Ultima vizită a fost: Acum este 05 Iul 2025, 23:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Vesnicele superstitii...vol II
MesajScris: 23 Mai 2007, 00:40 
Diva

Citat:
Pot sa imi aduc si eu aportul? In cazul asta vei avea o casnicie ca a mea... ceea ce iti doresc din tot sufletul! :lips::lips::lips:

multumesc din uflet!:-* sa dea Domnul! si sa ai in continuare o casnicie implinita!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 01:39 
Nou Venit

cum adica sa nu probezi rochia de mireasa pana la nunta??ti-o iei asa fara sa vezi cum sta pe tine??ce sa mai zic daca ti-o faci la comanda...
(X)
de faza ca se vad 2 mirese inainte sa fie cununate la biserica stiam ca una din ele va muri in curand.:blink:
ce sa zic...unele s-au prins la mine,de exemplu nu vreau sa port aur la nunta(in afara de verigheta si inelul de logodna)si sa ma treaca mirele pragul tinandu-ma in brate.in rest sa zica cine ce-o vrea...:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 14:45 
Diva

Citat:
Am auzit-o si eu la o nunta la care mireasa s-a vazut cu o alta mireasa inainte de a fi cununate: e suficient sa schimbe ceva si totul e OK; ele parca au schimbat ace de coc.

eu nu stiam ca daca se intalnesc 2 mirese una din ele va muri, ci ca se vor desparti si am primit si cateva exemple in care asa s-a intamplat, insa eu nu cred asta...iar in ceea ce priveste schimbatul unui lucru, e bine de stiu, in caz de urgenta, mai ales ca eu am cununia religioasa la17 si la 18 este alta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 14:34 
Diva

Citat:
Am auzit-o si eu la o nunta la care mireasa s-a vazut cu o alta mireasa inainte de a fi cununate: e suficient sa schimbe ceva si totul e OK; ele parca au schimbat ace de coc.

Nu am auzit asta....dar e interesant.
Dar daca numai eu stiu de treaba asta...iti dai seama cum ar fi sa ma duc la acea mireasa si sa ii spun sa facem schimb de ceva sa nu avem ghinion.:mellow::mellow::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 15:03 
Diva

Citat:

Nu am auzit asta....dar e interesant.
Dar daca numai eu stiu de treaba asta...iti dai seama cum ar fi sa ma duc la acea mireasa si sa ii spun sa facem schimb de ceva sa nu avem ghinion.:mellow::mellow::nlol::nlol::nlol:

:nlol::nlol: ar fi durere! te duci la ea si ii zici da-mi ceva ca trebuie sa facem schimb sa nu avem ghinion:nlol:
dar poate nu te intalnesti. eu am sanse mari sa ma intalnesc(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 16:09 
Diva

Si eu am sanse mari dar inchid ochii sau ii dau nasului o umbrela si ii spun sa o deschida cand vede alta mireasa :nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 16:14 
Diva

Citat:
Si eu am sanse mari dar inchid ochii sau ii dau nasului o umbrela si ii spun sa o deschida cand vede alta mireasa :nlol::nlol::nlol:

:nlol: eu am zis ca atunci cand ies din biserica am sa ma uit numai in jos, sa vad doar pe unde calc si atat, nici o mireasa:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mai 2007, 20:14 
Senior

da stiu parca dupa ce esti cununata nu mai este nici o problema dacavezi alta mireasa.inainte nu ai voie sa o vezi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Mai 2007, 03:31 
Diva

Citat:
da stiu parca dupa ce esti cununata nu mai este nici o problema dacavezi alta mireasa.inainte nu ai voie sa o vezi.

ambele mirese trebuie sa fie cununate, nu doar una...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2007, 14:07 
Diva

Citat:

ambele mirese trebuie sa fie cununate, nu doar una...

Nu, daca tu esti cununata e suficient. Se zice ca tu ai intrat deja in randu casatoritelor si e de datoria celei necasatrite sa se fereasca de tine..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Mai 2007, 14:28 
Diva

Citat:

Nu, daca tu esti cununata e suficient. Se zice ca tu ai intrat deja in randu casatoritelor si e de datoria celei necasatrite sa se fereasca de tine..

da, asa este, e d datoria ei sa se fereasca, dar stiu ca si asa tot e ghinion, cica...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2007, 14:20 
Nou Venit

Citat:
cum adica sa nu probezi rochia de mireasa pana la nunta??ti-o iei asa fara sa vezi cum sta pe tine??ce sa mai zic daca ti-o faci la comanda...
(X)
de faza ca se vad 2 mirese inainte sa fie cununate la biserica stiam ca una din ele va muri in curand.:blink:
ce sa zic...unele s-au prins la mine,de exemplu nu vreau sa port aur la nunta(in afara de verigheta si inelul de logodna)si sa ma treaca mirele pragul tinandu-ma in brate.in rest sa zica cine ce-o vrea...:rocker:

de ce nu e bine sa porti aur la nunta?!:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2007, 20:27 
Diva

Fetelor a zis al meu ca nu ma mai lasa pe sait ca ma umpleti de idei:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2007, 20:40 
Diva

Citat:
Nu e cazul sa tii cont de toate superstitiile!
Nota 10 viitorului tau sot pentru idee! :nlol::nlol::nlol: Inseamna ca tine la tine, si asta e cel mai important!

Da, dar citeste la miresici 2007 de ce a ajuns saracu la concluzia asta:nwink:
Tine la mine poate mai mult decat eu la el dar il respect si mi-e tare drag pt asta:kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2007, 15:14 
Nou Venit

ce sa zic...unele s-au prins la mine,de exemplu nu vreau sa port aur la nunta(in afara de verigheta si inelul de logodna)

(X) nu stiam ca nu trebuie sa porti aur la nunta. Se pare ca eu fac totul pe dos :nblink: Toate bijuteriile pe care mi le-am luat pt nunta sunt din aur (le-am postat la accesorii) si sincer nu am de gand sa le schimb pt nimic in lume. :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 178 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]