Citat:
Domnisoarele mele sunt cele 2 surori ale mele..una de 20 de ani si cealalta de 17...deci foarte din familie...nu m-am gandit nici o clipa sa aleg pe altcineva.
Si tot ele o sa intre inaintea mea in biresica cu 2 cosulete cu petale pe care o sa le imprastie...n-avem nici un copil mic in familie...si ce-are? nu cred in superstitii decat daca-mi convine mie sa cred

, adica daca am vreun avantaj din asta

Foarte bine....am mai auzit zilele astea o tampenie care.......:ermm::x:ermm::x ma scarbit....eu mi-am ales o tema pentru nunta...o anume culoare , precum si o floare....care intamplator...este cala. Si dupa ce am cautat invitatii cu.... cale, diverse accesorii cu .........cale,cum ar fi jarteaua:back:, cocardele, paharele pt. miri, etc,etc....aflu acum ca aceasta floricica aduce ghinion. Si toti cei din jur ......."

:unsure: Vaaaaaiiiii ....cala....e floarea mortilor,.....vaaaaiiiii...alege-ti altceva.....bla bla bla

........Nici nu stiu ce sa mai fac. Cred ca o sa ma incapatanez si pana la urma cala va ramane (!)(!)laitmotivul nuntii mele. O sa fac si buchetul de mireasa tot cu ....cale ....sa moara de ciuda superstitiosii.

;):mellow: