Citat:
buna,fetelor!maajuta si pemine careva inproblema cununiei catolice?desi sint catolica si el ortodox,facem la catolici.altfel eu ar trebui sa-mi schimb religia,asa ramine mixt.problema e inceordine se intra in biserica?
parinti,dre si cavaleri,nasi,miri?
care cum?imi pot aranja cu flori si voal biserica?cam ce ar trebui sa stiu?sint minoritate....

va multumesc mult
bine ai venit Mariko!ce ar trebui sa stii? in primul rand la catolici se face o pregatire inainte de nunta ,cu preotul ,care dureaza cam cateva luni,si in care se invata despre taina casatoriei si ce inseamana ea.La aceasta pregatire veti merge amandoi,chiar daca el este ortodox.Despre intratul in biserica,cum si in ce ordine-stai linistita-vor mai fi si alte cupluri la acea pregatire cu care puteti discuta si deci veti afla foarte multe.Dupa cum stiu eu,intai intra mirele cu mama sa de brat si apoi domnisoarele de onoare dupa care urmeaza mireasa la bratul tatalui ei,intimp ce orga canta de obicei Marsul nuptial sau Ave Maria(sau orice altceva ce vrei tu).Cat despre aranjatul bisericii-nici o problema-flori sunt si "din partea casei" ca sa zic asa,caci altarul e plin de flori la catolici.De asemeni poti pune tot felul de flori,panglicute si voal pe banci.Am fost la multe nunti catolice si intotdeauna mi-a placut foarte mult,mai ales partea cu juramintele,care la ortodosci nu se face si care mie mi se pare ca exprima cel mai bine intreaga filosofie a casatoriei.Mult succes!:ndance: