Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 21:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Salon frumusete
MesajScris: 21 Mai 2007, 00:35 
Diva

Citat:
cu mare placere :ok:.. ai grija cu sprayurile, ca s-ar putea sa-ti patezi rochita :huh:

da..am vazut asta pe pielea mea...am fost la o nunta aseara si m-am dat putin cu spray-ul nuantator...si dimineata, cand am ajuns acasa am vazut pe bluzita (care este mai pe langa gat si alba), pe dos ca era putin murdara...deci renunt la spray in ziua nuntii...noroc ca nu s-a vazut nimic, ca era pe dos doar putin:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 00:38 
Diva

Citat:
nu stiu exact unde e salonul sau cum se cheama...caci mi l-a recomandat si mie o prietena.
o sa ma interesez si iti spun exact.

ok...mersi mult! astept:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 00:38 
Diva

Citat:
cu mare placere :ok:.. ai grija cu sprayurile, ca s-ar putea sa-ti patezi rochita :huh:

mersi mult pt tot!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 15:15 
Diva

Citat:
pai.. :(.. bine ca ai incercat acum.. si nu ai lasat ca sa te dai atunci prima data (X):((... :huh:

da...si bine ca nu se vedea:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mai 2007, 14:48 
Diva

Citat:
salonul e pe marasesti...iti las pe privat mesaj cu numarul de tel si cu numele salonului:)

multumesc mult! am primit mesajul tau:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2007, 13:32 
Diva

La multi ani, copiilor:nwink::glass::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iun 2007, 13:55 
Senior

la multi ani ptr toti copii din voi!:glass::ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2007, 23:04 
Nou Venit

Spune-mi te rog si mie nr de tel de la salonul de pe maresesti:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Iun 2007, 23:42 
Diva

Citat:
Spune-mi te rog si mie nr de tel de la salonul de pe maresesti:npray:

iti trimit pm cu nr

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 21 Iun 2007, 13:07 
Senior

eu nu am mai facut nimic de mult ptr k am fost si eu in sesiune iar acuma mai am 3 saptamani de practica si indata ce vine sotul meu din italia ne vom apuca de pregatiri intense.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iun 2007, 14:39 
Diva

Citat:

ce mai faceti fetelor?
nimik activitate aici la noi la sv...
eu vreau sa va spun ca am terminat cu scoala, mi-am dat licenta si am fost si pe la piatra neamt dupa rochita, nu am luat-o inca pt. ca am vrut ceva modificari.
la voi cum merg pregatirile?

;):nbride:

salut fetelor! de mult nu am mai vb...nici eu nu am mai facut nimic de ceva timp pt ca am avut ceva probleme si acum sunt prinsa si in realizarea lucrarii de dizertatie:((
azi avem planuri sa mergem la agentie sa vb de luna de miere si la un laborator pt tort si prajituri...sa vedem daca ne iese:nwink:

Felicitari licentiato!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2007, 12:56 
Diva

Citat:

salut fetelor! de mult nu am mai vb...nici eu nu am mai facut nimic de ceva timp pt ca am avut ceva probleme si acum sunt prinsa si in realizarea lucrarii de dizertatie:((
azi avem planuri sa mergem la agentie sa vb de luna de miere si la un laborator pt tort si prajituri...sa vedem daca ne iese:nwink:

Neata, fetelor! Sa aveti un week-end placut si sa petrecti bine acum de zilele Sucevei!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2007, 12:58 
Diva

Citat:

am fost la agentia de turism, unde lucreaza o prietena de-a mea, dar preturile pt luna sept mi s-au parut cam maricele...am fost si la lab pt tort si prajituri si am dat un mic avans si ne-am ales suportul pt tort...e asa frumos, chiar daca nu va incapea tot tortul pe el, noua ne-a placut si l-am luat pe ala...restul de tort va fi asezat pe masa langa suport, sper sa dea bine:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Iun 2007, 15:25 
Diva

buna fetelor! am o rugaminte la voi...recomandati-mi si mie un fotograf bun. vreau fotograf pt cununia civila si religioasa, atat. cameraman am gasit acum caut fotograf
:nwink:
multumesc!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2007, 01:19 
Nou Venit

Citat:
am fost la agentia de turism, unde lucreaza o prietena de-a mea, dar preturile pt luna sept mi s-au parut cam maricele...am fost si la lab pt tort si prajituri si am dat un mic avans si ne-am ales suportul pt tort...e asa frumos, chiar daca nu va incapea tot tortul pe el, noua ne-a placut si l-am luat pe ala...restul de tort va fi asezat pe masa langa suport, sper sa dea bine:nwink:

Spune-mi te rog la ce laborator ai facut comanda de tort.Trebuie sa comand cu un anumit timp inainte?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2007, 01:56 
Diva

Citat:

Spune-mi te rog la ce laborator ai facut comanda de tort.Trebuie sa comand cu un anumit timp inainte?

noi cu 2 sapt inainte comandam toate detalii, cate kg, ce fel de prajituri, cum sa arate tortul...acum am dat un avans de 50 ron si ne-am ales suportul, dar am vb asa ca si idee si despre preturi, ce fel de torturi fac...
cred ca daca mergi cu vreo 2 luni inainte de nunta e mai mult decat ok, singura probl care ai putea sa o ai dc mergi mai tarziu e sa nu gasesti liber suportul pe care il vrei:nwink:
firma ti-o scriu pe PM.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 501 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]