
Eu inca mai sunt convinsa ca avem destule lucruri bune in Romania,depinde acum de mentalitatea fiecaruia si de cum le interpreteaza fiecare. Nu mi-e rusine ca sunt romanca si n-o sa-mi fie niciodata. Da, e adevarat ca avem destule exemplare care ne pun peste hotare intr-o lumina proasta, dar sunt si cei care pot face sa se schimbe imaginea tari intr-un mai buna.

Si eu sunt mandra ca sunt romanca! pur si simplu! la fel pentru faptul ca ma trag din moldoveni get-beget! chit ca sunt nascuta si crescuta in Brasov! si ma simt foarte -foarte brasoveanca, ca sa zic asa! In acelasi timp, sunt constienta de numeroasele neregul care exista in tara noastra, precum si de compatriotii nostrii care ne fac tara de rusine! Dar uscaturi se gasesc in toate padurile! si la noi la fel! asta nu inseamna ca alte natii ale acestei lumi ne sunt superiori, oricat de dezvoltati si de civilizati ar fi! nu pot sa nominalizez o anume tara, fiindca nu ar fi frumos! dar din cate stiu eu si din cat povestesc cei care calatoresc mai mult, peste tot in lume sunt lucruri rele, oameni rai, si asa mai departe! si in alte parti e chiar mult mai rau decat la noi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2007, 00:15 
Diva

Citat:
Si eu sunt mandra ca sunt romanca! pur si simplu! la fel pentru faptul ca ma trag din moldoveni get-beget! chit ca sunt nascuta si crescuta in Brasov! si ma simt foarte -foarte brasoveanca, ca sa zic asa! In acelasi timp, sunt constienta de numeroasele neregul care exista in tara noastra, precum si de compatriotii nostrii care ne fac tara de rusine! Dar uscaturi se gasesc in toate padurile! si la noi la fel! asta nu inseamna ca alte natii ale acestei lumi ne sunt superiori, oricat de dezvoltati si de civilizati ar fi! nu pot sa nominalizez o anume tara, fiindca nu ar fi frumos! dar din cate stiu eu si din cat povestesc cei care calatoresc mai mult, peste tot in lume sunt lucruri rele, oameni rai, si asa mai departe! si in alte parti e chiar mult mai rau decat la noi!

:napplause: de acord cu tine!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Mai 2007, 01:25 
Diva

Citat:

Bv :napplause::napplause::napplause: si eu sunt de acord cu tine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 185 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]